Gyakran Ismételt Kérdések

Létrehoztunk erre egy külön aloldalt, ahol adunk tippeket, hogy kiknek melyik csomagot ajánljuk a leginkább.

Igen, a helyszínen OTP-s, MKB-s és K&H-s, online pedig csak az OTP-s SZÉP-kártyával. Ráadásul 2022. szeptember 30-ig szabad az átjárás az alszámlák között, így bármelyik “zsebből” lehet fizetni mind helyszínen, mind online.

Igen, a fizetési módoknál a SimplePay-t kell választani, majd ezután az azonnali átutalás lehetőséget, végül, követni az instrukciókat.

A járványhelyzetre tekintettel 2021.12.31-ig meghosszabbítottuk az érvényességét az összes nálunk vásárolt és be nem váltott jegynek, ajándékjegynek és utalványnak. Ugyanakkor a csomagok teljes átalakítása miatt az ajándékjegyet is az utalványhoz hasonló módon, azaz értékében tudjuk átváltani. Ez azt jelenti, hogy az aktuálisan elérhető jegyeink vásárlásakor tudod beváltani az értékével azonos összegben, pontosan úgy, mintha egy kupon lenne. Fontos, hogy a helyszínen erre nem lesz lehetőség, hiszen időpontokra adunk el jegyeket, így tedd meg minél előbb online! Részletek ide kattintva érhetőek el.

A belépés 6 éves kortól lehetséges (szülői felügyelettel), azonban a VR-élményeket csak 8 éves kortól ajánljuk. Fontos, hogy a Dino Safari és a Dark side of Anubis (ezek az IDŐUTAZÓ prémium jegy részét képezik) csak 140 cm felett használható, a GAMER csomagunk pedig csak 130 cm felett.

Kifejezetten ajánljuk az online jegyvásárlást (amely magában foglalja az időpontfoglalást is), így jelentősen csökkenthetőek az esetleges várakozási idők. Helyszíni jegyvásárlás esetén nem mindig tudjuk garantálni, hogy azonnal minden csomagunk és jegyünk elérhető. Természetesen van lehetőség a helyszínen későbbi időpontra is venni jegyet. Ha nem tudod online megvenni a jegyed, akkor mindenképp érdeklődj telefonon az elérhető időpontokról: +36 70 479 6546.

Igen, részletek a “Csoportoknak” menüpont alatt.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél nagyobb biztonságban legyenek nálunk a vendégeink. Mindegyik eszközünket antibakteriális törlőkendővel tisztítjuk meg a vendégeink után. Látogatóinktól azt kérjük, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, valamint már rossz közérzet esetén is kérjék telefonon az időpontjuk módosítását. Vigyázzunk továbbra is egymásra és szeretteinkre!

Nem. Ha nem tudod, hogy mikor jönne el hozzánk az, akit szeretnél meglepni, vagy nem vagy benne biztos, hogy melyik csomagnak/jegynek örülne, akkor vásárolj ajándékutalványt, amit emailben kapsz meg tőlünk, és nincs más dolgod, mint kinyomtatni és átadni!

Igen, az érvényes Budapest Kártyával rendelkező látogatóink 1.000 Ft kedvezményt kapnak a mindenkori jegyárakból helyszíni jegyvásárlás esetén. Más kedvezménnyel nem vonható össze. Fontos, hogy ha például 3-an érkeztek, de közületek csak 2 főnek van Budapest Kártyája, akkor csak 2×1.000 Ft kedvezményt tudunk biztosítani.

20% kedvezményt adunk Kajla útlevéllel érkező vendégeinknek az ADRENALIN csomagra! Mutasd fel a Kajla-útleveled, mi cserébe adunk egy pecsétet, és még 20%-os kedvezményt is nemcsak neked, de minden veled érkező barátodnak, családtagodnak! Fontos, hogy online jegyvásárlás során nem tudod érvényesíteni, a helyszínen pedig nem biztos, hogy van mindig szabad hely, ezért legalább 1-2 nappal a tervezett érkezésed előtt egyeztess telefonon időpontot: +36 70 479 6546

Igen, legfeljebb 2 szülő felmehet a gyerek(ek)kel felügyelni őket, fényképeket készíteni, de ahhoz, hogy ők is részt vegyenek az élményekben, játékokon, nekik is meg kell vásárolniuk a jegyet.

A hyperreality-élmények (Dino Safari és Dark side of Anubis) kivételével a fényképezés mindenhol engedélyezett. Sőt, nagyon örülünk neki, ha a közösségi felületeken látjuk viszont vendégeink fényképeit.

Nem szükséges. Elég felmutatni telefonon a vonalkódját.

Igen, ruhatár és zárható értékmegőrző is van. Mindkettő ingyenes. A kabátokat, táskákat kötelező letenni ezek valamelyikébe.

Külön parkolónk nincs. A Jókai utcai mélygarázst, a Westend parkolóját vagy a Nyugati pályaudvar környéki utcákat javasoljuk.

Érdemes kényelmes, sportos ruházatban jönni, amiben könnyű mozogni.

Nem lehet behozni ételt és italt balesetmegelőzési szempontok miatt. A földszinten működik a Space Cafe, ahol van lehetőség ételek és italok vásárlására, illetve helyszíni elfogyasztására.

Ajánlott a szemüvegesek számára, hogy hordják a játékok közben is. A keretek 99%-a be szokott férni a nézegetők alá, azonban előfordulhat, hogy egyes dizájner-, szélesebb keretek nem. Ilyenkor sajnos le kell venni.

Az épület nem akadálymentesített. Továbbá felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy bizonyos élmények technikai okokból nem látogathatóak mozgássérültek számára.

A jegy nem váltható vissza, vis maior esetén egyedi elbírálást követően van mód a jegyek cseréjére. Ez esetben az info@vrparkbudapest.hu e-mail címre kell írni.