IDŐUTAZÓ / TIME TRAVELER

9.900 Ft

Kategória:

Leírás

IDŐUTAZÓ

prémium jegy

(Dino Safari, Dark side of Anubis)

JEGYVÁSÁRLÁS
A VR Vidámparkban található IDŐUTAZÓ prémium jegy két saját fejlesztésű, immerzív élményt tartalmaz. Mindkettő 4D-s hatásokkal fűszerezett – Magyarországon egyedülállóan – sétálós kaland. A világon egyre több úgynevezett free roam VR-élmény születik meg, mely technológiát a Dino Safari és a Dark side of Anubisnak köszönhetően először ismerheti meg a magyar közönség.

9.900 Ft/fő

vagy akár

7.920 Ft/fő*

*Minden márciusi hétköznapra szóló jegy 20% kedvezménnyel kapható (kivéve március 15., 28., 29.). A jegyeknél az eredeti ár látszik, a kedvezmény a fizetés előtt lesz automatikusan érvényesítve!
Az IDŐUTAZÓ prémium jegy 2 db élményt tartalmaz, tehát nem kell választani közülük!
A teljes program hossza kb.: 45 perc
A jeggyel érkezőt kísérő számára elérhető kísérő jeggyel kapcsolatos információk és a jegyvásárlási lehetőség ide kattintva érhető el.

*Javasoljuk, hogy 3 vagy 4 fős csapatként gyertek, mert akkor csak ti lesztek az élményekben. Ha 2 jegyet vesztek, és ugyanarra az időpontra egy másik kétfős csapat is vásárol, akkor együtt fogtok részt venni a kalandokban. Maximum 4 jegyet adunk el egy időpontra, és a kiválasztásánál látható az elérhető jegyek száma.

Az alábbi élmények közül mindet tartalmazza:

Image module

Dino Safari

 

Gondoltatok már arra, hogy milyen lehet élő dinoszauruszok között sétálni? Milyen lehet szemtől szembe találkozni egy T-Rex-szel? Ha igen, akkor a Dino Safari felejthetetlen élményt fog nyújtani.

 

Elérhető a következő nyelveken: magyar, angol.

Dark side of Anubis

 

Voltatok már egy piramis belsejében? Na és úgy, hogy közben egyiptomi istenségek állítanak különböző próbák elé? Akár igen (de most komolyan?!), akár nem a válasz, a Dark side of Anubis kihagyhatatlan élmény lesz nektek!

 

Elérhető a következő nyelveken: magyar, angol.