VIP jegy 2 fő részére

59.900 Ft

Kategória:

Leírás

VIP jegy

2 fő részére

Ez a jegy az igazi VR-fanatikusoknak szól, akik szeretnének hosszan a VR Vidámparkban lenni és kipróbálni minél több élményt, játékot. Szinte egy “all in” jegy, amellyel egy igazán emlékezetes programot lehet átélni a Magyarország legváltozatosabb VR-játékait kínáló élménykomplexumban.
A VIP jegyet ráadásul Magyarországon belül postán is elküldjük (a számlázási címre – ettől eltérő cím kérése esetén jelezni kell ezt emailben a vásárlást követő 1 órában), hogy egy kézzel fogható, igényes kivitelezésű ajándék lehessen bárki számára.

59.900 Ft

A jegytípusaink közül az alábbiakat tartalmazza:
Adrenalin jegy
Gamer vagy Horror jegy
Aréna jegy
Időutazó prémium jegy vagy VR Szabadulószoba jegy
A VIP jegyet csak egy alkalommal, egyszerre használhatja fel kizárólag 2 fő, a megbontására/átruházására nincs lehetőség.
A vásárlástól számítva 1 évig érvényes.
A VIP jegy felhasználása a választott tartalomtól függően kb. 3 órát vesz igénybe.
A minimum magasság: 140 cm
A felhasználásra kizárólag emailes (info@vrparkbudapest.hu) előfoglalás esetén van lehetőség, amely akkor véglegesedik, ha szintén emailben visszaigazoljuk. Kérjük az emailben jelezni, hogy a GAMER vagy a HORROR, illetve az IDŐUTAZÓ vagy a VR SZABADULÓSZOBÁRA esett-e a választás a választható jegyek közül.
JEGYVÁSÁRLÁS
Image module

ADRENALIN

jegy
Szeretni fogjátok, ha vidámparki kalandokat (hullámvasút, katapult) élnétek át, beülnétek egy hidraulikus autószimulátorba, száguldanátok egy motorral, próbára tennétek magatokat a Fruit Ninjában vagy a világ egyik legismertebb VR-játékában, a Beat Saberben!
Fixen része a VIP jegynek.
BŐVEBBEN
Image module

GAMER

jegy
Ezt válasszátok, ha igazi gamerek vagytok, ha párban is megméretnétek magatokat, és ha imádjátok az Assassin’s Creed franchise-t!
A VIP jegy esetén vagy ezt lehet választani vagy a HORROR jegyet.
BŐVEBBEN
Image module

HORROR

jegy
Ezt válasszátok, ha imádjátok a horrorfilmeket vagy rajongtok a félelmetes játékokért! A virtuális valóságnál biztonságosabban semmi sem hozhat a lehető legközelebb a horror világához…
A VIP jegy esetén vagy ezt lehet választani vagy a GAMER jegyet.
BŐVEBBEN
Image module

ARÉNA

jegy
A választható játékok közül a felnőttek előszeretettel csapnak le a vérfagyasztó, igazi adrenalinfröccsöt jelentő Zombyte 1. és 2. részére. Ezekben együtt kell küzdeni a félhomályban zombik ellen, miközben rezgőmellények segítségével minden sérülés érezhető.
A gyermekek számára természetesen többnyire az Angry Birds játéka nyújt felejthetetlen élményt, akárcsak a hógolyócsata. Igazi kooperatív játékok ezek, amelyeknél a szülők kifejezetten örülni szoktak, hogy nem külön, hanem együtt játszhatnak a gyerekek.
A VR Vidámpark játékmestereinek nagy kedvence és az általuk minden korosztálynak ajánlott játék pedig a Captain Cook, amelyben egy kalózhajón kell közösen főzni. Ez talán a legszórakoztatóbb játék az egész parkban.
Fixen része a VIP jegynek.
BŐVEBBEN
Image module

IDŐUTAZÓ

prémium jegy
Ezt válasszátok, ha az elérhető legösszetettebb VR-élményt szeretnétek átélni, vagy ha elsősorban felejthetetlen kalandokat kerestek, nem pedig kifejezetten játékot.
Az Időutazó része a Dino Safari, amelyben a dinoszauroszok korába utazhattok el, és nemcsak találkozhattok velük, köztük is sétálhattok, de meg is érinthetitek őket. A másik prémium élmény pedig a Dark side of Anubis, amely az egyiptomi piramisok korában zajló interaktív kaland, és amelynek célja, hogy megtörjétek az átkot, majd kijussatok egy elátkozott piramisból.
Mindkét időutazás során egyedülálló módon 4D-s (pl. hő, pára) hatások érnek titeket, miközben a saját lábatokon sétálhattok a valóságban közel 100 négyzetméternyi területen (ami az élményen belül hatalmas területet ölel fel). Ahol az utazás során pl. kerítés, tojás vagy kamera van, ott a valóságban is!
A VIP jegy esetén vagy ezt lehet választani vagy a VR SZABADULÓSZOBA jegyet.
BŐVEBBEN
Image module

VR SZABADULÓSZOBA

Cyberpunk vagy The Prison vagy Mission Sigma
Ezt válasszátok, ha csapatotok tapasztalt VR-osokból áll, és igazi kihívást kerestek, vagy ha megszállottjai vagytok a szabadulószobáknak. Ezek a legnagyobb kihívást jelentő játékaink és a leghosszabbak is egyben.
Ugorjatok fejest a Cyberpunk világába, szabaduljatok ki együtt egy börtönből vagy állítsatok meg egy vegyi fegyvert bevetni készülő őrültet!
Bármelyik játékot is választjátok, a feladatok végrehajtásához maximum 1 óra áll rendelkezésre, a fennmaradó időt folyamatosan ellenőrizni lehet a játék közben. Van lehetőség segítséget is kérni a játékon belül vagy a játékmesterünktől.
A VIP jegy esetén vagy ezt lehet választani vagy az IDŐUTAZÓ jegyet.
BŐVEBBEN