Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Felhasználási Garanciánk értelmében minden jegyünk, kuponunk, ajándékutalványunk érvényességét 2021.12.31-ig meghosszabbítottuk. Így minden vásárlónk számára 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy jegyüket, kedvezményüket fel tudják használni nálunk. Természetesen, ha a 2021-es esztendőben is átmenetileg zárva kell lennünk valamennyi időre, akkor annyival meghosszabbítjuk ezt a határidőt.

Igen, a zárvatartás idejére megnyitottuk az időpont nélküli jegyek értékesítését, amelyek több, mint egy évig, 2021.12.31-ig felhasználhatóak! Az ajándékjegyet az email-címedre elküldjük, neked pedig már csak nyomtatnod kell.

Nem szükséges. Elég felmutatni telefonon a vonalkódját.

Már nem coinos rendszerünk van, ezért azokat a jegyeket a vásárláskor kifizetett összeg értékében átváltjuk egy kuponkóddá, amiből meg lehet vásárolni a kívánt csomagokat a kiválasztott időpontra. Ehhez szükségünk van a jegyek sorszámára, amit Facebook-üzenetben vagy emailben kell elküldeni nekünk.

A belépés 6 éves kortól lehetséges (szülői felügyelettel), azonban a VR-élményeket csak 8 éves kortól ajánljuk. Fontos, hogy az Assassin’s Creed csak 120 cm, a Dino Safari és a Dark side of Anubis pedig csak 140 cm felett használható.

Jegyvásárlás nélküli időpontfoglalásra nincs lehetőség. Kifejezetten ajánljuk az online jegyvásárlást (amely magában foglalja az időpontfoglalást is), így jelentősen csökkenthetőek az esetleges várakozási idők. Helyszíni jegyvásárlás esetén nem mindig tudjuk garantálni, hogy azonnal minden csomagunk és élményünk elérhető. Természetesen van lehetőség a helyszínen későbbi időpontra is venni jegyet.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél nagyobb biztonságban legyenek nálunk a vendégeink. Ezért egy környezetbarát, nano ezüst és hipoklórsav tartalmú oldattal nanotechnológiás fertőtlenítést is végeztetünk. Természetesen továbbra is mindegyik eszközünket antibakteriális törlőkendővel tisztítjuk meg a vendégeink után, játékmestereink pedig maszkban és kesztyűben dolgoznak. Látogatóinktól azt kérjük, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, valamint már rossz közérzet esetén is kérjék telefonon az időpontjuk módosítását! A pénztárban kontaktusmentes testhőmérséklet-szkennert használunk minden érkezéskor, és ha esetleg mi mérünk akár már hőemelkedést is, akkor megkérjük vendégeinket, hogy másik időpontban jöjjenek vissza hozzánk. Vigyázzunk továbbra is egymásra és szeretteinkre!

Igen, a helyszínen az OTP, MKB és K&H Szép Kártya „szabadidő” zsebével lehet fizetni, valamint készpénzzel és bankkártyával. Online egyelőre az OTP-s Szép Kártya “szabadidő” zsebével lehet.

Igen, céges csapatépítők, legény-, leánybúcsúk, születésnapok, nagyobb baráti társaságok bejelentkezése esetén legalább 8 főtől 20% kedvezményt biztosítunk jegyárainkból. Ehhez azonban előzetes bejelentkezés szükséges az ezen az aloldalon található űrlapon keresztül.

Igen, legfeljebb 2 szülő felmehet a gyerek(ek)kel felügyelni őket, fényképeket készíteni, de ahhoz, hogy ők is részt vegyenek az élményekben, játékokon, nekik is meg kell vásárolniuk a jegyet.

Nem, csak a két hyperreality élményt (Dino Safari és Dark side of Anubis) lehet megvenni elsőre külön, valamint a csomagokat. Az élmények után a helyszínen van lehetőség azonban külön vásárolni élményeket csomagokon kívül is.

A hyperreality-élmények (Dino Safari és Dark side of Anubis) kivételével a fényképezés mindenhol engedélyezett. Sőt, nagyon örülünk neki, ha a közösségi felületeken látjuk viszont vendégeink fényképeit.

Igen, ruhatár és zárható értékmegőrző is van. Mindkettő ingyenes. A kabátokat, táskákat kötelező letenni ezek valamelyikébe.

Külön parkolónk nincs. A Jókai utcai mélygarázst, a Westend parkolóját vagy a Nyugati pályaudvar környéki utcákat javasoljuk.

Érdemes kényelmes, sportos ruházatban jönni, amiben könnyű mozogni.

18 éves kortól lehetséges az önálló belépés. 18 év alattiak esetében szülői felügyeletre vagy nyilatkozatra van szükség a belépéshez.

Nem lehet behozni ételt és italt balesetmegelőzési szempontok miatt. A földszinten működik a Space Cafe, ahol van lehetőség ételek és italok vásárlására, illetve helyszíni elfogyasztására.

Az épület nem akadálymentesített. Továbbá felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy bizonyos élmények technikai okokból nem látogathatóak mozgássérültek számára.

Ajánlott a szemüvegesek számára, hogy hordják a játékok közben is. A keretek 99%-a be szokott férni a nézegetők alá, azonban előfordulhat, hogy egyes dizájner-, szélesebb keretek nem. Ilyenkor sajnos le kell venni.

A jegy nem váltható vissza, vis maior esetén egyedi elbírálást követően van mód a jegyek cseréjére. Ez esetben az info@vrparkbudapest.hu e-mail címre kell írni.