Felejthetetlen csapatépítő Budapest egyetlen vidámparkjában!

Céges csapatépítő vagy csak összejönnének újra a régi barátok? Válasszátok a VR Vidámparkot, ahol egy különleges csomagot állítottunk össze nektek!
Több tucatnyi csapatépítőnek adtunk már helyet szerte az országból, így pontosan tudjuk, hogy olyat tudunk nyújtani, ami valóban emlékezetes lesz.
Mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten várunk a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében egy nemzetközi szinten piacvezető VR-platformmal, a Magyarországon csak nálunk elérhető Hologate Arénával!
Itt nemcsak együtt fogtok játszani, de látjátok is egymás karaktereit a játékon belül, sőt akár még meg is küzdhettek egymással. Egyes játékainkban rezgőmellényt is kaptok a fegyver mellé, hogy még inkább beszippantson az élmény!
Ráadásul fejenként 1-1 sörre vagy üdítőre a vendégeink vagytok!
Image module

Árak:

Image module
4-8 fő esetén
Időtartam: 1 óra
Összesen: 60.000 Ft
(függetlenül a létszámtól)
már 7.500 Ft/fő-től (8 fő esetén)
+ 1 ajándék sör vagy üdítő fejenként
9-12 fő esetén
Időtartam: 1,5 óra
Összesen: 87.000 Ft
(függetlenül a létszámtól)
már 7.250 Ft/fő-től (12 fő esetén)
+ 1 ajándék sör vagy üdítő fejenként
13-16 fő esetén
Időtartam: 2 óra
Összesen: 112.000 Ft
(függetlenül a létszámtól)
már 7.000 Ft/fő-től (16 fő esetén)
+ 1 ajándék sör vagy üdítő fejenként
Fontos, hogy egyszerre csak egy csapat (max. 4 fő) tud játszani, tehát pl. egy 2 órás program esetében egy csapat fél órát játszik, 1,5 órát pedig a többieket nézi. Ez is nagyon szórakoztató, de javasoljuk, hogy ilyenkor válasszatok ki plusz játékokat még az Arénában találhatóakon kívül, mi pedig adunk rájuk egyedi árat!
Egy játék átlagosan 5-10 percig tart. Egyszerre min. 2, max. 4 fő tud játszani egy játékon belül.
Játékosonként 3 játékot lehet játszani.
Nagyobb létszám, egyedi igények esetén írjatok emailt közvetlenül az info@vrparkbudapest.hu címre!

Mit adunk még a játékok mellé?

Image module
Elkülönített rész ajándék itallal
Kaptok egy más vendégektől elzárt területet, ahol tudtok beszélgetni, iszogatni, pihenni a játékok között. Ráadásul itt a vendégeink vagytok fejenként egy hűsítő sörre vagy üdítőre!
Külön játékmester
Csapatunk egyik tagja csak veletek fog foglalkozni a nálunk töltött idő alatt, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön a csapatépítés során!

Ízelítő az Arénában játszható játékok közül:

Image module
Zombyte

 

Vajon kibírnátok egy zombitámadást? Ha igen, ha nem, most ez vár rátok, aztán minden kiderül… Hamar megmutatkozik, hogy kinek vannak kötélből az idegei, ki céloz a legjobban és ki figyel a leginkább a társaira. A zombik folyamatosan jönnek és jönnek, a főellenség pedig csak arra vár, hogy elfáradjatok…
Zombyte 2.0

 

A közönségkedvenc játék új része már elérhető a VR Vidámparkban! Ha túléltétek az előző részt, akkor vessétek bele magatokat egy még pörgősebb és még rémisztőbb harcba! Verekedjétek át magatokat együtt egy metróalagúton és küzdjetek meg a vadonatúj főellenséggel!
Ragnaröck

 

Őrült tempót diktál számotokra ez a ritmusjáték, amelyben az előttetek lévő dobokat kell a pörgős zene ütemére ütni, hogy minél gyorsabban szelje a habokat a vikingekkel teli hajótok. Minél pontosabbak vagytok, annál gyorsabban húzzák az evezősök, és akinek a hajója a messzebb jut, az lesz a győztes!
Captain Cook

 

Ne gondoljátok, hogy gyerekjáték! Váljatok egy hihetetlen kinézetű kalózcsapat tagjaivá, és lássátok el a legénységet finomabbnál finomabb ételekkel! Igazi csapatmunkára van szükség (a játékmestereink nem véletlenül tartják a rekordot benne…), ha minden rendelést teljesíteni akartok, hiszen nem minden alapanyag áll mindannyiótok rendelkezésére. Főzésre fel!
Tower Tag

 

Itt két csapatban mérhetitek össze ügyességeteket és küzdhettek meg egymással. A cél az, hogy minél több tornyot elfoglaljatok a szembenálló csapattól, miközben a lehető legtöbbször találjátok el az ellenfeleiteket. Egyébként a parkigazgatónk és az üzletvezetőnk is ebben a játékban szokott a legtöbbet versengeni egymással…
Groove Guardians

 

Jó a ritmusérzéketek? Most igazán próbára tehetitek! Készüljetek fel, mert izzasztó lesz, és az is biztos, hogy ennél jobban egyik VR-élményünk sem fog átmozgatni! Ráadásul a többiek igazán menő videókat tudnak csinálni rólatok “tánc” közben.
Blasters of the Universe

 

Retró hangulatba repít ez a neonfényben pompázó világ, ahol egy lenyűgöző “bullet hell” akciójátékban találhatjátok magatokat. Nem elég jól célozni, jól időzíteni a pajzsotokat, de változatos módon kell kikerülni a lövedékeket is, így minden érzékszervetekre szükségetek lesz a győzelemhez.

Időpontfoglalás és érdeklődés:

Kérjük, hogy az időpontot legalább egy héttel előtte válasszátok ki, ami visszaigazolás után véglegesedik.
Image module