Többcélú ajándékutalvány (fizikai utalvány)

5.000 Ft20.000 Ft

Ajándékozz felejthetetlen élményt! Nem tudod, hogy mikor jönne el hozzánk az, akit szeretnél meglepni? Nem vagy benne biztos, hogy melyik jegynek örülne? Vásárolj ajándékutalványt, így ő döntheti el, hogy mire és mikor szeretne jönni. Az utalvány a vásárlástól számítva 90 napig használható fel, az összeg erejéig akár többször is. A benne található kódot az ajándékozott a Kosár oldalon tudja beírni, miután kiválasztotta a kívánt jegyet a számára megfelelő időpontra.

 

Az ajándékozásra kész borítékot, benne az ajándékutalvánnyal személyesen átveheted (+500 Ft, a megrendelést követő nyitvatartási napon) vagy akár ki is postázzuk neked a Magyar Postával ajánlott levélként (+1500 Ft, 2-3 munkanap). Ha mégis inkább az emailben küldött verziót választod, kattints ide!

 

A 2022.08.08. után vásárolt ajándékutalványokat mind belépőjegyre, mind pedig a büfében és a shopban található termékekre is fel lehet használni.

 

Ha áfás számla szükséges az ajándékutalványról, akkor nem lehet itt megvásárolni, hanem emailben (info@vrvidampark.hu) kell felvenni velünk a kapcsolatot!

 

A lenti összegeken kívül a mezőbe írva megadható egyedi összeg is!

 

Ft
Kategória:

Leírás

.