GYIK

Igen, szükséges. Kérjük, ez esetben szíveskedjenek bejelentkezni a Csapatépítés menüpont alatt található

Igen, van lehetőség. Ezen a weboldalon a jegyek online megvásárolhatóak.

Arra kérjük vendégeinket, hogy a zökkenőmentes bejutás érdekében szíveskedjenek a jegyeket kinyomtatni és azt bemutatni a bejáratnál.

A jegy nem váltható vissza, vis maior esetén egyedi elbírálást követően van mód a jegyek cseréjére. Ez esetben kérjük, szíveskedjenek írni az info@vrparkbudapest.hu e-mail címre.

Igen, a VR Parkban az OTP Szép kártya „szabadidő” zsebével lehet fizetni, illetve a helyszínen készpénzzel és bankkártyával. Egyéb fizetési módok nem lehetségesek.

Igen, a parkban megoldott a mozgássérültek mozgása. Azonban felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy bizonyos élmények technikai okokból nem látogathatók mozgássérültek számára.

A VR Parknak külön parkolója nincs, parkolásra a Jókai utcai mélygarázst vagy a Nyugati pályaudvar környéki utcákat javasoljuk.

A Hyperreality zone kivételével a fényképezés mindenhol engedélyezett. Itt technikai okokból nincs lehetőség semmilyen elektronikai eszköz – így mobiltelefonok – behozatalára sem.

A VR Parkot 10 éves kortól ajánljuk, ezért a belépés is ettől a kortól lehetséges. Amennyiben családdal vagy baráti társasággal érkeznének és a csoportban van 10 év alatti gyermek is, számukra belépés a VR Parkba ingyenes és egy különteremben korlátozott számban felügyelet mellett játszhatnak ők is a legmenőbb technológiai játékokkal. Ilyen esetben kérjük, keressék a KID ZONE feliratokat.

Igen, ruhatár rendelkezésre áll és kérjük, hogy a kabátokat, táskákat szíveskedjenek a ruhatárban hagyni. A park területére táskával nem lehetséges belépni. A ruhatár igénybevétele 200 Ft.

Érdemes kényelmes, sportos ruházatban jönni, amiben könnyű mozogni. Magas sarkú cipőben a VR parkban balesetmegelőzési okokból nem lehet bemenni.

Saját felelősségre 10 év felettiek bemehetnek!

18 éves kortól lehetséges az önálló belépés. 18 év alattiak esetében szülői nyilatkozatra van szükség a belépéshez.

Nem, a park területére nem lehet bevinni ételt és italt balesetmegelőzési szempontok miatt. A VR park területén működik a Space Cafe, ahol lehetőség van ételek és italok vásárlására és helyszíni elfogyasztására.

Nem kell feltétlenül, de bizonyos játékok esetében a játékosok száma növeli az élményt.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

Image module

SAMSUNG SELFIE SPOT

Lőjj egy menő selfiet Budapest tetejéről Magyarország és Európa első virtuális élményparkjában és oszd meg, hogy érezted magad Nálunk! Induljon a likevadászat!

Image module

AEGON MAGYARORSZÁG

A pálya ördöge vagy? Az utak királya? Lássuk mennyire tudsz úgy vezetni, hogy balesetet sem okozol? Tégy próbát vezetési képességeiden, de maradj biztonságos vezető! Az Aegon Magyarország VR élménye

Image module

NÉBIH – A TISZTOGATÓ

Ne csak a zombi apokalipszisra készülj, kezdd a harcot a konyhában! Írtsd ki a baktériumokat, hogy egészséges maradhasson a család! Légy alapos, rajtad múlik a misszió sikere! A Nemzeti Élelmiszerlánc- biztonsági Hivatal játéka.

Image module

LEGO® Hidden Side™

Keltsd életre a szellemtörténeteket és lépj be a szellemek hátborzongató, kreatív világába – kreatív építőjáték, technikai játék és kiterjesztett valóságbeli játék összegyúrva. Megalkothatod saját szellemvadász történeteidet LEGO készleteikkel és az ingyenes kiterjesztett valóság alkalmazással. 8 új készlet, rendszeres frissítések, hajmeresztő rejtélyek és klassz, gyűjthető ereklyék – ez a híd a kézzelfogható és virtuális játék között, amit keresel!