Kísérő jegy / Accompanying ticket

1.800 Ft

Válassz dátumot
Kategória:

Leírás

KÍSÉRŐ JEGY

1.800 Ft/fő

A kísérő jegy ára tartalmaz pluszban egy kört a hullámvasúton (ez akár át is ruházható másnak, de csak azonnal használható fel és nem cserélhető át más élményre vagy nem számítható be másik jegy díjába). Online és a helyszínen is vásárolható és meghatározott napra szól.
Kísérő jegyet 6 éven felülieknek kell váltani, akik kísérőként szeretnék látogatni a parkot (fotózni és videózni is akár, kivéve az IDŐUTAZÓ esetén, ahol nem lehet fotókat/videókat készíteni). 6 éves kor alatt a VR-élményeket nem használhatják, ezért 6 éves kor alattiak számára a látogatás teljes árú jegyet vásárolt felnőtt (18. életévét betöltött) és/vagy 18. életévét betöltött kísérő jelenlétében díjmentes.
Születésnapi csomag esetén 2 főnek, osztálykirándulások során pedig 10 főnként 1 főnek díjmentes, minden további kísérőnek kísérő jegyet kell vásárolnia.
14 éven aluli személy esetén minimum 1 fő 18. életévét betöltött kísérőnek kísérő jegy váltása szükségeltetik, ha nincs a gyermek jelenlétében olyan játékos, aki betöltötte a 18. életévét.
Kísérő jegy minimum 1 db teljes árú jegyet vásárló vendég mellé vásárolható, önállóan nem, hiszen célja a zsúfoltság elkerülése is, a teljes árú jegyet vásárló vendégeink kényelme érdekében.
Kísérő jegyet nem vásárló szülők/hozzátartozók a földszinti lobbiban tudnak várakozni.

Jegyvásárlás:

Image module