Mi a teendő, ha a jegyrendszer változtatása előtt vásároltam jegyet vagy kaptam ajándékjegyet/utalványt?

Év végéig, 2021.12.31-ig meghosszabbítottuk az érvényességét az összes nálunk vásárolt és be nem váltott jegynek, ajándékjegynek és utalványnak. Ugyanakkor a csomagok teljes átalakítása miatt az ajándékjegyet is az utalványhoz hasonló módon, azaz értékében tudjuk átváltani. Ez azt jelenti, hogy az aktuálisan elérhető jegyeink vásárlásakor tudod beváltani az értékével azonos összegben, pontosan úgy, mintha egy kupon lenne. Fontos, hogy a helyszínen erre nem lesz lehetőség, hiszen időpontokra adunk el jegyeket, így tedd meg minél előbb online!
Szabad az átjárás a jegyek között!

 

Jó hír, hogy bármilyen ajándékjegyet is kaptál vagy vásároltál korábban, bármilyen új jegy vásárlásakor fel tudod használni. Tényleg pontosan úgy, mintha egy szabadon felhasználható kuponod lenne.

 

Hogyan csináljam?

 

Ne aggódj, nagyon egyszerű: csak válaszd ki a számodra megfelelő időpontra szóló jegyet vagy jegyeket, majd a Kosár oldalon írd be “Az ajándékutalvány vagy kupon kódja” alatti mezőbe az ajándékjegyeden/utalványodon található kódsort (12 karakterből áll, pl.: 1AB1-A22B-112A); ezután a “Küldés”-re kattintva már láthatod is, hogy az ajándékjegyed/utalványod értékével csökkent a fizetendő végösszeg.

 

Mit tegyek, ha különbség van az árak között?

 

Ha nagyobb értékben vásárolsz, akkor azt online, bankkártyával vagy OTP-s SZÉP-kártyával (év végéig ráadásul bármelyik alszámláról!) ki tudod fizetni, ha pedig kevesebbért választasz jegyeket, akkor a fennmaradó összeget később is ugyanígy le tudod vásárolni.

 

Ha nem tudod, hogy milyen értékű ajándékjegyed/utalványod van, akkor írd be a rajta található kódsort az alábbi mezőbe, és máris tudod ellenőrizni:

 

 

Nézzük mindezt egy egyszerű példán keresztül!

 

Egy szeretted meglepett téged két jeggyel a HERO csomagra (2*8.900 Ft), amelyeket szeretnél felhasználni. Mivel nemcsak téged, de azt a társadat is, akit magaddal szeretnél hozni, inkább a Dino és az Anubis érdekel, így úgy döntesz, hogy az azokat tartalmazó Időutazó jegyünkre (2*8.250 Ft) váltod be. Miután kiválasztottad az Időutazó jegyhez tartozó szabad időpontot és a darabszámot, a Kosár oldalon add meg a kapott jegyeken található két kódot. A végösszeg így 0 Ft-ra fog változni, ráadásul marad még 2*650 Ft-od, amelyet év végéig ugyanígy fel tudsz még használni.

 

Mi lesz a korábban időpontra vásárolt jegyemmel?

 

Ha időpontra vettél jegyet, de nem tudtál eljönni hozzánk a korlátozások miatt, akkor mindenképpen írj nekünk emailt, amiben küldd el, hogy milyen jegyet vásároltál korábban!

 

Ha elakadsz vagy további kérdésed lenne, kérjük, hogy ne telefonon, hanem emailben keress minket az info@vrparkbudapest.hu címen, ahova küldd el a vásárolt ajándékjegyed/utalványod sorszámát is!