GYIK

Jegyvásárlás nélküli időpontfoglalásra nincs lehetőség. Kifejezetten ajánljuk az online jegyvásárlást (amely magában foglalja az időpontfoglalást is), így jelentősen csökkenthetőek az esetleges várakozási idők. Helyszíni jegyvásárlás esetén nem mindig tudjuk garantálni, hogy azonnal minden csomagunk és élményünk elérhető. Természetesen van lehetőség a helyszínen későbbi időpontra is venni jegyet.

A belépés 6 éves kortól lehetséges (szülői felügyelettel), azonban a VR-élményeket csak 8 éves kortól ajánljuk. Fontos, hogy egyes élmények csak 120 cm (Assassin’s Creed), illetve 140 cm (Dino Safari, Dark side of Anubis) felett használhatóak, így az életkornál fontosabb kritérium a magasság.

Nem szükséges. Elég felmutatni telefonon a vonalkódját.

Igen, a helyszínen az OTP Szép Kártya „szabadidő” zsebével lehet fizetni, valamint készpénzzel és bankkártyával. Online jegyvásárlás esetén pedig bankkártyával.

Igen, céges csapatépítők, legény-, leánybúcsúk, születésnapok, nagyobb baráti társaságok bejelentkezése esetén legalább 8 főtől 20% kedvezményt biztosítunk jegyárainkból. Ehhez azonban előzetes bejelentkezés szükséges az ezen az aloldalon található űrlapon keresztül.

Igen, legfeljebb 2 szülő felmehet a gyerek(ek)kel felügyelni őket, fényképeket készíteni, de ahhoz, hogy ők is részt vegyenek az élményekben, játékokon, nekik is meg kell vásárolniuk a jegyet.

Nem, csak a két hyperreality élményt (Dino Safari és Dark side of Anubis) lehet megvenni elsőre külön, valamint a csomagokat. Az élmények után a helyszínen van lehetőség azonban külön vásárolni élményeket csomagokon kívül is.

Hétfő-kedd: zárva
Szerda-csütörtök-péntek: 14:00-21:00
Szombat-vasárnap: 10:00-21:00

A hyperreality-élmények (Dino Safari és Dark side of Anubis) kivételével a fényképezés mindenhol engedélyezett. Sőt, nagyon örülünk neki, ha a közösségi felületeken látjuk viszont vendégeink fényképeit.

Igen, ruhatár és zárható értékmegőrző is van. Mindkettő ingyenes. A kabátokat, táskákat kötelező letenni ezek valamelyikébe.

Külön parkolónk nincs. A Jókai utcai mélygarázst, a Westend parkolóját vagy a Nyugati pályaudvar környéki utcákat javasoljuk.

Érdemes kényelmes, sportos ruházatban jönni, amiben könnyű mozogni.

18 éves kortól lehetséges az önálló belépés. 18 év alattiak esetében szülői felügyeletre vagy nyilatkozatra van szükség a belépéshez.

Nem lehet behozni ételt és italt balesetmegelőzési szempontok miatt. A földszinten működik a Space Cafe, ahol van lehetőség ételek és italok vásárlására, illetve helyszíni elfogyasztására.

Az épület nem akadálymentesített. Továbbá felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy bizonyos élmények technikai okokból nem látogathatóak mozgássérültek számára.

A jegy nem váltható vissza, vis maior esetén egyedi elbírálást követően van mód a jegyek cseréjére. Ez esetben az info@vrparkbudapest.hu e-mail címre kell írni.