Nem tudod, hogy mit válassz? Segítünk!

Még sosem VR-oztál, és nem tudod, hogy melyik jegy lenne a legjobb neked? Elvesztél a széles kínálatban, és jól jönne egy kis segítség a döntéshez?
A VR Vidámparkot 6-7 éves kortól szoktuk javasolni egészen az örökifjú szépkorúakig. Nehéz az egyéni ízlések és érdeklődési körök alapján biztos receptet mondani, ugyanakkor az elmúlt évek során nálunk megforduló több ezer vendég után szerzett tapasztalataink alapján tudunk szolgálni néhány hasznos tippel, amellyel segíthetjük a döntést.
Image module

ADRENALIN

jegy
Ezt válaszd, ha vidámparki kalandokat (hullámvasút, katapult) élnél át, beülnél egy hidraulikus autószimulátorba, száguldanál egy motorral, próbára tennéd magad a Fruit Ninjában vagy a világ egyik legismertebb VR-játékában, a Beat Saberben!
Belépő szintű szimulátor-élményeket és játékokat tartalmaz, így minden kezdő VR-osnak jó választás. Ebben van olyan játék, amely nem VR, ez a hidraulikus autószimulátor, amelyet egyszer mindenkinek érdemes kipróbálnia, ha van jogsija, ha nincs.
Ha a valóságban nem bírja a gyomrod a vidámparki élményeket, akkor nem feltétlenül ezt a jegyet ajánljuk. Azoknak viszont akik félnek az ilyen jellegű élményektől, kiváló lehetőség arra, hogy leküzdjék félelmüket 100%-osan biztonságos körülmények között.

Minden élmény és játék egyszemélyes. A hullámvasútra és a katapultra többen is felülhetnek, de nem fogják egymást látni az élményeken belül.

BŐVEBBEN
Image module

GAMER

jegy
Ezt válaszd, ha igazi gamer vagy, ha inkább egyedül szeretsz játszani, ha párban is megméretnéd magad, és ha imádod az Assassin’s Creed franchise-t!
Itt két, az Időutazónál jóval kisebb, egyszemélyes, de mégis sétálós kalandban lehet részed, amely során belebújhatsz a legendás bérgyilkos bőrébe, majd megküzdhetsz bosszantó nyulakkal vagy a vérszomjas minotaurral.
Tartalmaz egy páros játékot is, amelyben csúszós talpú cipőt kell felhúzni (zokni viselése kötelező!), majd helyben futva küzdeni egymás ellen vagy vállt vállnak vetve.
A látványos géppuskán pedig te választhatod ki, hogy a kalózok vagy a zombik legyenek az ellenfeleid.

3 db egyszemélyes és 1 db kétszemélyes játék van benne. Technikai okokból csak 130 cm feletti gyermekeket tudunk fogadni ennél a jegynél.

BŐVEBBEN
Image module

ARÉNA

jegy
Ezt válaszd, ha többedmagaddal jönnél és szeretnétek együtt játszani. Ez a legnépszerűbb baráti társaságok, gyerekzsúrok, legénybúcsúk, céges csapatépítők körében.
A választható játékok közül a felnőttek előszeretettel csapnak le a vérfagyasztó, igazi adrenalinfröccsöt jelentő Zombyte 1. és 2. részére. Ezekben együtt kell küzdeni a félhomályban zombik ellen, miközben rezgőmellények segítségével minden sérülés érezhető.
A gyermekek számára természetesen többnyire az Angry Birds játéka nyújt felejthetetlen élményt, akárcsak a hógolyócsata. Igazi kooperatív játékok ezek, amelyeknél a szülők kifejezetten örülni szoktak, hogy nem külön, hanem együtt játszhatnak a gyerekek.
A VR Vidámpark játékmestereinek nagy kedvence és az általuk minden korosztálynak ajánlott játék pedig a Captain Cook, amelyben egy kalózhajón kell közösen főzni. Ez talán a legszórakoztatóbb játék az egész parkban.

Az Arénában egyedül nem lehet játszani, minimum 2 fő, maximum 4 fő tud együtt szórakozni.

BŐVEBBEN
Image module

IDŐUTAZÓ

prémium jegy
Ezt válaszd, ha az elérhető legösszetettebb VR-élményt szeretnéd átélni, vagy ha elsősorban felejthetetlen kalandokat keresel, nem pedig kifejezetten játékot. Főként 3-4 fős családok körében a legnépszerűbb.
Az Időutazó része a Dino Safari, amelyben a dinoszauroszok korába utazhatsz el társaiddal, és nemcsak találkozhatsz velük, köztük sétálhatsz, de meg is érintheted őket. A másik prémium élmény pedig a Dark side of Anubis, amely az egyiptomi piramisok korában zajló interaktív kaland, és amelynek célja, hogy megtörjétek az átkot, majd kijussatok egy elátkozott piramisból.
Mindkét időutazás során egyedülálló módon 4D-s hatások érnek titeket, miközben a saját lábatokon sétálhattok a valóságban közel 100 négyzetméternyi területen (ami az élményen belül hatalmas területet ölel fel). Ahol az utazás során pl. kerítés, tojás vagy kamera van, ott a valóságban is!

Az Időutazó programon egyedül nem lehet részt venni, minimum 2 fő, maximum 4 fő tud egyszerre kalandozni.

BŐVEBBEN

VR SZABADULÓSZOBA

Image module
Ezt válaszd, ha csapatod tapasztalt VR-osokból áll, és igazi kihívást kerestek, vagy ha megszállottjai vagytok a szabadulószobáknak. Ezek a legnagyobb kihívást jelentő játékaink és a leghosszabbak is egyben. 
Csernobil, Alíz Csodaországban, Prince of Persia, Assassin’s Creed, Cyberpunk, The Prison, Mission Sigma, Karácsonyi csoda, House of fear: Cursed Souls és még számos különböző tematika.
Bármelyiket is választjátok, a feladatok végrehajtásához maximum 50 perc áll rendelkezésre, a fennmaradó időt folyamatosan ellenőrizni lehet a játék közben. Van lehetőség segítséget is kérni a játékon belül vagy a játékmesterünktől.

A kihívásokkal egyedül nem lehet szembenézni, minimum 2 fő, maximum 4 fő tud együtt játszani.

BŐVEBBEN

VIP

jegy 2 főre
Image module
Ez a jegy az igazi VR-fanatikusoknak szól, akik szeretnének hosszan a VR Vidámparkban lenni és kipróbálni minél több élményt, játékot. Szinte egy “all in” jegy, amellyel egy igazán emlékezetes programot lehet átélni a Magyarország legváltozatosabb VR-játékait kínáló élménykomplexumban.
A VIP jegyet ráadásul Magyarországon belül postán is elküldjük (a számlázási címre – ettől eltérő cím kérése esetén jelezni kell ezt emailben a vásárlást követő 1 órában), hogy egy kézzel fogható, igényes kivitelezésű ajándék lehessen bárki számára.
BŐVEBBEN
Image module

Ajándékutalvány

Nem tudod, hogy mikor jönne el hozzánk az, akit szeretnél meglepni? Nem vagy benne biztos, hogy melyik jegynek örülne? Vásárolj ajándékutalványt, így ő döntheti el, hogy mire és mikor szeretne jönni. Az utalvány a vásárlástól számított 180 napig használható fel, az összeg erejéig akár többször is. 
Az ajándékutalványt emailben kapod meg tőlünk, és nincs más dolgod, mint kinyomtatni és átadni! A benne található kódot az ajándékozott a Kosár oldalon tudja beírni, miután kiválasztotta a kívánt jegyet a számára megfelelő időpontra. Ha inkább kézzel fogható ajándékot adnál, akkor arra is van lehetőséged! Az ajándékozásra kész borítékot az ajándékutalvánnyal személyesen is átveheted (+500 Ft) vagy akár ki is postázzuk neked (+1500 Ft).
BŐVEBBEN