VR Szabadulószoba / Escape Room

10.500 Ft

Válassz dátumot

Válassza ki a dátumot az elérhető időpontok megjelenítéséhez!
Kategória:

Leírás

VR SZABADULÓSZOBA

jegy

A VR Szabadulószoba összes játéka új szintre emeli a szabadulószobák élményét. VR-ban élhettek át változatos kalandokat, miközben próbára tehetitek a logikai képességeteket. Ugorjatok fejest a Cyberpunk világába, szabaduljatok ki együtt egy börtönből vagy állítsatok meg egy vegyi fegyvert bevetni készülő őrültet!
Minimum 2-en, maximum 4-en tudtok a kalandban részt venni. A feladat végrehajtásához maximum 1 óra áll a rendelkezésetekre, a fennmaradó időt folyamatosan ellenőrizni tudjátok a játék közben. Van lehetőségetek segítséget is kérni, de a legjobb, ha ti magatok jöttök rá a megoldásokra.

10.500 Ft/fő

1 db játékot/élményt tartalmaz
A minimum szükséges magasság: 140 cm
A súlyhatár: max. 130 kg
Zárt cipő és zokni viselése kötelező!
A szabadulószobából 60 percetek van kijutni.
Egy időpontra min. 2 db, max. 4 db jegy érhető el.
+ Vásárolj bármilyen jegyet a VR Vidámparkba és ingyenes belépést biztosítunk a Gaming History interaktív kiállításunkra!
A jeggyel érkezőt kísérő számára a kísérő jeggyel kapcsolatos információk és a jegyvásárlási lehetőség ide kattintva érhető el.
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!

Az alábbi tematikák közül egy választható:

(elég a helyszínen megmondani érkezéskor)
Image module

Csernobil

Nehézségi szint: közepes
Mi történt a baleset éjszakáján? Mi történt utána? Találjatok válaszokat, az eddig megválaszolatlan kérdésekre! Csernobil szellemvárosa elmeséli a történetét, amely még ma is hatással van ránk…

Alíz Csodaországban

Nehézségi szint: közepes
Már ki is készítettük számotokra a zsugorító főzetet, csak kövessétek a Fehér Nyulat a varázsvilágba, ahol szó szerint a feje tetejére állt minden. Csak rajtatok múlik, hogy a Kőr dáma átka megtörik-e. Vár rátok egy hihetetlen világban többek közt Kalapos és Vigyor Kandúr is, na meg persze megannyi fejtörő kihívás!

Cyberpunk

Nehézségi szint: nehéz
Egy speciális képességekkel bíró, kiborgokból álló csoportként úgy döntöttetek, hogy elloptok néhány ritka adatot egy befolyásos vállalat archívumából. Észrevétlenül beszivárogtok a komplexumba, de a feladatotok nem lesz könnyű.

The Prison

Nehézségi szint: nehéz
Ártatlanul kerültetek börtönbe, és alig maradt hátra időtök a kivégzésig. A kinti barátaitok már megtervezték, hogy hogyan fogjátok tudni tisztára mosni a nevetek, viszont ahhoz el kell jutnotok a börtönfalakon túlra.

Mission Sigma

Nehézségi szint: közepes
Egy őrült vegyi fegyvert készül bevetni a lakosság ellen, ráadásul a rakétát egy csapdákkal teli épület tetején helyezte el. A rendőrség bejuttatott titeket az udvarra, már csak rá kell jönnötök, hogy hogyan tudjátok megakadályozni a merényletet.

Dzsungelkaland

Nehézségi szint: könnyű
A parkban sétálva egy portálra bukkantatok, amely egy titokzatos világba vezet, amelyet hihetetlen állatok népesítenek be. Fejtsétek meg a rejtvényeket, hogy sikeresen teljesíthessétek hazatalálhassatok!

Survival

Nehézségi szint: könnyű
A gépetek egy lakatlan sziget közelében zuhan le. Sikeresen kijuttok a partra, de a neheze csak most kezdődik! Gondoskodnotok kell mindenről, ami a túléléshez szükséges. Nézzetek körül, gyűjtögessetek, készítsetek eszközöket és próbáljatok meg életben maradni!

Karácsonyi csoda

Nehézségi szint: könnyű
Veszélyben a karácsony! A Mikulást elkapta a hóvihar, elvesztette az összes ajándékot és nem talál haza. Segítsetek neki és a manóinak, hogy célba juthassanak a meglepetések! Egy nagyon aranyos, részletes és látványos kalandban lehet részetek, amely egy igazi kis karácsonyi csoda lesz.

House of Fear: Cursed Souls

Nehézségi szint: közepes
Egy fojtó légkörű házban rémisztő zajok hallatszódnak a falak mögül, időnként kísérteties suttogás, majd hirtelen dühös kiáltások. Árnyak mozognak a sötétben. Minél mélyebbre ássátok magatokat a ház történetébe, annál vérfagyasztóbb titkokra derül fény. Tényleg készen álltok, hogy felfedezzétek e sötét hely minden zegét-zugát vagy örökre a rabjai maradtok?

Sanctum

Nehézségi szint: nehéz
Levelet kaptatok egy közeli barátotoktól, aki nyomozóként vizsgálja a közeli erdőkben, egy paranormális jelenségektől hemzsegő kolostor környékén történő rejtélyes eltűnéseket. A segítségeteket kérte és aztán soha többé nem adott életjelet magáról. H.P. Lovecraft világa tele van sötét helyekkel és misztikus lényekkel, amelyektől jobb lett volna távol tartanotok magatokat…
Image module
A KAT VR platform kapcsán együttműködő partnerünk a HCGaming. Bátran ajánljuk saját, otthoni VR-eszközök vásárlása esetén!

Jegyvásárlás:

Image module
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!