Élmények

 • AJÁNDÉKUTALVÁNY

  5.000 Ft20.000 Ft

  [:hu]Ajándékozz felejthetetlen élményt! Nem tudod, hogy mikor jönne el hozzánk az, akit szeretnél meglepni? Nem vagy benne biztos, hogy melyik csomagnak/élménynek örülne? Vásárolj ajándékutalványt, amit emailben kapsz meg tőlünk, és nincs más dolgod, mint kinyomtatni és átadni! A kapott kódot az ajándékozott a Kosár oldalon tudja beírni, miután kiválasztotta a kívánt csomago(ka)t a számára megfelelő időpontra. Így ő döntheti el, hogy mire és mikor szeretne jönni. A kód 2021.12.31-ig használható fel, az összeg erejéig akár többször is. Természetesen, ha a járványhelyzet miatt be kellene zárnunk egy időre, akkor annyival meghosszabbítjuk a  beváltási határidejét.

   

  Január 31-ig 15% kedvezményt adunk az ajándékutalványok árából! Így például egy 10.000 Ft értékben beváltható ajándékutalványt most 8.500 Ft-ért lehet megvenni.

   

   [:en]After the purchase the gifted person will receive a voucher in email and then will be able to use it on our website until the purchased amount lasts. The voucher is valid for 365 days from the purchase. The selected amount will be deducted at the time of purchase.

   [:]

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}