Különleges ajánlat születésnapi zsúrokra!

A születésnapi ajánlatunk minimum 10 játékos esetén választható (vagy ki kell fizetni 10 játékos jegyárát).
Szeretnéd felejthetetlenné tenni gyermeked születésnapi zsúrját? Válaszd a VR Vidámparkot, ahol egy különleges csomagot állítottunk össze! Rengeteg születésnapnak adtunk már helyet a 6-8 éves korosztálytól egészen a felnőtt korosztályig, így pontosan tudjuk, hogy olyat tudunk nyújtani minden generációnak, ami valóban emlékezetes lesz. Mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten várunk a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében a VR-szimulátoroktól kezdve a kooperatív játékokon át a high-tech élményekig.
A születésnapi tortázáshoz 2,5 órára díjmentesen egy külön termet biztosítunk. A teremben maximum 14 fő tud az asztaloknál helyet foglalni, ezen felül további 6 pótszék van bent tartaléknak (szülőknek, kistesóknak, az esetleges 1-2 plusz játékosnak). Amennyiben nagyobb létszám esetén szeretnéd, hogy két termet összenyissunk, így megduplázva a helyek számát, úgy azt jelezd nekünk, és amennyiben van rá helyünk, úgy felár esetében tudjuk ezt biztosítani!
A külön teremben van lehetőség tortázni, de a tortát hozni kell (hűteni tudjuk és adunk hozzá tányérokat, villákat is). Ugyanide lehet hozni vagy rendelni egyéb ételeket is, viszont üdítőket kizárólag tőlünk lehet vásárolni, azokat behozni nem szabad.
Egyes játékok párhuzamosan, mások egymás után zajlanak, de a csomag része olyan játék is, amelyben egyszerre akár 4-en, együtt, kooperatív módon tudnak játszani. A VR-játékokkal egy fő egyszer tud játszani, azokkal a teljes játékidő kb. 45 perc egy főre lebontva. Mivel több platformunk van, így 10-20 játékos kb. másfél óra alatt végez velük, plusz a játékok között és után van lehetőség konzolokkal és a retró játékokkal játszani a lépcsőfordulókban, valamint tortázni a külön teremben a két és fél órás időtartam alatt.
Minden VR-eszközt játékmesterek kezelnek, tehát egyetlen játékos sem lesz egyedül a VR-eszközökkel. Ezen felül egy külön játékmesterünk lesz a szervező szülő kapcsolattartója a rendezvény ideje alatt, aki segít bármilyen felmerülő kérés esetén.
Árak:
– 10 fő alatt: fix 65.000 Ft
– 10 fő felett: 6.500 Ft/fő
– két egybenyitott terem esetén min. 20 fő után kell fizetni, tehát 130.00 Ft a minimum fizetendő összeg, 20 fő felett pedig ugyanúgy 6.500 Ft/fő
2 fő kísérőnek díjmentes a belépés, minden további kísérőnek 1.800 Ft-ért kísérő jegyet kell vásárolni a helyszínen. A kísérő jeggyel rendelkezők számára (függetlenül attól, hogy díjmentes vagy fizetős) a hullámvasúton egy kört ajándékba adunk. Azok a kísérők, akik a teljes csomaggal szeretnének játszani, az eredeti, 6.500 Ft-os áron tehetik ezt meg.
Előleg nem szükséges. Fizetni a helyszínen kell majd, távozás előtt, a tényleges létszám és fogyasztás alapján készpénzzel, bankkártyával vagy akár SZÉP-kártyával.

A csomag tartalma:

Image module

Captain Cook

 

Váljatok egy hihetetlen kinézetű kalózcsapat tagjaivá, és lássátok el a legénységet finomabbnál finomabb ételekkel! Igazi csapatmunkára van szükség (a játékmestereink nem véletlenül tartják a rekordot benne…), ha minden rendelést teljesíteni akartok, hiszen nem minden alapanyag áll mindannyiótok rendelkezésére. Főzésre fel!

 

2-4 fős csapatban játszhatnak együtt.

Beat Saber
vagy
Fruit Ninja

 

A Fruit Ninja nem véletlenül az egyik legaddiktívebb telefonos játék, amit most még intenzívebb módon, VR-ban is ki tudnak próbálni, és akár össze is mérhetik a játékosok a pontszámaikat. Ugyanígy a Beat Saber reflexeket és ritmusérzéket próbára tevő játékában is kiderülhet, hogy ki az osztály legügyesebb tagja.

 

Egyszemélyes játékok.

2 menet a Hullámvasúton

 

Ha hiányzik a budapesti vidámpark, ha elkapott a nosztalgia vagy sosem ültek a gyerekek még hullámvasúton, akkor itt most együtt átélhetik a hullámvasutazás élményét a lehető legbiztonságosabb módon. A két menet során nem ugyanazon a pályán mennek végig a gyerekek.

 

Egyszerre akár 6-an is élvezhetik.

Hidraulikus autószimulátor

 

Ez kilóg a többi élmény közül, ugyanis nem VR, de annyira jó, hogy mégis betettük az élményeink közé. Nem véletlenül használják profi autóversenyzők is. Egyszer mindenkinek próbára kell tennie vezetési képességeit egy hidraulikus autószimulátorban!

 

Egyszerre 2-en is vezethetnek.

Katapult

 

Egy klasszikus vidámparki élményt élhettek át most VR-ban. Milyen érzés az, amikor egy székbe vagytok szegezve, majd fellőnek az égbe? Most megtudhatjátok, ha van bennetek kellő bátorság, és bírjátok az ilyen jellegű izgalmakat.

 

Egyszemélyes játék.

Idősávok:

Image module
A születésnapokat az alábbi idősávokban (az első a kezdő a második a záró időpont) van lehetőség megtartani:

 

10:00 – 12:30
11:00 – 13:30
12:45 – 15:15
13:45 – 16:15
15:30 – 18:00
16:30 – 19:00

 

Kérjük, hogy legalább 15 perccel előbbre legyen tervezve az érkezés! A fenti idősávoktól eltérni csak hétköznapokon lehetséges.

Időpontfoglalás és érdeklődés:

Kérjük, hogy az időpontot minél előbb válaszd ki, ami visszaigazolás után véglegesedik. A csomagot 6 éves kortól lehet lefoglalni.
Image module


Add meg, hogy mikor és hány fővel szeretnétek jönni! Ha nincs akkorra szabad időpont, az elérhetőségeiden felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk új időpontot!

A foglaláshoz szükségünk lesz egy névre, amivel érkezéskor beazonosíthatunk. Ha többen jöttök, akkor is elég egy név, és az sem baj, ha más név szerepel itt, mint aki végül fog (pl. szülő neve).


A foglalást minden esetben az alább megadott emailedre küldött levélben fogjuk megerősíteni 24 órán belül (ellenőrizd a spam mappát is!). Ha nem kapsz emailt, hívj minket. Mi csak akkor telefonálunk, ha bármilyen okból külön egyeztetnünk kell, de a foglalás megerősítése akkor is emailben fog megtörténni.