GAMER

7.900 Ft

Kategória:

Leírás

GAMER

jegy

JEGYVÁSÁRLÁS
Legyetek részesei a játékosok milliót megmozgató Assassin’s Creed-franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes bérgyilkossá, majd győzzétek le a vérszomjas Minotaurt! Ezután döntenetek kell: egymás ellen vagy együtt akartok harcolni a különböző akciódús játékaink során… Levezetésképpen fantasy-kalandok várnak.

7.900 Ft/fő

4 db játékot/élményt tartalmaz
Technikai okok miatt: min. 130 cm / min. 32-es lábméret / max 130 kg.
A VR Vidámparki élmény hossza kb.: 40 perc
Egy időpontra min. 1 db, max. 2 db jegy vásárolható.
A GAMER jegy egyik játékához külön cipőt adunk, ezért zokni viselése kötelező!
A jeggyel érkezőt kísérő számára elérhető kísérő jeggyel kapcsolatos információk és a jegyvásárlási lehetőség ide kattintva érhető el.
Várandós kismamáknak ezt a jegytípust nem ajánljuk, mert a játékmesterek egy övet tesznek fel a játékosokra.

Az alábbi játékok mind részei a jegynek:

Image module

VR Géppuska

 

Ragadj meg egy látványos fegyvert, majd küzdj meg a sötétben rád támadó zombikkal (inkább felnőtteknek ajánljuk) vagy pedig egy mesés környezetben kalózokkal (inkább gyerekeknek javasoljuk).

 

Egyszemélyes játék.

Image module

Assassin’s Creed

 

Legyetek részesei a játékosok milliót megmozgató franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes bérgyilkossá! Ezúttal tüzes nyílvesszőkkel kell leszámolnotok mindenkivel, aki az utatokba áll, hogy végül megküzdhessetek egy misztikus főellenséggel… A játék egy egyszemélyes kaland, amely során valódi sétát kell tenni egy vezetett útvonalon.

 

Egyszemélyes játék.

Minotaur

 

Vedd fel a harcot a mitikus szörnnyel! Mielőtt azonban szembenéznél vele, át kell verekedned magad a csontváz harcosok seregén. Figyelj, mert bárhonnan rád támadhatnak a pókokkal és szűk folyosókkal teli labirintusban!

 

Egyszemélyes játék.

A fentieken felül pedig az alábbi játékok közül 1-et lehet választani:

Ezeknél a játékoknál külön cipőt adunk, ezért zokni viselése kötelező!
A játékot majd a helyszínen elég kiválasztani, amiben a játékmestereink segítenek.
Image module

Affected: The Manor

 

Egy elhagyatott házban mi más várna, mint megannyi kísértet és megmagyarázhatatlan, ép ésszel felfoghatatlan történés? Nem árulunk zsákbamacskát: ez vérfagyasztó séta lesz. Ez az egyik legintenzívebb horrorélmény, ami valaha is készült VR-ra…

 

Egyszemélyes játék.

Primordian

 

Utazz egy távoli bolygóra és küzdj meg az utadba kerül? szörnyekkel! Nem sok támaszod lesz a küldetés során, amelynek a végén egy rettegett főellenség is vár rád…

 

Egyszemélyes játék.

Robotok arénája

 

Egy igazán izzasztó küzdelemben vehettek részt, ráadásul akár egyszerre ketten is harcolhattok egy arénában. Ezúttal egy kis taktikai érzékre és ügyességre is szükségetek lesz, ugyanis nem túlélnetek kell, hanem megvédeni egy objektumot a támadó robotokkal szemben.

 

Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

Elite Force

 

Ebben a Call of Duty világát idéző VR-játékban egymás ellen kell küzdenetek. A cél az, hogy minél több ellenséget küldjetek a padlóra. Ha pedig a botok mellett a másikat sikerül lelőnötök, akkor plusz pontot is kaptok. Készen álltok a harcra?

 

Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

Dead Zone: Zombies

 

Egy apokaliptikus világban a túlélés az egyetlen ösztön, amely hajt előre titeket. Dolgozzatok össze, hogy túléljétek a zombik támadását! A fegyvereitek mellett nagy adag bátorságra is szükségetek lesz!

 

Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

Feketeszakáll és a Koponya-sziget

 

A Koponya-sziget rengeteg kincset rejt, és mind csak arra vár, hogy összegyűjtsétek őket. Azt persze senki nem állította, hogy könnyedén a tiétek lehet a zsákmány, hiszen kalózok és csontvázak állják majd utatokat…

 

Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.