Felejthetetlen csapatépítő Budapest egyetlen vidámparkjában!

Céges csapatépítő vagy csak összejönnének újra a régi barátok? Válasszátok a VR Vidámparkot, ahol minden csapatnak egyedi csomagot állítunk össze az igények alapján!
Több száz csapatépítőnek adtunk már helyet szerte az országból, így pontosan tudjuk, hogy olyat tudunk nyújtani, ami valóban emlékezetes lesz.
Mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten várunk a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében!
Nálunk megtalálhatóak a legegyszerűbb szimulátoroktól kezdve piacvezető multiplayer platformok (pl. Hologate) és Magyarországon csak nálunk elérhető free-roam (szabadon sétálós) élmények is!
Vannak önállóan játszható, de akár kooperatív és egymás elleni játékok is. A csomagot mindig úgy állítjuk össze, hogy minél többen minél több időt tudjanak játékkal tölteni, függetlenül a létszámtól.
Nincs jelentősége, hogy mennyien jönnétek (kb. 80 főig), mindenre tudunk megoldást. Már 6 főtől is szoktak hozzánk jönni csapatépítésre, gyakoriak a 15-30 fősek, de akadnak 60 fő körüli, kizárólagos parkhasználatot kérő csoportok is. 

Például ilyen egy csapatépítő program nálunk:

Image module
Ez csak egy minta, ugyanis minden esetben igyekszünk az egyéni igények alapján egyedire szabni a csomagot mind az árazás, időtartam és játékok tekintetében. Természetesen választható a lenti ajánlat, de fogunk javasolni más összeállításokat is.
Zombyte 2.0

 

Kibírnátok egy zombitámadást? Ha igen, ha nem, most ez vár rátok! Aztán minden kiderül. Hamar megmutatkozik, hogy kinek vannak kötélből az idegei, ki céloz a legjobban és ki figyel a leginkább a társaira. A zombik pedig egyre csak jönnek és jönnek, a főellenség pedig csak arra vár, hogy elfáradjatok…

 

Egyszerre maximum 4 fő is összedolgozhat egy csapatban.

Ragnaröck

 

Őrült tempót diktál számotokra ez a ritmusjáték, amelyben az előttetek lévő dobokat kell a pörgős zene ütemére ütni, hogy minél gyorsabban szelje a habokat a vikingekkel teli hajótok. Minél pontosabbak vagytok, annál gyorsabban húzzák az evezősök, és akinek a hajója a messzebb jut, az lesz a győztes!

 

Egyszerre maximum 4 fő is összemérheti ügyességét.

Beat Saber

 

A Beat Saber reflexeket és ritmusérzéket próbára tevő játékában kiderülhet, hogy ki a csapat legügyesebb tagja. Nem véletlenül az egyik legismertebb és legnépszerűbb VR-játék, ami valaha készült.

 

Egyszerre maximum 3 fő is játszhat 3 külön pályán.

Hullámvasút

 

Ha hiányzik a budapesti vidámpark, ha elkapott a nosztalgia vagy sosem ültetek még hullámvasúton, akkor itt most együtt átélhetitek a hullámvasutazás élményét a lehető legbiztonságosabb módon.

 

Egyszerre maximum 6 fő is felülhet rá.

Katapult

 

Egy klasszikus vidámparki élményt élhettek át most VR-ban. Milyen érzés az, amikor egy székbe vagytok szegezve, majd fellőnek az égbe? Most megtudhatjátok, ha van bennetek kellő bátorság, és bírjátok az ilyen jellegű izgalmakat.

 

Egyszerre maximum 2 fő is felülhet rá.

Hidraulikus autószimulátor

 

Ez kilóg a többi élmény közül, ugyanis nem VR, de annyira jó, hogy mégis betettük az élményeink közé. Nem véletlenül használják profi autóversenyzők is. Egyszer mindenkinek próbára kell tennie vezetési képességeit egy hidraulikus autószimulátorban…

 

Egyszerre maximum 2 fő is versenyezhet külön pályán.

Dark side of Anubis

 

Voltatok már egy piramis belsejében? Na és úgy, hogy közben egyiptomi istenségek állítanak különböző próbák elé? Akár igen (de most komolyan?!), akár nem a válasz, a Dark side of Anubis kihagyhatatlan élmény lesz nektek!

 

Egyedülálló free-roam (szabadon sétálós) élmény egyszerre maximum 4 főnek. A példa csomagban a csapat fele vehet ebben részt, a másik fele a Dino Safarit élheti át.

Dino Safari

 

Gondoltatok már arra, hogy milyen lehet élő dinoszauruszok között sétálni? Milyen lehet szemtől szembe találkozni egy T-Rex-szel? Ha igen, akkor a Dino Safari felejthetetlen élményt fog nyújtani.

 

Egyedülálló free-roam (szabadon sétálós) élmény egyszerre maximum 4 főnek. A példa csomagban a csapat fele vehet ebben részt, a másik fele a Dark side of Anubist élheti át.

Összegezve a példa csapatépítő programot:

Image module
– Zombyte 2.0 (max. 4 fős csapatban)
– Ragnaröck (max. 4 fős csapatban)
– Beat Saber (akár 3 fő is egyszerre)
– Hullámvasút (akár 6 fő is egyszerre)
– Katapult (akár 2 fő is egyszerre)
– Autóverseny (akár 2 fő is egyszerre)
– Dino Safari vagy Dark Side of Anubis élmény (max. 4 fős csapatban)
16 fővel kb. 100 perc, ebből kb. 70 perc/fő a játékidő. Minden játékot mindenki egyszer próbálhat ki.
Kedvezményes ár: bruttó 13.500 Ft/fő
Mindegyik választható játékunk megtalálható ide kattintva. Akár ezeket mind végig lehet nézni, és amelyek megtetszenek, azokra is tudunk egyedi ajánlatot is adni.

Kizárólagosságot szeretnétek?

Image module
Szeretnétek, ha rajtatok kívül senki nem lenne a VR Vidámparkban, és bármivel játszhatnátok több órán keresztül? Általában 60 főtől szoktuk ajánlani a kizárólagos parkhasználatot, amire szintén egyedi ajánlatot küldünk, ugyanis függ attól, hogy milyen napra esik és milyen időtartamban gondolkoztok.

Mit adunk még a játékok mellé?

Image module
Külön terem italbekészítéssel
Minden csapat számára adunk egy más vendégektől elzárt területet, ahol lehet beszélgetni, iszogatni, pihenni a játékok között. Ráadásul itt egy hűtő is található bekészített alkoholos vagy alkoholmentes italokkal (ez egyeztetés kérdése), amelyekből a program végén való elszámolással lehet fogyasztani. Ha van rá igény, akkor 2.000 Ft/fő áron korlátlan italcsomagot is tudunk biztosítani.
Játékmesterek segítenek mindenben
Az érkező csapatot egy játékmesterünk fogja felkísérni, aki ezután elmond minden szükséges információt, de segít a csapatfelosztásban is, akár magyar, akár angol nyelven. A platformokat további játékmesterek fogják kezelni, így mindenki megkap minden segítséget, függetlenül attól, hogy van-e már VR-tapasztalata vagy sincs.

Időpontfoglalás és érdeklődés:

Image module
Kérjük, hogy az időpontot legalább egy héttel előtte válasszátok ki, ami visszaigazolás után véglegesedik. Megjegyzésbe írjátok meg, hogy ha vannak egyedi igényeitek  (akár játék, keretösszeg, italcsomag, időtartam tekintetében). Ha nincsenek, akkor a létszám és időpont alapján küldünk több ajánlatot is, amelyek közül tudtok választani.


Add meg, hogy mikor és hány fővel szeretnétek jönni! Ha nincs akkorra szabad időpont, az elérhetőségeiden felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk új időpontot!

A foglaláshoz szükségünk lesz egy névre, amivel érkezéskor beazonosíthatunk. Ha többen jöttök, akkor is elég egy név, és az sem baj, ha más név szerepel itt, mint aki végül fog (pl. szülő neve).


A foglalást minden esetben az alább megadott emailedre küldött levélben fogjuk megerősíteni 24 órán belül (ellenőrizd a spam mappát is!). Ha nem kapsz emailt, hívj minket. Mi csak akkor telefonálunk, ha bármilyen okból külön egyeztetnünk kell, de a foglalás megerősítése akkor is emailben fog megtörténni.