Különleges ajánlat születésnapi zsúrokra!

Szeretnéd felejthetetlenné tenni gyermeked születésnapi zsúrját? Válaszd a VR Vidámparkot, ahol egy különleges csomagot állítottunk össze! Ráadásul 10 fő felett a születésnapos jegyét mi álljuk!
Rengeteg születésnapnak adtunk már helyet a 6-8 éves korosztálytól egészen a felnőtt korosztályig, így pontosan tudjuk, hogy olyat tudunk nyújtani minden generációnak, ami valóban emlékezetes lesz.
Mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten várunk a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében a VR-szimulátoroktól kezdzve a kooperatív játékokon át a high-tech élményekig.
A születésnapi tortázáshoz min. 10 fő esetén ajándék üdítőt és a köszöntéshez 2,5 órára egy külön termet biztosítunk, ahol más vendégektől elzártan tudtok együtt lenni. Ráadásul itt egy plusz Xboxot is elhelyeztünk.
Külön terem
(min. 10 fő esetén)
2,5 órára kaptok egy látogatóktól elzárt termet, ahol tudtok tortázni, felköszönteni az ünnepeltet, pihenni a játékok között/után.
Játékmesterek
Csapatunk segít nektek, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön a születésnapi zsúr során. Természetesen az egyes állomásokon is játékmesterek indítják a játékokat.
Ajándék üdítőital
Minden gyermek fejenként egy XIXO üdítőitalt kap ajándékba. Üdítőket és chipset kizárólag a büfénkből lehet vásárolni, azokat behozni nem szabad.
Behozható torta, étel
(min. 10 fő esetén)
A külön teremben van lehetőség tortázni, de a tortát hozni kell (hűteni tudjuk és adunk hozzá tányérokat, villákat is). Ugyanide lehet hozni vagy rendelni egyéb ételeket is.

Árak:

Image module
Min. 6 fő esetén: 6.000 Ft/fő

 

11 főtől a születésnaposnak díjmentes (pl. ha a születésnapossal együtt 11-en vannak, akkor 10 fő után kell csak fizetni) és biztosítjuk a külön termet a tortázáshoz!

 

Előleg nem szükséges. Fizetni a helyszínen kell majd, távozás előtt, a tényleges létszám és fogyasztás alapján készpénzzel, bankkártyával vagy akár SZÉP-kártyával.

 

Ha végül kevesebb, mint 6 fő lesz a létszám, a 6 fő jegyét (36.000 Ft) akkor is ki kell fizetni. Ha 10 fő alatt lesz a végleges létszám, akkor a külön termet nem tudjuk biztosítani a tortázáshoz, kivéve akkor, ha kifizetésre kerül 10 fő jegyének az ára (60.000 Ft).

 

2 fő kísérőnek díjmentes a belépés, minden további fő után 1.500 Ft kírérő jegyet kell vásárolni a helyszínen.

A csomag tartalma:

Image module

Captain Cook

 

Váljatok egy hihetetlen kinézetű kalózcsapat tagjaivá, és lássátok el a legénységet finomabbnál finomabb ételekkel! Igazi csapatmunkára van szükség (a játékmestereink nem véletlenül tartják a rekordot benne…), ha minden rendelést teljesíteni akartok, hiszen nem minden alapanyag áll mindannyiótok rendelkezésére. Főzésre fel!

 

2-4 fős csapatban játszthatnak együtt.

Beat Saber
vagy
Fruit Ninja

 

A Fruit Ninja nem véletlenül az egyik legaddiktívebb telefonos játék, amit most még intenzívebb módon, VR-ban is ki tudnak próbálni, és akár össze is mérhetik a játékosok a pontszámaikat. Ugyanígy a Beat Saber reflexeket és ritmusérzéket próbára tevő játékában is kiderülhet, hogy ki az osztály legügyesebb tagja.

 

Egyszemélyes játékok.

Hullámvasút

 

Ha hiányzik a budapesti vidámpark, ha elkapott a nosztalgia vagy sosem ültek a gyerekek még hullámvasúton, akkor itt most együtt átélhetik a hullámvasutazás élményét a lehető legbiztonságosabb módon.

 

Egyszerre akár 6-an is élvezhetik.

Katapult

 

Egy klasszikus vidámparki élmény élhető át most VR-ban. Milyen érzés az, amikor egy székbe vannak szegezve, majd fellövik őket az égbe? Most megtudhatják, ha van bennük kellő bátorság és bírják az ilyen jellegű izgalmakat.

 

Egyszerre 2-en ülhetnek fel rá.

Hidraulikus autószimulátor

 

Ez kilóg a többi élmény közül, ugyanis nem VR, de annyira jó, hogy mégis betettük az élményeink közé. Nem véletlenül használják profi autóversenyzők is. Egyszer mindenkinek próbára kell tennie vezetési képességeit egy hidraulikus autószimulátorban!

 

Egyszerre 2-en is vezethetnek.

Gaming History interaktív kiállítás

 

A kiállításon közelről lehet megtekinteni a gyerekek kedvenc főhőseinek aprólékosan kidolgozott figuráit, valamint játszani lehet különböző generációs konzolokkal, sőt akár táncolni is lehet együtt a népszerű Just Dance játék segítségével. Ideális azért is, mert azon gyerekek, akik lejátszották a VR-játékukat, itt le tudják addig foglalni magukat, amíg a többiek nem végeznek.

 

Egyszerre kb. 25-en férnek be.

Egyes játékok párhuzamosan, mások egymás után zajlanak, de a csomag része olyan játék is, amelyben egyszerre akár 4-en, együtt, kooperatív módon tudnak játszani. A kiállításon Just Dance is van, a konzolokkal pedig egyszerre többen is tudnak játszani.

 

Ha ettől eltérő csomagösszeállítást szeretnél, akkor az időpontfoglalásnál jelezd, de nem biztos,hogy tudjuk biztosítani, ugyanis tapasztalataink alapján ez a legjobb összeállítás születésnapokra!

Időpontfoglalás és érdeklődés:

Kérjük, hogy az időpontot legalább egy héttel előtte válaszd ki, ami visszaigazolás után véglegesedik. A csomagot 6 éves kortól lehet lefoglalni.
Image module

Ha szeretnél kézzel fogható meghívót adni a meghívottaknak, akkor töltsd le innen és nyomtasd ki!