For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Beváltás

 

Köszönjük, hogy nálunk szeretnéd beváltani az utalványod, kuponod! Az alábbiakban pár perc alatt végigvezetünk a folyamaton!

 

Mielőtt belevágnánk

 

1. Legyen kéznél az utalványod, kuponod, mert kelleni fog a kódja!
2. Ha nem adott jegytípusra szól, hanem összegre, akkor ismerd meg a jegytípusainkat (lásd Jegyvásárlás menü), mert választanod kell a foglaláshoz!
3. Találd ki, hogy neked mikor lenne a legjobb, mert konkrét időpontra kell foglalnod!

 

Kezdjük!


Válaszd ki az utalványod típusát (kupon esetében válaszd a kupont) és add meg a szükséges kódot! Ha több ugyanolyannal rendelkezel, akkor mindegyiknek írd le! Ha különböző helyeken vásárolt utalványaid vannak, akkor válaszd az Egyéb opciót és a kódnál írj le minden információt!
A nálunk vásárolt utalvány kódja TC-vel kezdődik.
Az Élményplázánál kell az élménykód és a biztonsági kód is.
Ha nincs a felsoroltak között, vagy nem vagy benne biztos, akkor válaszd az Egyéb opciót!

Akár összegalapú utalványról/kuponról van szó, akár konkrét programra szól, mindenképpen az alábbi jegytípusok közül kell választanod (akár többet is), és később módosításra nincs lehetőség, hiszen ez alapján fogjuk neked a foglalást rögzíteni.

Add meg, hogy mikor és hány fővel szeretnél jönni! Ha nincs akkorra szabad időpont, az elérhetőségeiden felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk új időpontot! Ha a nagyobb létszám miatt különbözetet kell fizetni, azt majd érkezéskor tudod rendezni a pénztárban.

A foglaláshoz szükségünk lesz egy névre, amivel érkezéskor beazonosíthatunk. Ha többen jöttök, akkor is elég egy név, és az sem baj, ha más név szerepel itt, mint aki végül fog (pl. szülő neve).

A foglalást minden esetben az alább megadott emailedre küldött levélben fogjuk megerősíteni 24 órán belül (ellenőrizd a spam mappát is!). Ha nem kapsz emailt, hívj minket. Mi csak akkor telefonálunk, ha bármilyen okból külön egyeztetnünk kell, de a foglalás megerősítése akkor is emailben fog megtörténni.