Gyakran Ismételt Kérdések

A 194/2021 (IV.26.) Korm. rendelet alapján csak védettségi igazolvánnyal (valamint maszkban) lehet belépni a VR Vidámparkba a 18 év feletti korosztálynak. 18 év alatt az igazolvány nem kötelező, viszont kísérőknek igen! A rendelet szerint belépéskor a szolgáltatónak kell ellenőrizni az igazolvány meglétét. Amennyiben a rendelet hatályait a szolgáltató megszegi, akár 1 évre is bezárható. Kérjük, hogy mindenki ezt figyelembe véve látogatassa a VR Vidámparkot a közös biztonságunk és védelmünk érdekében!

Ezen felül természetesen továbbra is folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél nagyobb biztonságban legyenek nálunk a vendégeink. Mindegyik eszközünket antibakteriális törlőkendővel tisztítjuk meg a vendégeink után, játékmestereink pedig maszkban dolgoznak. Látogatóinktól azt kérjük, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, valamint már rossz közérzet esetén is kérjék telefonon az időpontjuk módosítását. Vigyázzunk továbbra is egymásra és szeretteinkre!

Év végéig, 2021.12.31-ig meghosszabbítottuk az érvényességét az összes nálunk vásárolt és be nem váltott jegynek, ajándékjegynek és utalványnak. Ugyanakkor a csomagok teljes átalakítása miatt az ajándékjegyet is az utalványhoz hasonló módon, azaz értékében tudjuk átváltani. Ez azt jelenti, hogy az aktuálisan elérhető jegyeink vásárlásakor tudod beváltani az értékével azonos összegben, pontosan úgy, mintha egy kupon lenne. Fontos, hogy a helyszínen erre nem lesz lehetőség, hiszen időpontokra adunk el jegyeket, így tedd meg minél előbb online! Részletek ide kattintva érhetőek el.

Igen, a helyszínen OTP-s, MKB-s és K&H-s, online pedig csak az OTP-s SZÉP-kártyával. Április 25-étől december 31-ig a kormány döntése értelmében szabad az átjárás alszámlák között, így bármelyik “zsebből” lehet fizetni mind helyszínen, mind online.

Igen, céges csapatépítők, legény-, leánybúcsúk, születésnapok, nagyobb baráti társaságok bejelentkezése esetén legalább 8 főtől 20% kedvezményt biztosítunk jegyárainkból. Ehhez azonban előzetes bejelentkezés szükséges az ezen az aloldalon található űrlapon keresztül.

20% kedvezményt adunk Kajla útlevéllel érkező vendégeinknek az ADRENALIN csomagra! Mutasd fel a Kajla-útleveled, mi cserébe adunk egy pecsétet, és még 20%-os kedvezményt is nemcsak neked, de minden veled érkező barátodnak, családtagodnak! Fontos, hogy online jegyvásárlás során nem tudod érvényesíteni, a helyszínen pedig nem biztos, hogy van mindig szabad hely, ezért legalább 1-2 nappal a tervezett érkezésed előtt egyeztess telefonon időpontot: +36 70 479 6546

Iratkozz fel most a hírlevelünkre, hogy semmiképp ne maradj le az újdonságokról, amelyekkel készültünk! Ráadásul az újranyitás örömére minden új feliratkozónkat meglepjük egy 1000 Ft-os kuponkóddal! Részletek ezen az oldalon találhatóak.

A belépés 6 éves kortól lehetséges (szülői felügyelettel), azonban a VR-élményeket csak 8 éves kortól ajánljuk. Fontos, hogy az Assassin’s Creed csak 120 cm, a Dino Safari és a Dark side of Anubis (ezek az IDŐUTAZÓ prémium jegy részét képezik) pedig csak 140 cm felett használható.

Jegyvásárlás nélküli időpontfoglalásra nincs lehetőség. Kifejezetten ajánljuk az online jegyvásárlást (amely magában foglalja az időpontfoglalást is), így jelentősen csökkenthetőek az esetleges várakozási idők. Helyszíni jegyvásárlás esetén nem mindig tudjuk garantálni, hogy azonnal minden csomagunk és jegyünk elérhető. Természetesen van lehetőség a helyszínen későbbi időpontra is venni jegyet.

Nem. Ha nem tudod, hogy mikor jönne el hozzánk az, akit szeretnél meglepni, vagy nem vagy benne biztos, hogy melyik csomagnak/jegynek örülne, akkor vásárolj ajándékutalványt, amit emailben kapsz meg tőlünk, és nincs más dolgod, mint kinyomtatni és átadni!

Igen, legfeljebb 2 szülő felmehet a gyerek(ek)kel felügyelni őket, fényképeket készíteni, de ahhoz, hogy ők is részt vegyenek az élményekben, játékokon, nekik is meg kell vásárolniuk a jegyet.

A hyperreality-élmények (Dino Safari és Dark side of Anubis) kivételével a fényképezés mindenhol engedélyezett. Sőt, nagyon örülünk neki, ha a közösségi felületeken látjuk viszont vendégeink fényképeit.

Nem szükséges. Elég felmutatni telefonon a vonalkódját.

Igen, ruhatár és zárható értékmegőrző is van. Mindkettő ingyenes. A kabátokat, táskákat kötelező letenni ezek valamelyikébe.

Külön parkolónk nincs. A Jókai utcai mélygarázst, a Westend parkolóját vagy a Nyugati pályaudvar környéki utcákat javasoljuk.

Érdemes kényelmes, sportos ruházatban jönni, amiben könnyű mozogni.

Nem lehet behozni ételt és italt balesetmegelőzési szempontok miatt. A földszinten működik a Space Cafe, ahol van lehetőség ételek és italok vásárlására, illetve helyszíni elfogyasztására.

Ajánlott a szemüvegesek számára, hogy hordják a játékok közben is. A keretek 99%-a be szokott férni a nézegetők alá, azonban előfordulhat, hogy egyes dizájner-, szélesebb keretek nem. Ilyenkor sajnos le kell venni.

Az épület nem akadálymentesített. Továbbá felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy bizonyos élmények technikai okokból nem látogathatóak mozgássérültek számára.

A jegy nem váltható vissza, vis maior esetén egyedi elbírálást követően van mód a jegyek cseréjére. Ez esetben az info@vrparkbudapest.hu e-mail címre kell írni.