VR Szabadulószoba / Escape Room

9.900 Ft

Válassz dátumot

Válassza ki a dátumot az elérhető időpontok megjelenítéséhez!
Kategória:

Leírás

VR SZABADULÓSZOBA

jegy

(Cyberpunk vagy The Prison vagy Mission Sigma)

A VR Szabadulószoba összes játéka új szintre emeli a szabadulószobák élményét. VR-ban élhettek át változatos kalandokat, miközben próbára tehetitek a logikai képességeteket. Ugorjatok fejest a Cyberpunk világába, szabaduljatok ki együtt egy börtönből vagy állítsatok meg egy vegyi fegyvert bevetni készülő őrültet!
Minimum 2-en, maximum 4-en tudtok a kalandban részt venni. A feladat végrehajtásához maximum 1 óra áll a rendelkezésetekre, a fennmaradó időt folyamatosan ellenőrizni tudjátok a játék közben. Van lehetőségetek segítséget is kérni, de a legjobb, ha ti magatok jöttök rá a megoldásokra.

9.900 Ft/fő

1 db játékot tartalmaz.
A szabadulószobából 60 percetek van kijutni.
Egy időpontra min. 2 db, max. 4 db jegy érhető el.
A játék nyelve angol.
A VR Szabadulószobába nem lehet online jegyet vásárolni! A helyszínen tudtok fizetni telefonos (+36704796546) vagy emailes (info@vrparkbudapest.hu) időpontfoglalás után! Email esetén a visszajelzésünk után lesz aktív a foglalás.
+ Vásárolj bármilyen jegyet a VR Vidámparkba és ingyenes belépést biztosítunk a Gaming History interaktív kiállításunkra!
A jeggyel érkezőt kísérő számára elérhető kísérő jeggyel kapcsolatos információk és a jegyvásárlási lehetőség ide kattintva érhető el.

Cyberpunk

Nehézségi szint: nehéz
Egy speciális képességekkel bíró, kiborgokból álló csoportként úgy döntöttetek, hogy elloptok néhány ritka adatot egy befolyásos vállalat archívumából. Észrevétlenül beszivárogtok a komplexumba, de a feladatotok nem lesz könnyű.

The Prison

Nehézségi szint: közepes
Ártatlanul kerültetek börtönbe, és alig maradt hátra időtök a kivégzésig. A kinti barátaitok már megtervezték, hogy hogyan fogjátok tudni tisztára mosni a nevetek, viszont ahhoz el kell jutnotok a börtönfalakon túlra.

Mission Sigma

Nehézségi szint: könnyű
Egy őrült vegyi fegyvert készül bevetni a lakosság ellen, ráadásul a rakétát egy csapdákkal teli épület tetején helyezte el. A rendőrség bejuttatott titeket az udvarra, már csak rá kell jönnötök, hogy hogyan tudjátok megakadályozni a merényletet.