Gyakran Ismételt Kérdések

Létrehoztunk erre egy külön aloldalt, ahol adunk tippeket, hogy kiknek melyik jegyet ajánljuk a leginkább.
Igen, a helyszínen OTP-s, MBH-s és K&H-s SZÉP-kártyával. Online sajnos nem, így ilyen fizetési mód esetén emailben tudunk időpontok egyeztetni.
  • A kísérő jegy ára 1800 Ft/fő, amely tartalmaz egy kört a hullámvasúton (ez akár át is ruházható másnak, de csak azonnal használható fel és nem cserélhető át más élményre vagy nem számítható be másik csomag díjába). Online és a helyszínen is vásárolható és meghatározott napra szól.
  • Kísérő jegyet 6 éven felülieknek kell váltani, akik kísérőként szeretnék látogatni a parkot (fotózni és videózni is akár). 6 éves kor alatt a VR-élményeket nem használhatják, ezért 6 éves kor alattiak számára a látogatás teljes árú jegyet vásárolt felnőtt (18. életévét betöltött) és/vagy 18. életévét betöltött kísérő jelenlétében díjmentes.
  • Születésnapi csomag esetén 2 főnek, osztálykirándulások során pedig 10 főnként 1 főnek díjmentes, minden további kísérőnek kísérő jegyet kell vásárolnia.
  • 14 éven aluli személy esetén minimum 1 fő 18. életévét betöltött kísérőnek kísérő jegy váltása szükségeltetik, ha nincs a gyermek jelenlétében olyan játékos, aki betöltötte a 18. életévét.
  • A kísérő jegy minimum 1 db teljes árú jegyet vásárló vendég mellé vásárolható, önállóan nem, hiszen célja a zsúfoltság elkerülése is, a teljes árú jegyet vásárló vendégeink kényelme érdekében.
  • Kísérő jegyet nem vásárló szülők/hozzátartozók a földszinti lobbiban tudnak várakozni.
Igen, a fizetési módoknál a SimplePay-t kell választani, majd ezután az azonnali átutalás lehetőséget, végül, követni az instrukciókat.
A jegyvásárlás 6 éves kortól lehetséges (szülői felügyelettel). 6 éves kor alatt a belépés díjmentes, de csak jegyet vásárló felnőttel együtt, és a VR-játékok/élmények nem használhatóak. 14. életévét betöltött személy egyedül nem tartózkodhat a házon belül, felnőtt kísérő jelenléte kötelező (lásd. információk a kísérő jegyről).
Méret- és súlyhatár:
– VR Szabadulószoba: min. 130 cm / max. 130 kg
– Gamer: min. 130 cm / min. 32-es lábméret / max. 130 kg
– Adrenalin (csak a Katapult esetében): max. 130 kg
Várandós kismamáknak a GAMER, a SZABADULÓSZOBA és az ADRENALIN jegyeket nem ajánljuk, mert ezek mindegyikénél van olyan játék, amely során a játékmestereink egy övet tesznek fel a játékosokra. Ezekkel szemben, állapottól függően az ARÉNA és az IDŐUTAZÓ jegyeket tudjuk a leginkább javasolni.
Kifejezetten ajánljuk az online jegyvásárlást (amely magában foglalja az időpontfoglalást is), így jelentősen csökkenthetőek az esetleges várakozási idők. Helyszíni jegyvásárlás esetén nem mindig tudjuk garantálni, hogy azonnal minden jegyünk elérhető. Természetesen van lehetőség a helyszínen későbbi időpontra is venni jegyet. Ha nem tudod online megvenni a jegyed, akkor mindenképp érdeklődj telefonon az elérhető időpontokról: +36 70 479 6546.
Igen, részletek a “Csoportoknak” menüpont alatt.
Nem. Ha nem tudod, hogy mikor jönne el hozzánk az, akit szeretnél meglepni, vagy nem vagy benne biztos, hogy melyik jegynek örülne, akkor vásárolj ajándékutalványt, amit emailben kapsz meg tőlünk, és nincs más dolgod, mint kinyomtatni és átadni!
Igen, az érvényes Budapest Kártyával rendelkező látogatóink 10% kedvezményt kapnak a mindenkori jegyárakból helyszíni jegyvásárlás esetén. Más kedvezménnyel nem vonható össze.
20% kedvezményt adunk Kajla útlevéllel érkező vendégeinknek az ADRENALIN jegyre! Mutasd fel a Kajla-útleveled, mi cserébe adunk egy pecsétet, és még 20%-os kedvezményt is nemcsak neked, de minden veled érkező barátodnak, családtagodnak! Fontos, hogy online jegyvásárlás során nem tudod érvényesíteni, a helyszínen pedig nem biztos, hogy van mindig szabad hely, ezért legalább 1-2 nappal a tervezett érkezésed előtt egyeztess telefonon időpontot: +36 70 479 6546
Az Időutazó prémium jegyünk (Dino Safari és Dark side of Anubis) kivételével a fényképezés mindenhol engedélyezett. Sőt, nagyon örülünk neki, ha a közösségi felületeken látjuk viszont vendégeink fényképeit.
Nem szükséges. Elég felmutatni telefonon a vonalkódját.
Igen, ruhatár és zárható értékmegőrző is van. Mindkettő ingyenes. A kabátokat, táskákat kötelező letenni ezek valamelyikébe.
Külön parkolónk nincs. A Jókai utcai mélygarázst, a Westend parkolóját vagy a Nyugati pályaudvar környéki utcákat javasoljuk.
Érdemes kényelmes, sportos ruházatban jönni, amiben könnyű mozogni. A GAMER jegyünk esetében kötelező a zokni viselése (ennek hiányában pénztárunkban lehet vásárolni).
Nem lehet behozni ételt és italt balesetmegelőzési szempontok miatt. Születésnapi csomag vásárlása esetén van lehetőség egyedül tortát behozni, ennek részleteiről lásd. a születésnapi csomagunkat.
Ajánlott a szemüvegesek számára, hogy hordják a játékok közben is. A keretek 99%-a be szokott férni a nézegetők alá, azonban előfordulhat, hogy egyes dizájner-, szélesebb keretek nem. Ilyenkor sajnos le kell venni.
Az épület nem akadálymentesített. Továbbá felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy bizonyos élmények technikai okokból nem látogathatóak mozgássérültek számára.
A jegy nem váltható vissza, vis maior esetén egyedi elbírálást követően van mód a jegyek cseréjére. Ez esetben az info@vrparkbudapest.hu e-mail címre kell írni.