GAMER

5.000 Ft

Válassz dátumot

Válassza ki a dátumot az elérhető időpontok megjelenítéséhez!
Kategória:

Leírás

GAMER

csomag

Legyetek részesei a játékosok milliót megmozgató Assassin’s Creed-franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes bérgyilkossá! Ezúttal tüzes nyílvesszőkkel kell leszámolnotok mindenkivel, aki az utatokba áll, hogy végül megküzdhessetek egy misztikus főellenséggel… Levezetésképpen még két platform vár fantasy-kalandokkal.
A jegy ára: 5.000 Ft/fő
A VR Vidámparki élmény hossza kb.: 45 perc
Egy időpontra minimum vásárolható jegyek száma: 1 db
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!

Az alábbi játékok/élmények közül mindet tartalmazza:

Image module

Assassin’s Creed

 

Legyetek részesei a játékosok milliót megmozgató franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes bérgyilkossá! Ezúttal tüzes nyílvesszőkkel kell leszámolnotok mindenkivel, aki az utatokba áll, hogy végül megküzdhessetek egy misztikus főellenséggel… A játék egy egyszemélyes kaland, amely során valódi sétát kell tenni egy vezetett útvonalon.

 

Egyszemélyes játék.

Affected: The Manor
vagy
*
Robotok arénája
vagy*
Primordian

 

 

Affected: The Manor – Egy elhagyatott házban mi más várna, mint megannyi kísértet és megmagyarázhatatlan, ép ésszel felfoghatatlan történés? Nem árulunk zsákbamacskát: ez vérfagyasztó séta lesz. Ez az egyik legintenzívebb horrorélmény, ami valaha is készült VR-ra…

 

 

Robotok arénája – Egy igazán izzasztó küzdelemben vehettek részt, ráadásul akár egyszerre ketten is harcolhattok egy arénában. Ezúttal egy kis taktikai érzékre és ügyességre is szükségetek lesz, ugyanis nem túlélnetek kell, hanem megvédeni egy objektumot a támadó robotokkal szemben.

 

 

Primordian – Utazz egy távoli bolygóra és küzdj meg az utadba kerülő szörnyekkel! Nem sok támaszod lesz a küldetés során, amelynek a végén egy rettegett főellenség is vár rád…

 

 

Ezeknél a játékoknál külön cipőt adunk, ezért zokni viselése kötelező!
*A csomag részeként ezekből egyet lehet választani.

Rémálom a hotelben

 

Ne kérdezd, hogy hogy kerültél ide, ki vagy, miért van rettenetesen sötét, és mit akarnak tőled a feléd rohanó alakok. Csak éld túl az újabb és újabb hullámokat…

 

Egyszemélyes játék.

Image module

Túlélés az elátkozott erdőben

 

A fantasy szerelmeseinek ajánljuk ezt a játékot, amelyben különböző szörnyek (vagy inkább szörnyecskék) ellen kell megküzdeni, akik hol az égből, hol a földből kimászva támadnak a kalandorra.

 

Egyszemélyes játék.

Image module

Ezeket adjuk még hozzá pluszban:

Image module
Image module
Image module
Korlátlan játék a retró játékainkkal

 

A VR-élmények után nem kell azonnal elmennetek a VR Vidámparkból. Szabadon játszhattok az addiktív Atari Ponggal, a gyorsaságot és reflexeket próbára tevő Speed of lighttal vagy a közkedvelt léghokival.

Ruhatár és értékmegőrző

 

A VR-élmények során nem lehet rajtatok kabát, sapka, sál, kesztyű, táska, golyóálló mellény, síléc vagy bármi, ami zavarhat titeket. Ezért ezeket ingyenesen megőrizzük. A pénztárcákat, telefonokat és egyéb apróságokat pedig zárt széfekbe helyezhetitek el.

Jegyvásárlás:

Image module

Akár -20% kedvezmény!

Tegyetek legalább 5 jegyet (akár több különbözőt is összerakhattok) a kosárba, és -10% kedvezményt adunk! Ha pedig legalább 8 jegyet vesztek egyidejűleg, akkor -20% jön le a végösszegből!

Játsszatok tovább a helyszínen!

Ha kipróbálnátok más játékokat is nálunk, akkor érdeklődjetek a pénztárban, és ha van szabad hely, akkor a helyszínen jegyenként 1000 Ft kedvezménnyel tudtok jegyet vásárolni azonnali felhasználás esetén!