Többcélú ajándékutalvány (fizikai kártya)

5.000 Ft20.000 Ft

Adj élményt ajándékba 20% kedvezménnyel november 30-ig!

 

(Csak online vásárlás esetén!)

 

Ajándékozz felejthetetlen élményt! Nem tudod, hogy mikor jönne el hozzánk az, akit szeretnél meglepni? Nem vagy benne biztos, hogy melyik jegynek örülne? Vásárolj ajándékutalványt, így ő döntheti el, hogy mire és mikor szeretne jönni. Az utalvány a vásárlástól számítva 1 évig használható fel, az összeg erejéig akár többször is. A benne található kódot az ajándékozott a Kosár oldalon tudja beírni, miután kiválasztotta a kívánt jegyet a számára megfelelő időpontra.

 

Az ajándékozásra kész borítékot, benne az ajándékutalvánnyal személyesen átveheted (+500 Ft, a megrendelést követő nyitvatartási napon) vagy akár ki is postázzuk neked a Magyar Postával ajánlott levélként (+1500 Ft, 2-3 munkanap). Ha mégis inkább az emailben küldött verziót választod, kattints ide!

 

A 2022.08.08. után vásárolt ajándékutalványokat mind belépőjegyre, mind pedig a büfében és a shopban található termékekre is fel lehet használni.

 

Ha áfás számla szükséges az ajándékutalványról, akkor nem lehet itt megvásárolni, hanem emailben (info@vrvidampark.hu) kell felvenni velünk a kapcsolatot!

 

A lenti összegeken kívül a mezőbe írva megadható egyedi összeg is!

 

20% kedvezmény 2022. november 30-ig! (Természetesen a teljes ár vásárolható le.)

Ft
Kategória:

Leírás

.