IDŐUTAZÓ

8.000 Ft

Válassz dátumot

Válassza ki a dátumot az elérhető időpontok megjelenítéséhez!
Kategória:

Leírás

IDŐUTAZÓ

prémium jegy

(Dino Safari, Dark side of Anubis)

A két saját fejlesztésű hyperreality élményünket tartalmazza ez a jegy. Mindkettő 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyekben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell.
A jegy ára: 8.000 Ft/fő
A két élmény hossza összesen kb.: 45 perc
Technikai okok miatt a minimum szükséges magasság: 140 cm
Egy időpontra minimum vásárolható jegyek száma: 2 db*

*Javasoljuk, hogy 3 vagy 4 fős csapatként gyertek, mert akkor csak ti lesztek az élményekben. Ha 2 jegyet vesztek, és ugyanarra az időpontra egy másik kétfős csapat is vásárol, akkor együtt fogtok részt venni a kalandokban. Maximum 4 jegyet adunk el egy időpontra, és a kiválasztásánál látható az elérhető jegyek száma.

IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!

Az alábbi élmények közül mindet tartalmazza:

Image module

Dino Safari

 

Utazzatok a dinoszauruszok korába és nézzetek farkasszemet egy T-Rex-szel! Ez a világ tényleg magába fog szippantani titeket, ugyanakkor kedves segítőtök végig veletek lesz a kalandban. Nézzetek jól körül, és ha igazán bátrak vagytok, még megfoghatjátok a dinótojásokat is!

Dark side of Anubis

 

Egy misztikus kaland vár rátok, a cél pedig a kijutás egy elátkozott piramisból, miközben nemcsak látjátok egymást, de együtt is kell működnötök a siker érdekében. Csak vigyázzatok a fáklyátokra, amíg végrehajtjátok az elétek táruló feladatokat!

Ezeket adjuk még hozzá pluszban:

Image module
Image module
Image module
Korlátlan játék a retró játékainkkal

 

A VR-élmények után nem kell azonnal elmennetek a VR Vidámparkból. Szabadon játszhattok az addiktív Atari Ponggal, a gyorsaságot és reflexeket próbára tevő Speed of lighttal vagy a közkedvelt léghokival.

Ruhatár és értékmegőrző

 

A VR-élmények során nem lehet rajtatok kabát, sapka, sál, kesztyű, táska, golyóálló mellény, síléc vagy bármi, ami zavarhat titeket. Ezért ezeket ingyenesen megőrizzük. A pénztárcákat, telefonokat és egyéb apróságokat pedig zárt széfekbe helyezhetitek el.

Jegyvásárlás:

Image module

Akár -20% kedvezmény!

Tegyetek legalább 5 jegyet (akár több különbözőt is összerakhattok) a kosárba, és -10% kedvezményt adunk! Ha pedig legalább 8 jegyet vesztek egyidejűleg, akkor -20% jön le a végösszegből!

Játsszatok tovább a helyszínen!

Ha kipróbálnátok más játékokat is nálunk, akkor érdeklődjetek a pénztárban, és ha van szabad hely, akkor a helyszínen jegyenként 1000 Ft kedvezménnyel tudtok jegyet vásárolni azonnali felhasználás esetén!