Különleges ajánlat születésnapi zsúrokra!

A születésnapi ajánlatunk minimum 10 játékos esetén választható (vagy ki kell fizetni 10 játékos jegyárát).
Szeretnéd felejthetetlenné tenni gyermeked születésnapi zsúrját? Válaszd a VR Vidámparkot, ahol egy különleges csomagot állítottunk össze! Rengeteg születésnapnak adtunk már helyet a 6-8 éves korosztálytól egészen a felnőtt korosztályig, így pontosan tudjuk, hogy olyat tudunk nyújtani minden generációnak, ami valóban emlékezetes lesz. Mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten várunk a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében a VR-szimulátoroktól kezdzve a kooperatív játékokon át a high-tech élményekig.
Minimum 10 játékos esetén a születésnapi tortázáshoz 2,5 órára díjmentesen egy külön termet biztosítunk. 10 játékos alatt is lehet ezt kérni, de ebben az esetben minimum 10 játékos jegyárát kell kifizetni (ilyenkor akár a szülők is beállhatnak játszani a kifizetett helyekre). A teremben maximum 14 fő tud az asztaloknál helyet foglalni. Ezen felül további 6 pótszék van bent tartaléknak (szülőknek, kistesóknak, az esetleges 1-2 plusz játékosnak), de ezek az asztaloknál már nem férnek el. Ezért kiemelten ajánljuk, hogy maximum 14 fő foglaljon le egy termet.
A születésnapos termeket nagyobb létszám esetén össze tudjuk nyitni. Értelemszerűen ezt csak akkor tesszük meg, ha már előzetesen a foglalásnál minimum 15 játékost jelölnek meg. Ezt egyébként minimum 20 játékos esetén javasoljuk, ugyanis 20 fő alatt legalább 20 játékos jegyárát kell megfizetni (ilyenkor akár a szülők is beállhatnak játszani a kifizetett helyekre). Az egybenyitott termekben maximum 28-an tudnak helyet foglalni az asztaloknál, valamint 12 pótszék áll rendelkezésre.
2 fő kísérőnek díjmentes a belépés, minden további kísérőnek 1.800 Ft-ért kísérő jegyet kell vásárolni a helyszínen. A kísérő jeggyel rendelkezők számára (függetlenül attól, hogy díjmentes vagy fizetős) a hullámvasúton egy kört ajándékba adunk. Azok a kísérők, akik a teljes csomaggal szeretnének játszani, az eredeti, 6.500 Ft-os áron tehetik ezt meg.
A külön teremben van lehetőség tortázni, de a tortát hozni kell (hűteni tudjuk és adunk hozzá tányérokat, villákat is). Ugyanide lehet hozni vagy rendelni egyéb ételeket is, viszont üdítőket kizárólag tőlünk lehet vásárolni, azokat behozni nem szabad.
Egyes játékok párhuzamosan, mások egymás után zajlanak, de a csomag része olyan játék is, amelyben egyszerre akár 4-en, együtt, kooperatív módon tudnak játszani. A VR-játékokkal egy fő egyszer tud játszani, azokkal a teljes játékidő kb. 45 perc egy főre lebontva. Mivel több platformunk van, így 10-20 játékos kb. másfél óra alatt végez velük, plusz a játékok között és után van lehetőség konzolokkal és a retró játékokkal játszani a lépcsőfordulókban, valamint tortázni a külön teremben (ha azt kérik) a két és fél órás időtartamban.
Minden VR-eszközt játékmesterek kezelnek, tehát egyetlen játékos sem lesz egyedül a VR-eszközökkel. Ezen felül egy külön játékmesterünk lesz a szervező szülő kapcsolattartója a rendezvény ideje alatt, aki segít bármilyen felmerülő kérés esetén.
Mindez az árakra lebontva:
– 10 fő alatt: fix 65.000 Ft (egy terem)
– 10-14 fő között: 65.000 Ft + 10 fő felett játékosonként 6.500 Ft (egy terem)
– 14 fő felett: 130.000 Ft + 20 fő felett játékosonként 6.500 Ft (a két terem egybenyitva)
Előleg nem szükséges. Fizetni a helyszínen kell majd, távozás előtt, a tényleges létszám és fogyasztás alapján készpénzzel, bankkártyával vagy akár SZÉP-kártyával.
Négy példa:
 1. Születésnap 9 játékossal: 65.000 Ft (1-10 játékos között 10 játékos után kell fizetni,10*6.500 Ft, ilyenkor egy termet adunk). 2. Születésnap 13 játékossal: 84.500 Ft (13*6.500 Ft, ilyenkor egy termet adunk). 3. Születésnap 18 játékossal: 130.000 Ft (14-20 játékos között 20 játékos után kell fizetni, 20*6.500 ft, ilyenkor két termet nyitunk egybe). 4. Születésnap 23 játékossal: 149.500 Ft (23*6.500 Ft, ilyenkor két termet nyitunk egybe).

A csomag tartalma:

Image module

Captain Cook

 

Váljatok egy hihetetlen kinézetű kalózcsapat tagjaivá, és lássátok el a legénységet finomabbnál finomabb ételekkel! Igazi csapatmunkára van szükség (a játékmestereink nem véletlenül tartják a rekordot benne…), ha minden rendelést teljesíteni akartok, hiszen nem minden alapanyag áll mindannyiótok rendelkezésére. Főzésre fel!

 

2-4 fős csapatban játszthatnak együtt.

Beat Saber
vagy
Fruit Ninja

 

A Fruit Ninja nem véletlenül az egyik legaddiktívebb telefonos játék, amit most még intenzívebb módon, VR-ban is ki tudnak próbálni, és akár össze is mérhetik a játékosok a pontszámaikat. Ugyanígy a Beat Saber reflexeket és ritmusérzéket próbára tevő játékában is kiderülhet, hogy ki az osztály legügyesebb tagja.

 

Egyszemélyes játékok.

2 menet a Hullámvasúton

 

Ha hiányzik a budapesti vidámpark, ha elkapott a nosztalgia vagy sosem ültek a gyerekek még hullámvasúton, akkor itt most együtt átélhetik a hullámvasutazás élményét a lehető legbiztonságosabb módon. A két menet során nem ugyanazon a pályán mennek végig a gyerekek.

 

Egyszerre akár 6-an is élvezhetik.

Hidraulikus autószimulátor

 

Ez kilóg a többi élmény közül, ugyanis nem VR, de annyira jó, hogy mégis betettük az élményeink közé. Nem véletlenül használják profi autóversenyzők is. Egyszer mindenkinek próbára kell tennie vezetési képességeit egy hidraulikus autószimulátorban!

 

Egyszerre 2-en is vezethetnek.

Katapult

 

Egy klasszikus vidámparki élményt élhettek át most VR-ban. Milyen érzés az, amikor egy székbe vagytok szegezve, majd fellőnek az égbe? Most megtudhatjátok, ha van bennetek kellő bátorság, és bírjátok az ilyen jellegű izgalmakat.

 

Egyszemélyes játék.

Idősávok:

Image module
A születésnapokat az alábbi idősávokban (az első a kezdő, a második a záró időpont) van lehetőség megtartani:

 

10:00 – 12:30
11:00 – 13:30
12:45 – 15:15
13:45 – 16:15
15:30 – 18:00
16:30 – 19:00

 

Kérjük, hogy legalább 15 perccel előbbre legyen tervezve az érkezés! A fenti idősávoktól eltérni csak rendkívüli esetben van lehetőségünk, illetve akkor, ha nem kell a külön terem a tortázáshoz. Az eltérő időpontot az űrlapon megjegyzésben lehet jelezni.

Időpontfoglalás és érdeklődés:

Kérjük, hogy az időpontot legalább egy héttel előtte válaszd ki, ami visszaigazolás után véglegesedik. A csomagot 6 éves kortól lehet lefoglalni.
Image module


Add meg, hogy mikor és hány fővel szeretnétek jönni! Ha nincs akkorra szabad időpont, az elérhetőségeiden felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk új időpontot!

A foglaláshoz szükségünk lesz egy névre, amivel érkezéskor beazonosíthatunk. Ha többen jöttök, akkor is elég egy név, és az sem baj, ha más név szerepel itt, mint aki végül fog (pl. szülő neve).


A foglalást minden esetben az alább megadott emailedre küldött levélben fogjuk megerősíteni 24 órán belül (ellenőrizd a spam mappát is!). Ha nem kapsz emailt, hívj minket. Mi csak akkor telefonálunk, ha bármilyen okból külön egyeztetnünk kell, de a foglalás megerősítése akkor is emailben fog megtörténni.