GAMER

6.250 Ft

Válassz dátumot

Válassza ki a dátumot az elérhető időpontok megjelenítéséhez!
Kategória:

Leírás

GAMER

csomag

Legyetek részesei a játékosok milliót megmozgató Assassin’s Creed-franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes bérgyilkossá, majd győzzétek le a vérszomjas Minotaurt! Ezután döntenetek kell: egymás ellen vagy együtt akartok harcolni a különböző akciódús játékaink során… Levezetésképpen teljesítsétek a Beat Saber vagy a Fruit Ninja kihívásait, valamint fantasy-kalandok várnak.
A jegy ára: 6.250 Ft/fő
3 db játékot/élményt tartalmaz
+ 1 db jegyet a Gaming History interaktív kiállításra
+ 1 db HELL Gamer energiaitalt

 

A VR Vidámparki élmény hossza kb.: 30 perc
+ 45 perc a Gaming History interaktív kiállításon

 

Egy időpontra min. 1 db, max. 5 db jegy vásárolható.
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!

Az alábbi játékok közül 2-t lehet választani:

Image module

Assassin’s Creed

 

Legyetek részesei a játékosok milliót megmozgató franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes bérgyilkossá! Ezúttal tüzes nyílvesszőkkel kell leszámolnotok mindenkivel, aki az utatokba áll, hogy végül megküzdhessetek egy misztikus főellenséggel… A játék egy egyszemélyes kaland, amely során valódi sétát kell tenni egy vezetett útvonalon.

 

Egyszemélyes játék.

Minotaur

 

Vedd fel a harcot a mitikus szörnnyel! Mielőtt azonban szembenéznél vele, át kell verekedned magad a csontváz harcosok seregén. Figyelj, mert bárhonnan rád támadhatnak a pókokkal és szűk folyosókkal teli labirintusban!

 

Egyszemélyes játék.

Virtual Rabbids

 

Ne legyetek nyulak, inkább vegyétek fel a harcot a tapsifülesekkel! Egy igazán szórakoztató küzdelemre számíthattok, amely nem lesz mentes a kihívásoktól sem. Az igazán ügyesek megpróbálhatnak úgy is végigmenni, hogy minél kevesebbszer találják el őket.

 

Egyszemélyes játék.

A fentieken felül az alábbi játékok közül 1-et lehet választani:

Ezeknél a játékoknál külön cipőt adunk, ezért zokni viselése kötelező!
Image module

Affected: The Manor

 

Egy elhagyatott házban mi más várna, mint megannyi kísértet és megmagyarázhatatlan, ép ésszel felfoghatatlan történés? Nem árulunk zsákbamacskát: ez vérfagyasztó séta lesz. Ez az egyik legintenzívebb horrorélmény, ami valaha is készült VR-ra…

 

Egyszemélyes játék.

Primordian

 

Utazz egy távoli bolygóra és küzdj meg az utadba kerülő szörnyekkel! Nem sok támaszod lesz a küldetés során, amelynek a végén egy rettegett főellenség is vár rád…

 

Egyszemélyes játék.

Robotok arénája

 

Egy igazán izzasztó küzdelemben vehettek részt, ráadásul akár egyszerre ketten is harcolhattok egy arénában. Ezúttal egy kis taktikai érzékre és ügyességre is szükségetek lesz, ugyanis nem túlélnetek kell, hanem megvédeni egy objektumot a támadó robotokkal szemben.

 

Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

Elite Force

 

Ebben a Call of Duty világát idéző VR-játékban egymás ellen kell küzdenetek. A cél az, hogy minél több ellenséget küldjetek a padlóra. Ha pedig a botok mellett a másikat sikerül lelőnötök, akkor plusz pontot is kaptok. Készen álltok a harcra?

 

Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

Dead Zone: Zombies

 

Egy apokaliptikus világban a túlélés az egyetlen ösztön, amely hajt előre titeket. Dolgozzatok össze, hogy túléljétek a zombik támadását! A fegyvereitek mellett nagy adag bátorságra is szükségetek lesz!

 

Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

Feketeszakáll és a Koponya-sziget

 

A Koponya-sziget rengeteg kincset rejt, és mind csak arra vár, hogy összegyűjtsétek őket. Azt persze senki nem állította, hogy könnyedén a tiétek lehet a zsákmány, hiszen kalózok és csontvázak állják majd utatokat…

 

Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

A csomag tartalmaz 1 db jegyet is a Gaming History interaktív kiállításra!

Éld át újra a gyerekkorod a nyolcvanas évek óta megjelent konzolokkal, vagy ismerd meg, hogy mivel játszottak a szüleid, és honnan hova jutott a gaming! Nézd meg Magyarország első játéktörténeti kiállításán a több száz gaming relikviát és figurát, majd próbálj ki kortalan, legendás játékokat valódi, működő retró konzolokon!
Image module
Kipróbálható retró és mai konzolok
Játssz klasszikus vagy mai játékokkal, és figyeld meg, hogy milyen fejlődés történt az egyes konzolgenerációk között mind az irányítás, mind a grafika terén!
Image module
Szoborkiállítás és gaming relikviák
Vizsgáld meg közelről a kedvenc játékaid főhőseinek aprólékosan kidolgozott figuráit! Nézd végig a ritkaságokat, sorszámozott szobrokat és egyedülálló relikviákat, köztük még az újrahasznosított fémhulladékból készített egyedi darabokat is!
Image module

Ajándék HELL GAMER energiaital

A HELL Energy jóvoltából most minden jegy mellé ajándékba adunk egy HELL Gamer energiaitalt is. Kérd érkezéskor a pénztárban, majd pörgesd fel magad a játékok előtt!
Image module

Jegyvásárlás:

Image module