Gamer Jegy

Gamer Jegy

Klasszikus VR élmény
Hossz: 40 perc
Online ár:
7.200 Ft / fő
Helyszíni ár: 7.900 Ft / fő

Legyetek részesei a játékosok milliót megmozgató Assassin’s Creed-franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes bérgyilkossá, majd győzzétek le a vérszomjas Minotaurt! Ezután döntenetek kell: egymás ellen vagy együtt akartok harcolni a különböző akciódús játékaink során… Levezetésképpen fantasy-kalandok várnak.

Várandós kismamáknak ezt a jegytípust nem ajánljuk, mert a játékmesterek egy övet tesznek fel a játékosokra.

Fontos tudnivalók
Kapacitás
Max. 2 fő (1 időpontban)
Magasság
Min. 130 cm
Súlyhatár
Max. 130 kg
Felszerelés
Zárt cipő és zokni használata kötelező
Kisérőjegy
Vásárolható. Bővebb info
Elérhető nyelvek
Magyar, Angol
Az alábbi játékok/élmények közül mindet tartalmazza:
VR Géppuska

Ragadj meg egy látványos fegyvert, majd küzdj meg a sötétben rád támadó zombikkal (inkább felnőtteknek ajánljuk) vagy pedig egy mesés környezetben kalózokkal (inkább gyerekeknek javasoljuk).

Kapacitás: Egyszemélyes játék.

Assassin’s Creed

Legyetek részesei a játékosok milliót megmozgató franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes bérgyilkossá! Ezúttal tüzes nyílvesszőkkel kell leszámolnotok mindenkivel, aki az utatokba áll, hogy végül megküzdhessetek egy misztikus főellenséggel… A játék egy egyszemélyes kaland, amely során valódi sétát kell tenni egy vezetett útvonalon.

Kapacitás: Egyszemélyes játék.

Minotaur

Vedd fel a harcot a mitikus szörnnyel! Mielőtt azonban szembenéznél vele, át kell verekedned magad a csontváz harcosok seregén. Figyelj, mert bárhonnan rád támadhatnak a pókokkal és szűk folyosókkal teli labirintusban!

Kapacitás: Egyszemélyes játék.

A fentieken felül pedig az alábbi játékok közül 1-et lehet választani:

Ezeknél a játékoknál külön cipőt adunk, ezért zokni viselése kötelező!
A játékot majd a helyszínen elég kiválasztani, amiben a játékmestereink segítenek.

Affected: The Manor

Egy elhagyatott házban mi más várna, mint megannyi kísértet és megmagyarázhatatlan, ép ésszel felfoghatatlan történés? Nem árulunk zsákbamacskát: ez vérfagyasztó séta lesz. Ez az egyik legintenzívebb horrorélmény, ami valaha is készült VR-ra…

Kapacitás: Egyszemélyes játék.

Primordian

Utazz egy távoli bolygóra és küzdj meg az utadba kerül? szörnyekkel! Nem sok támaszod lesz a küldetés során, amelynek a végén egy rettegett főellenség is vár rád…

Kapacitás: Egyszemélyes játék.

Robotok arénája

Egy igazán izzasztó küzdelemben vehettek részt, ráadásul akár egyszerre ketten is harcolhattok egy arénában. Ezúttal egy kis taktikai érzékre és ügyességre is szükségetek lesz, ugyanis nem túlélnetek kell, hanem megvédeni egy objektumot a támadó robotokkal szemben.

Kapacitás: Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

Elite Force

Ebben a Call of Duty világát idéző VR-játékban egymás ellen kell küzdenetek. A cél az, hogy minél több ellenséget küldjetek a padlóra. Ha pedig a botok mellett a másikat sikerül lelőnötök, akkor plusz pontot is kaptok. Készen álltok a harcra?

Kapacitás: Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

Dead Zone: Zombies

Egy apokaliptikus világban a túlélés az egyetlen ösztön, amely hajt előre titeket. Dolgozzatok össze, hogy túléljétek a zombik támadását! A fegyvereitek mellett nagy adag bátorságra is szükségetek lesz!

Kapacitás: Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

Feketeszakáll és a Koponya-sziget

A Koponya-sziget rengeteg kincset rejt, és mind csak arra vár, hogy összegyűjtsétek őket. Azt persze senki nem állította, hogy könnyedén a tiétek lehet a zsákmány, hiszen kalózok és csontvázak állják majd utatokat…

Kapacitás: Egyszerre akár 2 fő is játszhatja.

JEGYVÁSÁRLÁS

GYIK
Gyakran Ismételt Kérdések
Nem talált kérdéseire választ?
Hívjon minket telefonon!
Lehet-e SZÉP-kártyával fizetni?

Igen, a helyszínen OTP-s, MBH-s és K&H-s SZÉP-kártyával. Online sajnos nem, így ilyen fizetési mód esetén emailben tudunk időpontok egyeztetni.

A kísérő jegy ára 1800 Ft/fő, amely tartalmaz egy kört a hullámvasúton (ez akár át is ruházható másnak, de csak azonnal használható fel és nem cserélhető át más élményre vagy nem számítható be másik csomag díjába). Online és a helyszínen is vásárolható és meghatározott napra szól.
Kísérő jegyet 6 éven felülieknek kell váltani, akik kísérőként szeretnék látogatni a parkot (fotózni és videózni is akár). 6 éves kor alatt a VR-élményeket nem használhatják, ezért 6 éves kor alattiak számára a látogatás teljes árú jegyet vásárolt felnőtt (18. életévét betöltött) és/vagy 18. életévét betöltött kísérő jelenlétében díjmentes.
Születésnapi csomag esetén 2 főnek, osztálykirándulások során pedig 10 főnként 1 főnek díjmentes, minden további kísérőnek kísérő jegyet kell vásárolnia.
14 éven aluli személy esetén minimum 1 fő 18. életévét betöltött kísérőnek kísérő jegy váltása szükségeltetik, ha nincs a gyermek jelenlétében olyan játékos, aki betöltötte a 18. életévét.
A kísérő jegy minimum 1 db teljes árú jegyet vásárló vendég mellé vásárolható, önállóan nem, hiszen célja a zsúfoltság elkerülése is, a teljes árú jegyet vásárló vendégeink kényelme érdekében.
Kísérő jegyet nem vásárló szülők/hozzátartozók a földszinti lobbiban tudnak várakozni.

A jegyvásárlás 6 éves kortól lehetséges (szülői felügyelettel). 6 éves kor alatt a belépés díjmentes, de csak jegyet vásárló felnőttel együtt, és a VR-játékok/élmények nem használhatóak. 14. életévét betöltött személy egyedül nem tartózkodhat a házon belül, felnőtt kísérő jelenléte kötelező (lásd. információk a kísérő jegyről).
Méret- és súlyhatár:
– VR Szabadulószoba: min. 130 cm / max. 130 kg
– Gamer: min. 130 cm / min. 32-es lábméret / max. 130 kg
– Adrenalin (csak a Katapult esetében): max. 130 kg

Kifejezetten ajánljuk az online jegyvásárlást (amely magában foglalja az időpontfoglalást is), így jelentősen csökkenthetőek az esetleges várakozási idők. Helyszíni jegyvásárlás esetén nem mindig tudjuk garantálni, hogy azonnal minden jegyünk elérhető. Természetesen van lehetőség a helyszínen későbbi időpontra is venni jegyet. Ha nem tudod online megvenni a jegyed, akkor mindenképp érdeklődj telefonon az elérhető időpontokról: +36 70 479 6546.

Igen, részletek a “Csoportoknak” menüpont alatt.

Nem. Ha nem tudod, hogy mikor jönne el hozzánk az, akit szeretnél meglepni, vagy nem vagy benne biztos, hogy melyik jegynek örülne, akkor vásárolj ajándékutalványt, amit emailben kapsz meg tőlünk, és nincs más dolgod, mint kinyomtatni és átadni!

A fényképezés mindenhol engedélyezett. Sőt, nagyon örülünk neki, ha a közösségi felületeken látjuk viszont vendégeink fényképeit.

Nem szükséges. Elég felmutatni telefonon a vonalkódját.

Érdemes kényelmes, sportos ruházatban jönni, amiben könnyű mozogni. A GAMER és SZABADULÓSZOBA jegyünk esetében kötelező a zokni viselése (ennek hiányában pénztárunkban lehet vásárolni).

Nem lehet behozni ételt és italt balesetmegelőzési szempontok miatt. Születésnapi csomag vásárlása esetén van lehetőség egyedül tortát behozni, ennek részleteiről lásd. a születésnapi csomagunkat.

Ajánlott a szemüvegesek számára, hogy hordják a játékok közben is. A keretek 99%-a be szokott férni a nézegetők alá, azonban előfordulhat, hogy egyes dizájner-, szélesebb keretek nem. Ilyenkor sajnos le kell venni.

Az épület nem akadálymentesített. Továbbá felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy bizonyos élmények technikai okokból nem látogathatóak mozgássérültek számára.

HASONLÓ ÉLMÉNYEK
találd meg a számodra megfelelőt