IDŐUTAZÓ / TIME TRAVELER

8.900 Ft

Válassz dátumot

Válassza ki a dátumot az elérhető időpontok megjelenítéséhez!
Kategória:

Leírás

IDŐUTAZÓ

prémium jegy

(Dino Safari, Dark side of Anubis)

A két saját fejlesztésű hyperreality élményünket tartalmazza ez a jegy. Mindkettő 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyekben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell.
Hétköznapi, online ár: 7.900 Ft/fő*
*Kerüld el a hétvége forgatagát és spórolj 1.000 Ft-ot hétköznapi látogatásoddal! Áprilisban minden hétköznapra szóló jegyünket (kivéve a tavaszi szünetben, 14-19. között) automatikusan 1.000 Ft-tal olcsóbban adjuk kizárólag előzetes online vásárlás esetén!
A jegy ára hétvégén és helyszíni fizetés esetén: 8.900 Ft/fő
2 db élményt tartalmaz, amelyek hossza összesen kb.: 45 perc
Technikai okok miatt a minimum szükséges magasság: 140 cm
Egy időpontra min. 2 db, max. 4 db jegy vásárolható.*
+ Április 30-ig vásárolj bármilyen jegyet a VR Vidámparkba és ingyenes belépést biztosítunk a Gaming History interaktív kiállításunkra!

*Javasoljuk, hogy 3 vagy 4 fős csapatként gyertek, mert akkor csak ti lesztek az élményekben. Ha 2 jegyet vesztek, és ugyanarra az időpontra egy másik kétfős csapat is vásárol, akkor együtt fogtok részt venni a kalandokban. Maximum 4 jegyet adunk el egy időpontra, és a kiválasztásánál látható az elérhető jegyek száma.

IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!

Az alábbi élmények közül mindet tartalmazza:

Image module

Dino Safari

 

Utazzatok a dinoszauruszok korába és nézzetek farkasszemet egy T-Rex-szel! Ez a világ tényleg magába fog szippantani titeket, ugyanakkor kedves segítőtök végig veletek lesz a kalandban. Nézzetek jól körül, és ha igazán bátrak vagytok, még megfoghatjátok a dinótojásokat is!

Dark side of Anubis

 

Egy misztikus kaland vár rátok, a cél pedig a kijutás egy elátkozott piramisból, miközben nemcsak látjátok egymást, de együtt is kell működnötök a siker érdekében. Csak vigyázzatok a fáklyátokra, amíg végrehajtjátok az elétek táruló feladatokat!

Jegyvásárlás:

Image module