For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dobjátok fel a legény- vagy lánybúcsú programját Budapest egyetlen vidámparkjával!

Szeretnétek felejthetetlenné tenni az ünneplést? Válasszátok a VR Vidámparkot, ahol egy különleges csomagot állítottunk össze nektek!
Több tucatnyi lánybúcsúnak és legénybúcsúnak adtunk már helyet szerte az országból, így pontosan tudjuk, hogy olyat tudunk nyújtani, ami valóban emlékezetes lesz.
Mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten várunk a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében egy nemzetközi szinten piacvezető VR-platformmal, a Magyarországon csak nálunk elérhető Hologate Arénával!
Itt nemcsak együtt fogtok játszani, de látjátok is egymás karaktereit a játékon belül, sőt akár még meg is küzdhettek egymással. Egyes játékainkban rezgőmellényt is kaptok a fegyver mellé, hogy még inkább beszippantson az élmény!
Mit szólnátok, ha két játék között várna titeket egy saját hűtő előre bekészített italokkal? Ráadásul fejenként 1-1 sörre vagy üdítőre a vendégeink vagytok!
Image module

Árak:

Image module
4-8 fő esetén
Időtartam: 1 óra
Összesen: 46.000 Ft
(függetlenül a létszámtól)
már 5.750 Ft/fő-től (8 fő esetén)
+ 1 ajándék sör vagy üdítő fejenként
9-12 fő esetén
Időtartam: 2 óra
Összesen: 67.000 Ft
(függetlenül a létszámtól)
már 5.600 Ft/fő-től (12 fő esetén)
+ 1 ajándék sör vagy üdítő fejenként
13-16 fő esetén
Időtartam: 2 óra
Összesen: 88.000 Ft
(függetlenül a létszámtól)
már 5.500 Ft/fő-től (16 fő esetén)
+ 1 ajándék sör vagy üdítő fejenként
Egy játék átlagosan 5-10 percig tart. Egyszerre min. 2, max. 4 fő tud játszani egy játékon belül.
Játékosonként 3 játékot lehet játszani.
Nagyobb létszám, egyedi igények esetén írjatok emailt közvetlenül az info@vrparkbudapest.hu címre!

Mit adunk még a játékok mellé?

Image module
Elkülönített rész ajándék itallal
Kaptok egy más vendégektől elzárt területet, ahol tudtok beszélgetni, iszogatni, pihenni a játékok között. Ráadásul itt a vendégeink vagytok fejenként egy hűsítő sörre vagy üdítőre!
Saját hűtő bekészített italokkal
Bekészítünk nektek az elkülönített területre egy saját hűtőt, amelyből a játékok között különböző söröket és üdítőket tudtok fogyasztani utólagos elszámolással!
Külön játékmester
Csapatunk egyik tagja csak veletek fog foglalkozni a nálunk töltött idő alatt, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön a lánybúcsú vagy legénybúcsú során!
Image module

Ízelítő az Arénában játszható játékok közül:

Image module
Zombyte

 

Vajon kibírnátok egy zombitámadást? Ha igen, ha nem, most ez vár rátok, aztán minden kiderül… Hamar megmutatkozik, hogy kinek vannak kötélből az idegei, ki céloz a legjobban és ki figyel a leginkább a társaira. A zombik folyamatosan jönnek és jönnek, a főellenség pedig csak arra vár, hogy elfáradjatok…
Captain Cook

 

Ne gondoljátok, hogy gyerekjáték! Váljatok egy hihetetlen kinézetű kalózcsapat tagjaivá, és lássátok el a legénységet finomabbnál finomabb ételekkel! Igazi csapatmunkára van szükség (a játékmestereink nem véletlenül tartják a rekordot benne…), ha minden rendelést teljesíteni akartok, hiszen nem minden alapanyag áll mindannyiótok rendelkezésére. Főzésre fel!
Tower Tag

 

Itt két csapatban mérhetitek össze ügyességeteket és küzdhettek meg egymással. A cél az, hogy minél több tornyot elfoglaljatok a szembenálló csapattól, miközben a lehető legtöbbször találjátok el az ellenfeleiteket. Egyébként a parkigazgatónk és az üzletvezetőnk is ebben a játékban szokott a legtöbbet versengeni egymással…
Groove Guardians

 

Jó a ritmusérzéketek? Most igazán próbára tehetitek! Készüljetek fel, mert izzasztó lesz, és az is biztos, hogy ennél jobban egyik VR-élményünk sem fog átmozgatni! Ráadásul a többiek igazán menő videókat tudnak csinálni rólatok “tánc” közben.
Blasters of the Universe

 

Retró hangulatba repít ez a neonfényben pompázó világ, ahol egy lenyűgöző “bullet hell” akciójátékban találhatjátok magatokat. Nem elég jól célozni, jól időzíteni a pajzsotokat, de változatos módon kell kikerülni a lövedékeket is, így minden érzékszervetekre szükségetek lesz a győzelemhez.

Időpontfoglalás és érdeklődés:

Kérjük, hogy az időpontot legalább egy héttel előtte válasszátok ki, ami visszaigazolás után véglegesedik.
Image module