For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Osztálykirándulás Budapest egyetlen vidámparkjába!

A fiatalok legmenőbb szórakozási lehetőségét, egy igazán felejthetetlen osztálykirándulási élményt kínálunk a virtuális valóság (VR) segítségével általános- és középiskolások számára.
Ráadásul december 31-ig minden osztálynak ajándékba adunk a megvásárolt jegy mellé egy jegyet a szintén a VR Vidámparkban található Gaming History interaktív kiállításra!
Már az idei nyári szünet előtt is több tucatnyi osztályt láttunk vendégül szerte az országból. A 10 főstől egészen a 44 fős osztályig megfordultak nálunk általános- és középiskolákból egyaránt. Így nagy tapasztalatunk van abban, hogy mire van szüksége a diákoknak és a tanároknak egy-egy ilyen kirándulás alkalmával.
Mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten várjuk a csoportokat egész évben a Nyugati pályaudvarnál. A volt Szikra mozi épületében számtalan VR-játék és -élmény található, melyek egyrészt a világ számos pontjáról kerültek a fővárosba, másrészt saját fejlesztésűek.
Számunkra a higiéniai előírások elsődlegesek, így mindegyik eszközünket antibakteriális törlőkendővel tisztítjuk meg a vendégeink után, valamint több ponton helyeztünk el látogatóink számára is kézfertőtlenítőket, melynek kötelező használatára érkezéskor megkérjük őket.
Image module
Image module

Árak:

10-19 gyermek között: 3500 Ft/fő
20 gyermektől: 3000 Ft/fő
10 gyermekenként 1 kísérő tanár számára a játék ingyenes!

Időtartam:

A játékok párhuzamosan zajlanak, a gyerekeket általában 4 fős csoportokra osztjuk, és így mennek állomásról állomásra, ahol a játékmestereink indítják számukra a játékokat. Az osztálykirándulások során szerzett tapasztalataink alapján 20 fő végez kb. 1 óra alatt, ez alapján érdemes kalkulálni (a várható létszám alapján gyermekenként kb. 3 perccel növelve vagy csökkentve az 1 órás időtartamot).

Az alapcsomag tartalmazza az összes alábbi játékot:

A felsoroltakkal minden gyermek tud egyszer játszani.
Image module
Angry Birds
vagy
Zombyte

 

Angry Birds – Inkább a kisebbeknek (14 éves kor alatt) ajánljuk. A népszerű mobilos játék VR-ban kel életre! A játékosoknak dühös madarakként kell megsemmisíteniük a malacokat, akik furfangosabbnál furfangosabb módon igyekeznek ennek ellenállni. A hatalmas csúszlikból ketchupos dobozokat, banánt és egyéb mókás “lövedékeket” kell célba juttatni.

 

Zombyte – Inkább az idősebbeknek (14 éves kor felett) ajánljuk. Vajon kibírnának egy zombitámadást? Ha igen, ha nem, most ez vár rájuk, aztán minden kiderül… Hamar megmutatkozik, hogy kinek vannak kötélből az idegei, ki céloz a legjobban és ki figyel a leginkább a társaira. A zombik folyamatosan jönnek és jönnek, a főellenség pedig csak arra vár, hogy elfáradjanak a játékosok…
Beat Saber
vagy
Fruit Ninja

 

A Fruit Ninja nem véletlenül az egyik legaddiktívebb telefonos játék, amit most még intenzívebb módon, VR-ban is ki tudnak próbálni, és akár össze is mérhetik a játékosok a pontszámaikat. Ugyanígy a Beat Saber reflexeket és ritmusérzéket próbára tevő játékában is kiderülhet, hogy ki az osztály legügyesebb tagja.
Hullámvasút

 

Ha hiányzik a budapesti vidámpark, ha elkapott a nosztalgia vagy sosem ültek a gyerekek még hullámvasúton, akkor itt most együtt átélhetik a hullámvasutazás élményét a lehető legbiztonságosabb módon.
Katapult

 

Egy klasszikus vidámparki élmény élhető át most VR-ban. Milyen érzés az, amikor egy székbe vannak szegezve, majd fellövik őket az égbe? Most megtudhatják, ha van bennük kellő bátorság és bírják az ilyen jellegű izgalmakat.
Hidraulikus autószimulátor

 

Ez kilóg a többi élmény közül, ugyanis nem VR, de annyira jó, hogy mégis betettük az élményeink közé. Nem véletlenül használják profi autóversenyzők is. Egyszer mindenkinek próbára kell tennie vezetési képességeit egy hidraulikus autószimulátorban!

Opcionálisan választható, kedvezményes kiegészítő jegyek:

Önállóan nem, az alapcsomag mellé választható akár mindkettő is.
Image module
Gaming History interaktív kiállítás
A kiállításon közelről lehet megtekinteni a gyerekek kedvenc főhőseinek aprólékosan kidolgozott figuráit, valamint játszani lehet különböző generációs konzolokkal, sőt akár táncolni is lehet együtt a népszerű Just Dance játék segítségével. Ideális azért is, mert azon gyerekek, akik lejátszották a VR-játékukat, itt le tudják addig foglalni magukat, amíg a többiek nem végeznek.
December 31-ig minden alapcsomag mellé ajándékba jár! 
A kísérőknek szintén ingyenes.
A kiállításon egyszerre max. 25 gyermek tartózkodhat.
(Az alapcsomag idejét +45 perccel növeli meg.)
Dino Safari prémium élmény
Egy felejthetetlen utazás a dinoszauruszok korába, ahol farkasszemet lehet nézni akár egy T-Rex-szel is. A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike, amelyben hő, pára és további 4D-s hatások is érik a kalandorokat, akinek egy speciális hátitáskával ténylegesen sétálniuk kell egy épített pályán.
A kedvezményes belépő: 3.000 Ft/fő
A kísérőknek szintén ingyenes.
A kaland maximum 4 fős csoportokban élhető át, egymás után.
(Az alapcsomag idejét 4 főnként +20 perccel növeli meg.)
Ennél az egy élménynél a minimum magasság 140cm!

Biztosítjuk még az osztály számára:

Image module
Image module
Image module
Külön terem

 

Az osztály egy külön termet kap, ahova más látogatókat nem engedünk be, így egyfajta bázisként tud szolgálni a különböző élmények között és az egyes játékok után. Itt van lehetőség eligazításra és az élménybeszámolókra is, amellett, hogy a pulcsikat, kabátokat is ide le tudják tenni. A terem mellett ingyenes értékmegőrző szekrények is találhatóak.
Angol nyelv

 

Örömmel fogadunk nyelvi képzéses, kéttannyelvű vagy akár angol anyanyelvű csoportokat is, ugyanis több játékunk és élményünk (pl. Zombyte, Angry Birds, Dino Safari) angol nyelven (is) elérhető.
Büfé üdítőkkel, kávéval

 

Futurisztikus környezetben van lehetősége mindenkinek felfrissülnie a büfénkben, ahol üdítők, ásványvízek várják a kifáradt kalandorokat, a tanárok pedig a vendégeink egy-egy kávéra. Ugyanitt ajándékbolt is található, ahol a gamer világhoz és a VR Vidámparkhoz kapcsolódó tárgyakat, ruhadarabokat lehet megvásárolni.
Igény esetén kizárólagos parkhasználat!

 

Nagyobb létszám (40+) esetén és/vagy nyitvatartási időn kívüli időpontfoglalás esetén egyedi elbírálás alapján tudjuk biztosítani a kizárólagos parkhasználatot, amelynek köszönhetően más vendégek nem lesznek abban az időpontban a parkban. Ez külön egyeztetést igényel, kérjük, jelezze igényét a kapcsolatfelvétel során!

Időpontfoglalás és érdeklődés:

Kérjük, hogy az időpontot legalább egy héttel előtte válasszák ki, ami visszaigazolás után véglegesedik.
Image module