Osztálykirándulás Budapest egyetlen vidámparkjába – két program egy áráért!

Image module
A fiatalok legmenőbb szórakozási lehetőségét, egy igazán felejthetetlen osztálykirándulási élményt kínálunk a VR Vidámparkban általános- és középiskolások számára!
Bár fogynak a helyek, még mindig tudunk lehetőséget biztosítani akár 15-35 fős osztályok számára is, hogy kibéreljék a parkot a Gaming History interaktív kiállítással együtt, és csak ők legyenek jelen a nálunk töltött 1-2 óra alatt.

A virtuális valóság (VR) segítségével vidámparki élményt nyújtunk minden korosztály számára. VR-szemüvegeken keresztül tesszük átélhetővé a diákok számára a hullámvasút, egy katapult vagy egy autóverseny izgalmait. A Beat Sabert vagy a Fruit Ninját pedig talán egyetlen gyereknek sem bemutatni, VR-ban azonban valószínűleg mégis kevesen próbálhatták ki eddig.

Mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten várjuk a csoportokat egész évben a Nyugati pályaudvarnál. A volt Szikra mozi épületében számtalan VR-játék és -élmény található, melyek egyrészt a világ számos pontjáról kerültek a fővárosba, másrészt saját fejlesztésűek.

Ár és időtartam:

10 főtől: 3500 Ft/fő, 20 főtől: 3000 Ft/fő

(eredeti ár: 5.000 Ft/fő)

10 főnként 1 kísérő tanár számára a belépés és játék ingyenes!

A program időtartama 10 fő esetén kb. 1 óra, 20 fő esetén 2 óra, nagyobb létszám esetén pedig arányosan nő.

Belépő a Gaming History interaktív kiállításra: +1.500 Ft/fő

Az alábbi játékok/élmények közül mindet tartalmazza:

Image module

Angry Birds

 

A népszerű mobilos játék most teljesen be fog titeket szippantani. Dühös madarakként kell megsemmisítenetek a malacokat, akik furfangosabbnál furfangosabb módon igyekeznek ellenállni. Ti pedig egy idő után már nem is fogtok válogatni, hogy egy óriási csúzli segítségével mivel sorozzátok meg őket…

 

Akár egyszerre 4-en is játszhattok.

Beat Saber
vagy
Fruit Ninja

 

A Fruit Ninja nem véletlenül az egyik legaddiktívebb telefonos játék, amit most még intenzívebb módon, VR-ban is ki tudtok próbálni, és akár össze is mérhetitek a pontszámaitokat. Ugyanígy a Beat Saber reflexeket és ritmusérzéket próbára tevő játékában is kiderülhet, hogy ki a család legügyesebb tagja.

 

Egyszemélyes játék.

 

Hullámvasút

 

Ha hiányzik a budapesti vidámpark, ha elkapott a nosztalgia vagy sosem ültetek még hullámvasúton, akkor itt most együtt átélhetitek a hullámvasutazás élményét a lehető legbiztonságosabb módon.

 

Egyszerre akár 6 fő is játszhatja.

Katapult

 

Egy klasszikus vidámparki élményt élhettek át most VR-ban. Milyen érzés az, amikor egy székbe vagytok szegezve, majd fellőnek az égbe? Most megtudhatjátok, ha van bennetek kellő bátorság, és bírjátok az ilyen jellegű izgalmakat.

 

Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

Hidraulikus autószimulátor

 

Ez kilóg a többi élmény közül, ugyanis nem VR, de annyira jó, hogy mégis betettük az élményeink közé. Nem véletlenül használják profi autóversenyzők is. Egyszer mindenkinek próbára kell tennie vezetési képességeit egy hidraulikus autószimulátorban…

 

Egyszemélyes játék.

Biztosítjuk még az osztály számára:

Image module
Image module
Image module
Külön terem

 

Ha nyitvatartási időn belül érkeznek, akkor az osztály egy külön termet kap, ahova más látogatókat nem engedünk be, így egyfajta bázisként tud szolgálni a különböző élmények között és az egyes játékok után. Itt van lehetőség eligazításra és az élménybeszámolókra is, amellett, hogy a pulcsikat, kabátokat is ide le tudják tenni. A terem mellett ingyenes értékmegőrző szekrények is találhatóak.

Büfé üdítőkkel, kávéval

 

Futurisztikus környezetben van lehetősége mindenkinek felfrissülnie a büfénkben, ahol üdítők, ásványvízek várják a kifáradt kalandorokat, a tanárok számára pedig ezeken felül még kávékat is tudunk ajánlani. Ugyanitt ajándékbolt is található, ahol a gamer világhoz és a VR Vidámparkhoz kapcsolódó tárgyakat, ruhadarabokat lehet megvásárolni.

Kedvezményes belépő a Gaming History interaktív kiállításra

(opcionálisan választható kiegészítő)

Az osztálykirándulás keretén belül a szintén a VR Vidámparkban található Gaming History interaktív kiállításra is kedvezményesen bemehetnek a gyerekek. Ideális nemcsak a benti látnivalók és kipróbálható játékok miatt, hanem azért is, mert azon gyerekek, akik lejátszották a VR-játékukat, itt le tudják addig foglalni magukat, amíg a többiek nem végeznek.
A kedvezményes belépő: 1.500 Ft/fő

(eredeti ár: 2.500 Ft/fő)

A kísérőknek szintén ingyenes.
Szoborkiállítás és gaming relikviák

 

A kiállításon közelről lehet megtekinteni a gyerekek kedvenc főhőseinek aprólékosan kidolgozott figuráit. Ritkaságokat, sorszámozott szobrokat és egyedülálló relikviákat lehet megnézni, köztük még újrahasznosított fémhulladékból készített egyedi darabokat is. God of War, Diablo, World of Warcraft, Halo, Assassin’s Creed, League of Legends, Star Wars, Mortal Kombat, Starcraft – csak hogy egy párat említsünk…

Kipróbálható retró és mai konzolok

 

Az interaktív kiállításon játszani lehet klasszikus vagy mai játékokkal, miközben a gyerekek megfigyelhetik, hogy milyen fejlődés történt az egyes konzolgenerációk között mind az irányítás, mind a grafika terén. Nintendo SNES, Nintendo 64, Nintendo Gamecube, Nintendo WII U, Playstation 1, Playstation 3, Playstation PSP, Sega Dreamcast, Game Boy Advance, Xbox Classic, Xbox One – a teljesség igénye nélkül néhány konzol, amelyek kipróbálhatóak.

Időpontfoglalás és érdeklődés:

Image module