GYIK

Igen, szükséges. Kérjük, ez esetben szíveskedjenek bejelentkezni a Csapatépítés menüpont alatt található

Igen, van lehetőség. Ezen a weboldalon a jegyek online megvásárolhatóak.

Arra kérjük vendégeinket, hogy a zökkenőmentes bejutás érdekében szíveskedjenek a jegyeket kinyomtatni és azt bemutatni a bejáratnál.

A jegy nem váltható vissza, vis maior esetén egyedi elbírálást követően van mód a jegyek cseréjére. Ez esetben kérjük, szíveskedjenek írni az info@vrparkbudapest.hu e-mail címre.

Igen, a VR Parkban az OTP Szép kártya „szabadidő” zsebével lehet fizetni, illetve a helyszínen készpénzzel és bankkártyával. Egyéb fizetési módok nem lehetségesek.

Igen, a parkban megoldott a mozgássérültek mozgása. Azonban felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy bizonyos élmények technikai okokból nem látogathatók mozgássérültek számára.

A VR Parknak külön parkolója nincs, parkolásra a Jókai utcai mélygarázst vagy a Nyugati pályaudvar környéki utcákat javasoljuk.

A Hyperreality zone kivételével a fényképezés mindenhol engedélyezett. Itt technikai okokból nincs lehetőség semmilyen elektronikai eszköz – így mobiltelefonok – behozatalára sem.

A VR Parkot 10 éves kortól ajánljuk, ezért a belépés is ettől a kortól lehetséges. Amennyiben családdal vagy baráti társasággal érkeznének és a csoportban van 10 év alatti gyermek is, számukra belépés a VR Parkba ingyenes és egy különteremben korlátozott számban felügyelet mellett játszhatnak ők is a legmenőbb technológiai játékokkal. Ilyen esetben kérjük, keressék a KID ZONE feliratokat.

Igen, ruhatár rendelkezésre áll és kérjük, hogy a kabátokat, táskákat szíveskedjenek a ruhatárban hagyni. A park területére táskával nem lehetséges belépni. A ruhatár igénybevétele 200 Ft.

Érdemes kényelmes, sportos ruházatban jönni, amiben könnyű mozogni. Magas sarkú cipőben a VR parkban balesetmegelőzési okokból nem lehet bemenni.

Saját felelősségre 10 év felettiek bemehetnek!

18 éves kortól lehetséges az önálló belépés. 18 év alattiak esetében szülői nyilatkozatra van szükség a belépéshez.

Nem, a park területére nem lehet bevinni ételt és italt balesetmegelőzési szempontok miatt. A VR park területén működik a Space Cafe, ahol lehetőség van ételek és italok vásárlására és helyszíni elfogyasztására.

Nem kell feltétlenül, de bizonyos játékok esetében a játékosok száma növeli az élményt.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

SAMSUNG SELFIE SPOT

Lőjj egy menő selfiet Budapest tetejéről Magyarország és Európa első virtuális élményparkjában és oszd meg, hogy érezted magad Nálunk! Induljon a likevadászat!

AEGON MAGYARORSZÁG

A pálya ördöge vagy? Az utak királya? Lássuk mennyire tudsz úgy vezetni, hogy balesetet sem okozol? Tégy próbát vezetési képességeiden, de maradj biztonságos vezető! Az Aegon Magyarország VR élménye

NÉBIH – A TISZTOGATÓ

Ne csak a zombi apokalipszisra készülj, kezdd a harcot a konyhában! Írtsd ki a baktériumokat, hogy egészséges maradhasson a család! Légy alapos, rajtad múlik a misszió sikere! A Nemzeti Élelmiszerlánc- biztonsági Hivatal játéka.

Image module

LEGO® Hidden Side™

Keltsd életre a szellemtörténeteket és lépj be a szellemek hátborzongató, kreatív világába – kreatív építőjáték, technikai játék és kiterjesztett valóságbeli játék összegyúrva. Megalkothatod saját szellemvadász történeteidet LEGO készleteikkel és az ingyenes kiterjesztett valóság alkalmazással. 8 új készlet, rendszeres frissítések, hajmeresztő rejtélyek és klassz, gyűjthető ereklyék – ez a híd a kézzelfogható és virtuális játék között, amit keresel!