ARÉNA / ARENA

8.900 Ft

Kategória:

Leírás

ARÉNA

JEGY

(Hologate)

JEGYVÁSÁRLÁS
Magyarországon csak nálunk érhető el a világszerte hihetetlen népszerűségnek örvendő Hologate platformja. Egy igazi küzdőtérbe léphettek be akár egyszerre négyen is, ahol ti lehettek az Angry Birds, megküzdhettek a zombik seregével a Zombyte-ban, hócsatát vívhattok pingvinekkel a Cold Clash-ben, séfekként állhattok helyt egy kalózhajón a Captain Cookban, összemérhetitek ügyességeteket a Tower Tagben, táncolhattok a Groove Guardians zenéinek ritmusára, és még számtalan játéklehetőség vár rátok…

8.900 Ft/fő

3 db játékot tartalmaz.
A VR Vidámparki élmény hossza kb. 30 perc
(3 db 5, 8 vagy 10 perces játék, adott játéktól függően)
Egy időpontra min. 2 db, max. 4 db jegy vásárolható.*
A jeggyel érkezőt kísérő számára elérhető kísérő jeggyel kapcsolatos információk és a jegyvásárlási lehetőség ide kattintva érhető el.

Az alábbi játékok közül maximum 3-at tudtok választani:

A játékokat majd a helyszínen elég kiválasztani, amiben a játékmestereink segítenek.
Image module

Ghostbusters VR Academy

 

Legyetek ti a Szellemirtók legújabb tagjai! Szíjazzátok fel a proton-hátizsákokat és fogjátok be csapatként a furcsábbnál furcsább kísérteteket! A legendás sci-fi végre VR-ban is megelevenedik, ami nemcsak rajongóknak lesz felejthetetlen kaland.

Zombyte

 

Kibírnátok egy zombitámadást? Ha igen, ha nem, most ez vár rátok! Aztán minden kiderül. Hamar megmutatkozik, hogy kinek vannak kötélből az idegei, ki céloz a legjobban és ki figyel a leginkább a társaira. A zombik pedig egyre csak jönnek és jönnek, a főellenség pedig csak arra vár, hogy elfáradjatok…

Zombyte 2.0

 

A közönségkedvenc játék új része már elérhető a VR Vidámparkban! Ha túléltétek az előző részt, akkor vessétek bele magatokat egy még pörgősebb és még rémisztőbb harcba! Verekedjétek át magatokat együtt egy metróalagúton és küzdjetek meg a vadonatúj főellenséggel!

Ragnaröck

 

Őrült tempót diktál számotokra ez a ritmusjáték, amelyben az előttetek lévő dobokat kell a pörgős zene ütemére ütni, hogy minél gyorsabban szelje a habokat a vikingekkel teli hajótok. Minél pontosabbak vagytok, annál gyorsabban húzzák az evezősök, és akinek a hajója a messzebb jut, az lesz a győztes!

Angry Birds

 

A népszerű mobilos játék most teljesen be fog titeket szippantani. Dühös madarakként kell megsemmisítenetek a malacokat, akik furfangosabbnál furfangosabb módon igyekeznek ellenállni. Ti pedig egy idő után már nem is fogtok válogatni, hogy egy óriási csúzli segítségével mivel sorozzátok meg őket…

Captain Cook

 

Váljatok egy hihetetlen kinézetű kalózcsapat tagjaivá, és lássátok el a legénységet finomabbnál finomabb ételekkel! Igazi csapatmunkára van szükség (a játékmestereink nem véletlenül tartják a rekordot benne…), ha minden rendelést teljesíteni akartok, hiszen nem minden alapanyag áll mindannyiótok rendelkezésére. Főzésre fel!

Cold Clash

 

Egy igazán mulatságos hócsatában vehettek részt, ahol a cél a pingvinektől minél több zsákmányt szerezni, de jobb, ha vigyáztok, mert a jégpályán zajló versenyben egymástól is tudtok rabolni!

Groove Guardians

 

Jó a ritmusérzéked? Most igazán próbára teheted! Készülj fel, mert izzasztó lesz, és az is biztos, hogy ennél jobban egyik VR-élményünk sem fog átmozgatni!

Tower Tag

 

Ez az esport-versenyeken is népszerű játék négyen a legizgalmasabb, amikor is két csapatban mérhetitek össze ügyességeteket. A cél az, hogy minél több tornyot elfoglaljatok a szembenálló csapattól, miközben a lehető legtöbbször találjátok el az ellenfeleiteket. Egyébként a parkigazgatónk és az üzletvezetőnk is ebben a játékban szokott a legtöbbet versengeni egymással…

Slugterra

 

Ha évadokon át követted ennek a kanadai animációs sorozatnak a részeit, akkor nem kell bemutatni a Slugterra világát. Ha nem, akkor képzeld el úgy, hogy egy kis csodás mesevilág vár ebben a játékban, ahol azonban egymás ellen kell küzdenetek. Nem kell azonban véres harcokra számítani, a reflexeiteket azonban így is megmozgatja ez az aranyos kaland.

Simurai

 

A Zombyte-hoz nagyon hasonló, de annak a játékmechanikáját egy sokkal kevésbé rémisztő környezetben ismerhetitek meg. Vállt vállnak vetve kell megküzdenetek itt is a hullámokban érkező ellenséggel, csak bírjátok energiával!