ADRENALIN / ADRENALINE

5.000 Ft

Válassz dátumot

Válassza ki a dátumot az elérhető időpontok megjelenítéséhez!
Kategória:

Leírás

ADRENALIN

csomag

Szálljatok be egy hidraulikus autószimulátorba, teljesítsétek a Beat Saber vagy a Fruit Ninja kihívásait, kapaszkodjatok erősen a hullámvasúton, és annál is jobban a katapultban…
A jegy ára: 5.000 Ft/fő
A VR Vidámparki élmény hossza kb.: 45 perc
Egy időpontra minimum vásárolható jegyek száma: 1 db
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!

Az alábbi játékok/élmények közül mindet tartalmazza:

Image module

Fruit Ninja

 

A Fruit Ninja nem véletlenül az egyik legaddiktívebb telefonos játék, amit most még intenzívebb módon, VR-ban is ki tudtok próbálni, és akár össze is mérhetitek a pontszámaitokat.

 

Egyszemélyes játék.

Beat Saber

 

A Beat Saber reflexeket és ritmusérzéket próbára tevő játékában is kiderülhet, hogy ki a család legügyesebb tagja.

 

Egyszemélyes játék.

Hullámvasút

 

Ha hiányzik a budapesti vidámpark, ha elkapott a nosztalgia vagy sosem ültetek még hullámvasúton, akkor itt most együtt átélhetitek a hullámvasutazás élményét a lehető legbiztonságosabb módon.

 

Egyszerre akár 6 fő is játszhatja.

Katapult

 

Egy klasszikus vidámparki élményt élhettek át most VR-ban. Milyen érzés az, amikor egy székbe vagytok szegezve, majd fellőnek az égbe? Most megtudhatjátok, ha van bennetek kellő bátorság, és bírjátok az ilyen jellegű izgalmakat.

 

Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

Hidraulikus autószimulátor

 

Ez kilóg a többi élmény közül, ugyanis nem VR, de annyira jó, hogy mégis betettük az élményeink közé. Nem véletlenül használják profi autóversenyzők is. Egyszer mindenkinek próbára kell tennie vezetési képességeit egy hidraulikus autószimulátorban…

 

Egyszemélyes játék.

Ezeket adjuk még hozzá pluszban:

Image module
Image module
Image module
Korlátlan játék a retró játékainkkal

 

A VR-élmények után nem kell azonnal elmennetek a VR Vidámparkból. Szabadon játszhattok az addiktív Atari Ponggal, a gyorsaságot és reflexeket próbára tevő Speed of lighttal vagy a közkedvelt léghokival.

Ruhatár és értékmegőrző

 

A VR-élmények során nem lehet rajtatok kabát, sapka, sál, kesztyű, táska, golyóálló mellény, síléc vagy bármi, ami zavarhat titeket. Ezért ezeket ingyenesen megőrizzük. A pénztárcákat, telefonokat és egyéb apróságokat pedig zárt széfekbe helyezhetitek el.

Jegyvásárlás:

Image module

Akár -20% kedvezmény!

Tegyetek legalább 5 jegyet (akár több különbözőt is összerakhattok) a kosárba, és -10% kedvezményt adunk! Ha pedig legalább 8 jegyet vesztek egyidejűleg, akkor -20% jön le a végösszegből!

Játsszatok tovább a helyszínen!

Ha kipróbálnátok más játékokat is nálunk, akkor érdeklődjetek a pénztárban, és ha van szabad hely, akkor a helyszínen jegyenként 1000 Ft kedvezménnyel tudtok jegyet vásárolni azonnali felhasználás esetén!