Csoportok

Szülinapi Zsúr

Szeretnéd felejthetetlenné tenni gyermeked születésnapi zsúrját? Válaszd a VR Vidámparkot, ahol egy különleges csomagot állítottunk össze! (6- éves kortól ajnálott)

  • A születésnapi tortázáshoz 2,5 órára díjmentesen egy külön termet biztosítunk. A teremben maximum 14 fő tud az asztaloknál helyet foglalni, ezen felül további 6 pótszék van bent tartaléknak (szülőknek, kistesóknak, az esetleges 1-2 plusz játékosnak). Amennyiben nagyobb létszám esetén szeretnéd, hogy két termet összenyissunk, így megduplázva a helyek számát, úgy azt jelezd nekünk, és amennyiben van rá helyünk, úgy felár esetében tudjuk ezt biztosítani!

    A külön teremben van lehetőség tortázni, de a tortát hozni kell (hűteni tudjuk és adunk hozzá tányérokat, villákat is). Ugyanide lehet hozni vagy rendelni egyéb ételeket is, viszont üdítőket kizárólag tőlünk lehet vásárolni, azokat behozni nem szabad.

    Egyes játékok párhuzamosan, mások egymás után zajlanak, de a csomag része olyan játék is, amelyben egyszerre akár 4-en, együtt, kooperatív módon tudnak játszani. A VR-játékokkal egy fő egyszer tud játszani, azokkal a teljes játékidő kb. 45 perc egy főre lebontva. Mivel több platformunk van, így 10-20 játékos kb. másfél óra alatt végez velük, plusz a játékok között és után van lehetőség konzolokkal és a retró játékokkal játszani a lépcsőfordulókban, valamint tortázni a külön teremben a két és fél órás időtartam alatt.
    Minden VR-eszközt játékmesterek kezelnek, tehát egyetlen játékos sem lesz egyedül a VR-eszközökkel.

    Ezen felül egy külön játékmesterünk lesz a szervező szülő kapcsolattartója a rendezvény ideje alatt, aki segít bármilyen felmerülő kérés esetén.

    Idősávok:

    A születésnapokat az alábbi idősávokban (az első a kezdő a második a záró időpont) van lehetőség megtartani:

    10:00 – 12:30
    11:00 – 13:30
    12:45 – 15:15
    13:45 – 16:15
    15:30 – 18:00
    16:30 – 19:00

    Kérjük, hogy legalább 15 perccel előbbre legyen tervezve az érkezés! A fenti idősávoktól eltérni csak hétköznapokon lehetséges.

  • 10 fő alatt: fix 65.000 Ft
  • 10 fő felett: 6.500 Ft/fő
  • két egybenyitott terem esetén min. 20 fő után kell fizetni, tehát 130.00 Ft a minimum fizetendő összeg, 20 fő felett pedig ugyanúgy 6.500 Ft/fő
434019357_719025683734875_5536712880350598897_n
Csapatépítő

Céges csapatépítő vagy csak összejönnének újra a régi barátok? Válasszátok a VR Vidámparkot, ahol minden csapatnak egyedi csomagot állítunk össze az igények alapján!

  • Több száz csapatépítőnek adtunk már helyet szerte az országból, így pontosan tudjuk, hogy olyat tudunk nyújtani, ami valóban emlékezetes lesz.

    Mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten várunk a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében!
    Nálunk megtalálhatóak a legegyszerűbb szimulátoroktól kezdve piacvezető multiplayer platformok (pl. Hologate) és Magyarországon csak nálunk elérhető free-roam (szabadon sétálós) élmények is!

    Vannak önállóan játszható, de akár kooperatív és egymás elleni játékok is. A csomagot mindig úgy állítjuk össze, hogy minél többen minél több időt tudjanak játékkal tölteni, függetlenül a létszámtól.

    Nincs jelentősége, hogy mennyien jönnétek (kb. 80 főig), mindenre tudunk megoldást. Már 6 főtől is szoktak hozzánk jönni csapatépítésre, gyakoriak a 15-30 fősek, de akadnak 60 fő körüli, kizárólagos parkhasználatot kérő csoportok is.
  • Kedvezményes árainkról az info@vrvidampark.hu email címen szükséges egyeztetni!

    + Külön terem italbekészítéssel
    Ha van rá igény, akkor korlátlan italcsomagra is tudunk ajánlatot készíteni.

csapatépítő
Osztálykirándulás

A fiatalok legmenőbb szórakozási lehetőségét, egy igazán felejthetetlen osztálykirándulási élményt kínálunk a virtuális valóság (VR) segítségével általános- és középiskolások számára már 6 éves kortól.

  • Már több tucatnyi osztályt láttunk vendégül szerte az országból. A 10 főstől egészen a 44 fős osztályig megfordultak nálunk általános- és középiskolákból egyaránt. Így nagy tapasztalatunk van abban, hogy mire van szüksége a diákoknak és a tanároknak egy-egy ilyen kirándulás alkalmával.

    3 szinten várjuk a csoportokat egész évben a Nyugati pályaudvarnál. A volt Szikra mozi épületében számtalan VR-játék és -élmény található, melyek egyrészt a világ számos pontjáról kerültek a fővárosba, másrészt saját fejlesztésűek.

    Számunkra a higiéniai előírások elsődlegesek, így mindegyik eszközünket antibakteriális törlőkendővel tisztítjuk meg a vendégeink után, valamint több ponton helyeztünk el látogatóink számára is kézfertőtlenítőket, melynek kötelező használatára érkezéskor megkérjük őket.

    Időtartam:
    A játékok párhuzamosan zajlanak, a gyerekeket általában 4 fős csoportokra osztjuk, és így mennek állomásról állomásra, ahol a játékmestereink indítják számukra a játékokat. A VR-játékokkal egy fő egyszer tud játszani. Az osztálykirándulások során szerzett tapasztalataink alapján 20 fő végez kb. 70 perc alatt, ez alapján érdemes kalkulálni (a várható létszám alapján gyermekenként kb. 5 perccel növelve vagy csökkentve az időtartamot).

  • 3.500 Ft/fő (minimum 10 fő esetén, kizárólag hétköznap elérhető a csomag)
    1-10 fő között 1 fő kísérőnek a belépés díjtalan, 11-20 fő között 2 kísérőnek, és így tovább.
  • A nem díjmentes kísérőknek 1.800 Ft

    + Opcionálisan választható, kedvezményes kiegészítő jegy:

    VR hőlégballon a Parlamenti Látogatóközpontban: +1000Ft/fő

    Kérjük megjegyzésbe beírni az űrlapon, ha beletegyük a csomagba +1.000 Ft/fő áron a VR hőlégballont!

436510346_727498932887550_5175765226416695797_n
Legény/Lány Búcsú

Szeretnétek felejthetetlenné tenni az ünneplést? Válasszátok a VR Vidámparkot, ahol egy különleges csomagot állítottunk össze nektek!

  • Több tucatnyi lánybúcsúnak és legénybúcsúnak adtunk már helyet szerte az országból, így pontosan tudjuk, hogy olyat tudunk nyújtani, ami valóban emlékezetes lesz.

    Mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten várunk a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében egy nemzetközi szinten piacvezető VR-platformmal, a Magyarországon csak nálunk elérhető Hologate Arénával!

    Itt nemcsak együtt fogtok játszani, de látjátok is egymás karaktereit a játékon belül, sőt akár még meg is küzdhettek egymással. Egyes játékainkban rezgőmellényt is kaptok a fegyver mellé, hogy még inkább beszippantson az élmény!
    Ráadásul fejenként 1-1 sörre vagy üdítőre a vendégeink vagytok!

    Fontos, hogy egyszerre csak egy csapat (max. 4 fő) tud játszani, tehát pl. egy 2 órás program esetében egy csapat fél órát játszik, 1,5 órát pedig a többieket nézi. Ez is nagyon szórakoztató, de javasoljuk, hogy ilyenkor válasszatok ki plusz játékokat még az Arénában találhatóakon kívül, mi pedig adunk rájuk egyedi árat!

    Egy játék átlagosan 5-10 percig tart. Egyszerre min. 2, max. 4 fő tud játszani egy játékon belül.
    Játékosonként 3 játékot lehet játszani.
    Nagyobb létszám, egyedi igények esetén írjatok emailt közvetlenül az info@vrparkbudapest.hu címre!

    A játékok mellé adunk még:

    Elkülönített rész ajándék itallal
    Kaptok egy más vendégektől elzárt területet, ahol tudtok beszélgetni, iszogatni, pihenni a játékok között. Ráadásul itt a vendégeink vagytok fejenként egy hűsítő sörre vagy üdítőre!

    Külön játékmester
    Csapatunk egyik tagja csak veletek fog foglalkozni a nálunk töltött idő alatt, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön a lánybúcsú vagy legénybúcsú során!

  • 4-8 fő esetén:
    Időtartam: 1 óra
    Összesen: 60.000 Ft (függetlenül a létszámtól)

    már 7.500 Ft/fő-től (8 fő esetén)
    + 1 ajándék sör vagy üdítő fejenként

  • 9-12 fő esetén
    Időtartam: 1,5 óra
    Összesen: 87.000 Ft (függetlenül a létszámtól)

    már 7.250 Ft/fő-től (12 fő esetén)
    + 1 ajándék sör vagy üdítő fejenként
legenyleanybucsu

Időpontfoglalás és érdeklődés

Kérjük, legalább egy héttel előre válasszon időpontot, amelyet a visszaigazolás után véglegesítünk.