Többcélú ajándékutalvány / Multi-purpose gift card

5.000 Ft20.000 Ft

Ajándékozz felejthetetlen élményt! Nem tudod, hogy mikor jönne el hozzánk az, akit szeretnél meglepni? Nem vagy benne biztos, hogy melyik jegynek örülne? Vásárolj ajándékutalványt, így ő döntheti el, hogy mire és mikor szeretne jönni. Az utalvány a vásárlástól számítva 90 napig használható fel, az összeg erejéig akár többször is. A benne található kódot az ajándékozott a Kosár oldalon tudja beírni, miután kiválasztotta a kívánt csomagot/jegyet a számára megfelelő időpontra.

 

Az ajándékutalványt emailben kapod meg tőlünk, és nincs más dolgod, mint kinyomtatni és átadni!  Ha inkább kézzel fogható ajándékot adnál, akkor kattints ide, és átirányítunk a fizikai ajándékutalvány vásárlására. Az ajándékozásra kész borítékot az ajándékutalvánnyal személyesen át is veheted (+500 Ft) vagy akár ki is postázzuk neked a Magyar Postával ajánlott levélként (+1500 Ft).

 

A 2022.08.08. után vásárolt ajándékutalványokat mind belépőjegyre, mind pedig a büfében és a shopban található termékekre is fel lehet használni.

 

Ha áfás számla szükséges az ajándékutalványról, akkor nem lehet itt megvásárolni, hanem emailben (info@vrvidampark.hu) kell felvenni velünk a kapcsolatot!

 

A lenti összegeken kívül a mezőbe írva megadható egyedi összeg is!

Ft

Információk:

Kit szeretnél meglepni?A te adataid:


Kategória:

Leírás

.