VIP jegy 2 fő részére

59.900 Ft

Kategória:

Leírás

VIP jegy

2 fő részére

Ez a jegy az igazi VR-fanatikusoknak szól, akik szeretnének hosszan a VR Vidámparkban lenni és kipróbálni minél több élményt, játékot. Ennek köszönhetően egy igazán emlékezetes programot lehet átélni a Magyarország legváltozatosabb VR-játékait kínáló élménykomplexumban.
A VIP jegyet ráadásul Magyarországon belül postán is elküldjük (a számlázási címre – ettől eltérő cím kérése esetén jelezni kell ezt emailben a vásárlást követő 1 órában), hogy egy kézzel fogható, igényes kivitelezésű ajándék lehessen bárki számára.

59.900 Ft

A jegytípusaink közül az alábbiakat tartalmazza:
Adrenalin jegy
Gamer jegy
Aréna jegy
Időutazó prémium jegy
A VIP jegyet csak egy alkalommal, egyszerre használhatja fel kizárólag 2 fő, a megbontására/átruházására nincs lehetőség.
A vásárlástól számítva 180 napig érvényes.
A VIP jegy felhasználása kb. 3 órát vesz igénybe.
A minimum magasság: 140 cm
A felhasználásra kizárólag a Beváltás menüponton keresztül van lehetőség, amely akkor véglegesedik, ha szintén emailben visszaigazoljuk.
JEGYVÁSÁRLÁS
Image module

ADRENALIN

jegy
Szeretni fogjátok, ha vidámparki kalandokat (hullámvasút, katapult) élnétek át, beülnétek egy hidraulikus autószimulátorba, száguldanátok egy motorral, próbára tennétek magatokat a Fruit Ninjában vagy a világ egyik legismertebb VR-játékában, a Beat Saberben!
BŐVEBBEN
Image module

GAMER

jegy
Legyetek részesei a játékosok milliót megmozgató Assassin’s Creed-franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes bérgyilkossá, majd győzzétek le a vérszomjas Minotaurt! Ezután döntenetek kell: egymás ellen vagy együtt akartok harcolni a különböző akciódús játékaink során… Levezetésképpen fantasy-kalandok várnak.
BŐVEBBEN
Image module

ARÉNA

jegy
A választható játékok közül a felnőttek előszeretettel csapnak le a vérfagyasztó, igazi adrenalinfröccsöt jelentő Zombyte 1. és 2. részére. Ezekben együtt kell küzdeni a félhomályban zombik ellen, miközben rezgőmellények segítségével minden sérülés érezhető.
A gyermekek számára természetesen többnyire az Angry Birds játéka nyújt felejthetetlen élményt, akárcsak a hógolyócsata. Igazi kooperatív játékok ezek, amelyeknél a szülők kifejezetten örülni szoktak, hogy nem külön, hanem együtt játszhatnak a gyerekek.
A VR Vidámpark játékmestereinek nagy kedvence és az általuk minden korosztálynak ajánlott játék pedig a Captain Cook, amelyben egy kalózhajón kell közösen főzni. Ez talán a legszórakoztatóbb játék az egész parkban.
BŐVEBBEN
Image module

IDŐUTAZÓ

prémium jegy
A két saját fejlesztésű hyperreality élményünket tartalmazza ez a jegy. Mindkettő 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyekben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell.
Az Időutazó része a Dino Safari, amelyben a dinoszauroszok korába utazhattok el, és nemcsak találkozhattok velük, köztük is sétálhattok, de meg is érinthetitek őket. A másik prémium élmény pedig a Dark side of Anubis, amely az egyiptomi piramisok korában zajló interaktív kaland, és amelynek célja, hogy megtörjétek az átkot, majd kijussatok egy elátkozott piramisból.
BŐVEBBEN