Nem tudod, hogy mit válassz? Segítünk!

Még sosem VR-oztál, és nem tudod, hogy melyik játék vagy élmény lenne a legjobb neked? Elvesztél a széles kínálatban, és jól jönne egy kis segítség a döntéshez?
A VR Vidámparkot 6-7 éves kortól szoktuk javasolni egészen az örökifjú szépkorúakig. Gyakorlatilag bárki számára élvezetes lehet bármelyik játékunk vagy élményünk. Nehéz az egyéni ízlések és érdeklődési körök alapján biztos receptet mondani, ugyanakkor az elmúlt évek során nálunk megforduló több ezer vendég után szerzett tapasztalataink alapján tudunk szolgálni néhány hasznos tippel, amellyel segíthetjük a döntést.
Image module

ADRENALIN

csomag
Ezt válaszd, ha vidámparki kalandokat (hullámvasút, katapult) élnél át, beülnél egy hidraulikus autószimulátorba, száguldanál egy motorral, próbára tennéd magad a Fruit Ninjában vagy a világ egyik legismertebb VR-játékában, a Beat Saberben!
Belépő szintű szimulátor-élményeket és játékokat tartalmaz, így minden kezdő VR-osnak jó választás. Ebben az egy csomagban van olyan játék, amely nem VR, ez a hidraulikus autószimulátor, amelyet egyszer mindenkinek érdemes kipróbálnia, ha van jogsija, ha nincs.
Ha a valóságban nem bírja a gyomrod a vidámparki élményeket, akkor nem feltétlenül ezt a csomagot ajánljuk. Azoknak viszont akik félnek az ilyen jellegű élményektől, kiváló lehetőség arra, hogy leküzdjék félelmüket 100%-osan biztonságos körülmények között.

A csomagban minden élmény és játék egyszemélyes. A hullámvasútra és a katapultra többen is felülhetnek, de nem fogják egymást látni az élményeken belül.

BŐVEBBEN
Image module

GAMER

csomag
Ezt válaszd, ha igazi gamer vagy, ha inkább egyedül szeretsz játszani, ha lenyűgöznek a gaming relikviák, és ha imádod az Assassin’s Creed franchise-t!
Itt két, az Időutazónál jóval kisebb, egyszemélyes, de mégis sétálós kalandban lehet részed, amely során belebújhatsz a legendás bérgyilkos bőrébe, majd megküzdhetsz bosszantó nyulakkal vagy a vérszomjas minotaurral.
Tartalmaz egy páros játékot is, amelyben csúszós talpú cipőt kell felhúzni (zokni viselése kötelező!), majd helyben futva küzdeni egymás ellen vagy vállt vállnak vetve.
A látványos géppuskával való harc után pedig beléphetsz a Gaming History interaktív kiállítás területére, ahol megcsodálhatsz gaming relikviákat, valamint játszhatsz retró konzolokkal.

A csomagban 3 db egyszemélyes és 1 db kétszemélyes játék van, továbbá a kiállításon több olyan konzol is van, amelyen 2-en is lehet játszani, a Just Dance-en pedig akár4-en is lehet együtt táncolni.

BŐVEBBEN
Image module

ARÉNA

jegy
Ezt válaszd, ha többedmagaddal jönnél és szeretnétek együtt játszani. Ez a legnépszerűbb baráti társaságok, gyerekzsúrok, legénybúcsúk, céges csapatépítők körében.
A választható játékok közül a felnőttek előszeretettel csapnak le a vérfagyasztó, igazi adrenalinfröccsöt jelentő Zombyte 1. és 2. részére. Ezekben együtt kell küzdeni a félhomályban zombik ellen, miközben rezgőmellények segítségével minden sérülés érezhető.
A gyermekek számára természetesen többnyire az Angry Birds játéka nyújt felejthetetlen élményt, akárcsak a hógolyócsata. Igazi kooperatív játékok ezek, amelyeknél a szülők kifejezetten örülni szoktak, hogy nem külön, hanem együtt játszhatnak a gyerekek.
A VR Vidámpark játékmestereinek nagy kedvence és az általuk minden korosztálynak ajánlott játék pedig a Captain Cook, amelyben egy kalózhajón kell közösen főzni. Ez talán a legszórakoztatóbb játék az egész parkban.

Az Arénában egyedül nem lehet játszani, minimum 2 fő, maximum 4 fő tud együtt szórakozni.

BŐVEBBEN
Image module

IDŐUTAZÓ

prémium jegy
Ezt válaszd, ha az elérhető legösszetettebb VR-élményt szeretnéd átélni, vagy ha elsősorban felejthetetlen kalandokat keresel, nem pedig kifejezetten játékot. Főként 3-4 fős családok körében a legnépszerűbb.
Az Időutazó része a Dino Safari, amelyben a dinoszauroszok korába utazhatsz el társaiddal, és nemcsak találkozhatsz velük, köztük sétálhatsz, de meg is érintheted őket. A másik prémium élmény pedig a Dark side of Anubis, amely az egyiptomi piramisok korában zajló interaktív kaland, és amelynek célja, hogy megtörjétek az átkot, majd kijussatok egy elátkozott piramisból.
Mindkét időutazás során egyedülálló módon 4D-s (pl. hő, pára) hatások érnek titeket, miközben a saját lábatokon sétálhattok a valóságban közel 100 négyzetméternyi területen (ami az élményen belül hatalmas területet ölel fel). Ahol az utazás során pl. kerítés, tojás vagy kamera van, ott a valóságban is!

Az Időutazó programon egyedül nem lehet részt venni, minimum 2 fő, maximum 4 fő tud egyszerre kalandozni. Fontos, hogy mindkét élményünkben technikai okokból csak 140 cm feletti gyermekeket tudunk fogadni.

BŐVEBBEN
Image module

Gaming History

interaktív kiállítás
Ezt válaszd, ha felnőttként újra átélnéd a gyerekkorod a nyolcvanas évek óta megjelent konzolokkal, vagy ha gyerekként szeretnéd megismerni, hogy mivel játszottak a szüleid, és honnan hova jutott a gaming!
Megnézhetsz Magyarország első játéktörténeti kiállításán több száz gaming relikviát és figurát, majd kipróbálhatsz kortalan, legendás játékokat valódi, működő retró konzolokon!

A kiállításon több olyan konzol is van, amelyen 2-en is lehet játszani, a Just Dance-en pedig akár 4-en is lehet együtt táncolni.

BŐVEBBEN
Image module

Ajándékutalvány

Nem tudod, hogy mikor jönne el hozzánk az, akit szeretnél meglepni? Nem vagy benne biztos, hogy melyik csomagnak/jegynek örülne? Vásárolj ajándékutalványt, így ő döntheti el, hogy mire és mikor szeretne jönni. Az utalvány a vásárlástól számított 12 hónapig használható fel, az összeg erejéig akár többször is. 
Az ajándékutalványt emailben kapod meg tőlünk, és nincs más dolgod, mint kinyomtatni és átadni! A benne található kódot az ajándékozott a Kosár oldalon tudja beírni, miután kiválasztotta a kívánt csomagot/jegyet a számára megfelelő időpontra. Ha inkább kézzel fogható ajándékot adnál, akkor arra is van lehetőséged! Az ajándékozásra kész borítékot, benne a plasztikkártyás ajándékutalvánnyal személyesen is átveheted (+500 Ft) vagy akár ki is postázzuk neked (+1500 Ft).
VÁSÁRLÁS