Dobjátok fel a legény- vagy lánybúcsú programját Budapest egyetlen vidámparkjával!

Szeretnétek felejthetetlenné tenni az ünneplést? Válasszátok a VR Vidámparkot, ahol egy különleges csomagot állítottunk össze nektek!
Több tucatnyi lánybúcsúnak és legénybúcsúnak adtunk már helyet szerte az országból, így pontosan tudjuk, hogy olyat tudunk nyújtani, ami valóban emlékezetes lesz.
Mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten várunk a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében egy nemzetközi szinten piacvezető VR-platformmal, a Magyarországon csak nálunk elérhető Hologate Arénával!
Itt nemcsak együtt fogtok játszani, de látjátok is egymás karaktereit a játékon belül, s?ő akár még meg is küzdhettek egymással. Egyes játékainkban rezgőmellényt is kaptok a fegyver mellé, hogy még inkább beszippantson az élmény!
Ráadásul fejenként 1-1 sörre vagy üdítőre a vendégeink vagytok!
Image module

Árak:

Image module
4-8 fő esetén
Időtartam: 1 óra
Összesen: 60.000 Ft
(függetlenül a létszámtól)
már 7.500 Ft/fő-től (8 fő esetén)
+ 1 ajándék sör vagy üdítő fejenként
9-12 fő esetén
Időtartam: 1,5 óra
Összesen: 87.000 Ft
(függetlenül a létszámtól)
már 7.250 Ft/fő-től (12 fő esetén)
+ 1 ajándék sör vagy üdítő fejenként
Fontos, hogy egyszerre csak egy csapat (max. 4 fő) tud játszani, tehát pl. egy 2 órás program esetében egy csapat fél órát játszik, 1,5 órát pedig a többieket nézi. Ez is nagyon szórakoztató, de javasoljuk, hogy ilyenkor válasszatok ki plusz játékokat még az Arénában találhatóakon kívül, mi pedig adunk rájuk egyedi árat!
Egy játék átlagosan 5-10 percig tart. Egyszerre min. 2, max. 4 fő tud játszani egy játékon belül.
Játékosonként 3 játékot lehet játszani.
Nagyobb létszám, egyedi igények esetén írjatok emailt közvetlenül az info@vrparkbudapest.hu címre!

Mit adunk még a játékok mellé?

Image module
Elkülönített rész ajándék itallal
Kaptok egy más vendégektől elzárt területet, ahol tudtok beszélgetni, iszogatni, pihenni a játékok között. Ráadásul itt a vendégeink vagytok fejenként egy hűsítő sörre vagy üdítőre!
Külön játékmester
Csapatunk egyik tagja csak veletek fog foglalkozni a nálunk töltött idő alatt, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön a lánybúcsú vagy legénybúcsú során!

Ízelítő az Arénában játszható játékok közül:

Image module
Zombyte

 

Vajon kibírnátok egy zombitámadást? Ha igen, ha nem, most ez vár rátok, aztán minden kiderül… Hamar megmutatkozik, hogy kinek vannak kötélből az idegei, ki céloz a legjobban és ki figyel a leginkább a társaira. A zombik folyamatosan jönnek és jönnek, a főellenség pedig csak arra vár, hogy elfáradjatok…
Zombyte 2.0

 

A közönségkedvenc játék új része már elérhető a VR Vidámparkban! Ha túléltétek az előző részt, akkor vessétek bele magatokat egy még pörgősebb és még rémisztőbb harcba! Verekedjétek át magatokat együtt egy metróalagúton és küzdjetek meg a vadonatúj főellenséggel!
Ragnaröck

 

Őrült tempót diktál számotokra ez a ritmusjáték, amelyben az előttetek lévő dobokat kell a pörgős zene ütemére ütni, hogy minél gyorsabban szelje a habokat a vikingekkel teli hajótok. Minél pontosabbak vagytok, annál gyorsabban húzzák az evezőtök, és akinek a hajója a messzebb jut, az lesz a győztes!
Captain Cook

 

Ne gondoljátok, hogy gyerekjáték! Váljatok egy hihetetlen kinézetű kalózcsapat tagjaivá, és lássátok el a legénységet finomabbnál finomabb ételekkel! Igazi csapatmunkára van szükség (a játékmestereink nem véletlenül tartják a rekordot benne…), ha minden rendelést teljesíteni akartok, hiszen nem minden alapanyag áll mindannyiótok rendelkezésére. Főzésre fel!
Tower Tag

 

Itt két csapatban mérhetitek össze ügyességeteket és küzdhettek meg egymással. A cél az, hogy minél több tornyot elfoglaljatok a szembenálló csapattól, miközben a lehető legtöbbször találjátok el az ellenfeleiteket. Egyébként a parkigazgatónk és az üzletvezetőnk is ebben a játékban szokott a legtöbbet versengeni egymással…
Groove Guardians

 

Jó a ritmusérzéketekő Most igazán próbára tehetitek! Készüljetek fel, mert izzasztó lesz, és az is biztos, hogy ennél jobban egyik VR-élményünk sem fog átmozgatni! Ráadásul a többiek igazán menő videókat tudnak csinálni rólatok “tánc” közben.

Időpontfoglalás és érdeklődés:

Kérjük, hogy az időpontot legalább egy héttel előtte válasszátok ki, ami visszaigazolás után véglegesedik.
Image module


Add meg, hogy mikor és hány fővel szeretnétek jönni! Ha nincs akkorra szabad időpont, az elérhetőségeiden felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk új időpontot!

A foglaláshoz szükségünk lesz egy névre, amivel érkezéskor beazonosíthatunk. Ha többen jöttök, akkor is elég egy név, és az sem baj, ha más név szerepel itt, mint aki végül fog (pl. szülő neve).


A foglalást minden esetben az alább megadott emailedre küldött levélben fogjuk megerősíteni 24 órán belül (ellenőrizd a spam mappát is!). Ha nem kapsz emailt, hívj minket. Mi csak akkor telefonálunk, ha bármilyen okból külön egyeztetnünk kell, de a foglalás megerősítése akkor is emailben fog megtörténni.