ARÉNA / ARENA

7.000 Ft

Válassz dátumot

Válassza ki a dátumot az elérhető időpontok megjelenítéséhez!
Kategória:

Leírás

ARÉNA

JEGY

(Hologate)

Magyarországon csak nálunk érhető el a világszerte hihetetlen népszerűségnek örvendő Hologate platformja. Egy igazi küzdőtérbe léphettek be akár egyszerre négyen is, ahol ti lehettek az Angry Birds, megküzdhettek a zombik seregével a Zombyte-ban, hócsatát vívhattok pingvinekkel a Cold Clash-ben, séfekként állhattok helyt egy kalózhajón a Captain Cookban, összemérhetitek ügyességeteket a Tower Tagben, táncolhattok a Groove Guardians zenéinek ritmusára, és még számtalan játéklehetőség vár rátok…
A jegy ára: 7.000 Ft/fő
A VR Vidámparki élmény hossza kb.: 45 perc
Egy időpontra minimum vásárolható jegyek száma: 2 db*

*Javasoljuk, hogy 3 vagy 4 fős csapatként gyertek, mert akkor csak ti lesztek az élményekben. Ha 2 jegyet vesztek, és ugyanarra az időpontra egy másik kétfős csapat is vásárol, akkor együtt fogtok részt venni a kalandokban. Maximum 4 jegyet adunk el egy időpontra, és a kiválasztásánál látható az elérhető jegyek száma.

IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!

Ajándék játék az ARÉNA jegy mellé augusztus 31-ig!

Image module

Virtual Rabbids

 

Ne legyetek nyulak, inkább vegyétek fel a harcot a tapsifülesekkel! Egy igazán szórakoztató küzdelemre számíthattok, amely nem lesz mentes a kihívásoktól sem. Az igazán ügyesek megpróbálhatnak úgy is végigmenni, hogy minél kevesebbszer találják el őket.

 

Egyszemélyes játék.

Az alábbi játékok közül maximum 3-at tudtok választani:

Image module

Zombyte

 

Kibírnátok egy zombitámadást? Ha igen, ha nem, most ez vár rátok! Aztán minden kiderül. Hamar megmutatkozik, hogy kinek vannak kötélből az idegei, ki céloz a legjobban és ki figyel a leginkább a társaira. A zombik pedig egyre csak jönnek és jönnek, a főellenség pedig csak arra vár, hogy elfáradjatok…

Angry Birds

 

A népszerű mobilos játék most teljesen be fog titeket szippantani. Dühös madarakként kell megsemmisítenetek a malacokat, akik furfangosabbnál furfangosabb módon igyekeznek ellenállni. Ti pedig egy idő után már nem is fogtok válogatni, hogy egy óriási csúzli segítségével mivel sorozzátok meg őket…

Captain Cook

 

Váljatok egy hihetetlen kinézetű kalózcsapat tagjaivá, és lássátok el a legénységet finomabbnál finomabb ételekkel! Igazi csapatmunkára van szükség (a játékmestereink nem véletlenül tartják a rekordot benne…), ha minden rendelést teljesíteni akartok, hiszen nem minden alapanyag áll mindannyiótok rendelkezésére. Főzésre fel!

Cold Clash

 

Egy igazán mulatságos hócsatában vehettek részt, ahol a cél a pingvinektől minél több zsákmányt szerezni, de jobb, ha vigyáztok, mert a jégpályán zajló versenyben egymástól is tudtok rabolni!

Groove Guardians

 

Jó a ritmusérzéked? Most igazán próbára teheted! Készülj fel, mert izzasztó lesz, és az is biztos, hogy ennél jobban egyik VR-élményünk sem fog átmozgatni!

Tower Tag

 

Ez az esport-versenyeken is népszerű játék négyen a legizgalmasabb, amikor is két csapatban mérhetitek össze ügyességeteket. A cél az, hogy minél több tornyot elfoglaljatok a szembenálló csapattól, miközben a lehető legtöbbször találjátok el az ellenfeleiteket. Egyébként a parkigazgatónk és az üzletvezetőnk is ebben a játékban szokott a legtöbbet versengeni egymással…

Blasters of the Universe

 

Retró hangulatba repít ez a neonfényben pompázó világ, ahol egy lenyűgöző “bullet hell” akciójátékban találhatjátok magatokat. Nem elég jól célozni, jól időzíteni a pajzsotokat, de változatos módon kell kikerülni a lövedékeket is, így minden érzékszervetekre szükségetek lesz a győzelemhez.

Slugterra

 

Ha évadokon át követted ennek a kanadai animációs sorozatnak a részeit, akkor nem kell bemutatni a Slugterra világát. Ha nem, akkor képzeld el úgy, hogy egy kis csodás mesevilág vár ebben a játékban, ahol azonban egymás ellen kell küzdenetek. Nem kell azonban véres harcokra számítani, a reflexeiteket azonban így is megmozgatja ez az aranyos kaland.

Simurai

 

A Zombyte-hoz nagyon hasonló, de annak a játékmechanikáját egy sokkal kevésbé rémisztő környezetben ismerhetitek meg. Vállt vállnak vetve kell megküzdenetek itt is a hullámokban érkező ellenséggel, csak bírjátok energiával!

World of Tanks

 

Milliók játszanak vele, és aki ismeri, annak nem kell bemutatni. Most már VR-ban is ki lehet próbálni, hogy átélhessétek, milyen lehet belülről egy harckocsiktól hemzsegő csatatér. Ebben a játékban egymás ellen kell küzdenetek, és egy izgalmas küzdelemben derülhet ki, hogy ki céloz pontosabban és ki manőverezik ügyesebben.

Ezeket adjuk még hozzá pluszban:

Image module
Image module
Image module
Korlátlan játék a retró játékainkkal

 

A VR-élmények után nem kell azonnal elmennetek a VR Vidámparkból. Szabadon játszhattok az addiktív Atari Ponggal, a gyorsaságot és reflexeket próbára tevő Speed of lighttal vagy a közkedvelt léghokival.

Ruhatár és értékmegőrző

 

A VR-élmények során nem lehet rajtatok kabát, sapka, sál, kesztyű, táska, golyóálló mellény, síléc vagy bármi, ami zavarhat titeket. Ezért ezeket ingyenesen megőrizzük. A pénztárcákat, telefonokat és egyéb apróságokat pedig zárt széfekbe helyezhetitek el.

Jegyvásárlás:

Image module

Akár -20% kedvezmény!

Tegyetek legalább 5 jegyet (akár több különbözőt is összerakhattok) a kosárba, és -10% kedvezményt adunk! Ha pedig legalább 8 jegyet vesztek egyidejűleg, akkor -20% jön le a végösszegből!

Játsszatok tovább a helyszínen!

Ha kipróbálnátok más játékokat is nálunk, akkor érdeklődjetek a pénztárban, és ha van szabad hely, akkor a helyszínen jegyenként 1000 Ft kedvezménnyel tudtok jegyet vásárolni azonnali felhasználás esetén!