HUEN

Álljatok bosszút a zöld malacokon
vagy
mentsétek meg a világot a zombiapokalipszistől!

És mindezt limitált ideig a Westend közepén, a VR POP-UP színpadon! Márciusban egyszerre akár négyen is próbára tehetitek a reflexeiteket egy különleges virtuálisvalóság-élményben. Az Angry Birdsben a madarak bőrébe bújhattok, hogy egy izgalmas csatában küzdjetek meg a furfangos malacokkal. A Zombyte pedig egy igazán kemény harchelyzetbe repít titeket, ahol meg kell küzdenetek az újra és újra rátok törő hordákkal.
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!

MIRE LEHET SZÁMÍTANI?

Image module

Egy igazi high-end VR-élményt élhettek át!

Ez a szórakozásnak egy magasabb foka, egy olyan immerzív virtuálisvalóság-élmény (angolul, rövidítve: VR), amely garantáltan fel fog titeket pörgetni! Ez a VR-élmény jóval többet nyújt annál, mint amire egy sima VR-szemüveg képes, itt tényleg a részesei lehettek egy akciónak. Egymás karaktereit látjátok, sőt, segítenek is kell egymásnak, miközben egy vérpezsdítő ütközetben kell helytállnotok.
Itt a játékos sokkal inkább részévé válik az élménynek, mint egy hagyományos PC-játék vagy film esetében. Egy speciális headset és néhány további technikai eszköz segítségével gyakorlatilag lekövethetővé válik a játékos mozgása, a látványnak és az interakcióknak köszönhetően pedig olyan lesz számára, mintha egy másik világba került volna.
Image module

MIKKEL LEHET JÁTSZANI?

Image module

Zombyte

 

Kibírnátok egy zombitámadást? Ha igen, ha nem, most ez vár rátok! Aztán minden kiderül. Hamar megmutatkozik, hogy kinek vannak kötélből az idegei, ki céloz a legjobban és ki figyel a leginkább a társaira. A zombik pedig egyre csak jönnek és jönnek, a főellenség pedig csak arra vár, hogy elfáradjatok…

Angry Birds

 

A népszerű mobilos játék most teljesen be fog titeket szippantani. Dühös madarakként kell megsemmisítenetek a malacokat, akik furfangosabbnál furfangosabb módon igyekeznek ellenállni. Ti pedig egy idő után már nem is fogtok válogatni, hogy egy óriási csúzli segítségével mivel sorozzátok meg őket…

KIKNEK AJÁNLJUK?

Image module
Ideális program baráti társaságoknak, pároknak, kollégáknak csapatépítésre, és kiváló kikapcsolódás családoknak is, ugyanis itt akár együtt játszhatnak a szülők a gyerekeikkel!
Image module

MENNYIBE KERÜL?

Image module

2.500 Ft/fő

Egyszerre 4 fő játszhat, és érdemes is 4 fős csapatként foglalni.
Természetesen kevesebb fővel is lehet, de akkor előfordulhat, hogy másokkal együtt fogtok játszani.

IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!

HOL TALÁLHATÓ?

Image module
Keressétek a VR POP-UP élménypontunkat a Westend közepén (Millennium tér), a szökőkút mellett. A bevásárlóközpont bármelyik bejáratán keresztül is léptek be, nem fogjátok tudni eltéveszteni!

 

A VR Vidámpark mindösszesen 150 méterre található (Teréz körút 62.), így akár előtte, akár utána könnyen útba tudjátok ejteni.

MIKOR ÉRHETŐ EL?

Image module

Hétfőtől csütörtökig: 12:00-20:00
Pénteken: 11:00-21:00
Szombaton: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-19:00

A VR POP-UP a Westendben március másodikától érhető el, várhatóan egy hónapig.
Március 15-én a VR POP-UP zárva lesz (a VR Vidámpark viszont nyitva).

JÁTSSZATOK TOVÁBB!

Image module
Ha megtetszett, akkor próbáljátok ki a többi VR-élményünket is alig 150 méterre a Westendtől, a VR Vidámparkban
a játék után kapott 30%-os kuponotokat felhasználva!

Minden Westendben átélt játék után a csapat összes tagja kap tőlünk egy 30%-os kupont, amely 2020. 08. 31-ig használható fel az online vagy a helyszíni jegyvásárlás során.

Image module

EGYÉB FONTOS INFÓK

Image module

– A játékokon mindenki saját felelősségére vehet részt, az esetlegesen okozott károkat pedig meg kell téríteni.

– A játékok egyenként kb. 10 percig tartanak.

– A játékok előtt a kabátot javasoljuk leadni a Westend ruhatárában, vagy pedig rábízni egy kísérőre, mert ruhatárat mi nem tudunk biztosítani.

– Az alsó korhatár 8 év, a Zombyte pedig 16 év felett csak szülői felügyelettel játszható.

– A helyszínen is van jegyvásárlási lehetőség, de ha biztosra akartok menni, akkor vegyétek meg online a jegyeket!

– Kérjük, hogy 10 perccel hamarabb érkezzetek, mert késés esetén nem tudjuk csúsztatni a kezdést, és akkor kimaradhattok a játékból.

– Természetesen bármikor meg lehet szakítani az élményt, ha valaki esetleg megijedne vagy rosszul lenne (egyik sem jellemző egyébként), amit a headset levételével lehet megtenni.

– Egyik élményt sem javasoljuk várandós személyeknek. Nem javasolt továbbá tériszonyban, epilepsziában, pánikbetegségben, klausztrofóbiában, magas vérnyomásban, mozgásszervi betegségben vagy szívbetegségben szenvedő személyeknek.

– Ha nem négyfős csapat érkezik, akkor nagy esély van rá, hogy másokkal együtt fogtok játszani, ami nagyszerű módja az ismerkedésnek.

– Kényelmes ruhát és cipő viselését ajánljuk a játékokhoz.

– A játéktér területére tilos belépni alkohol, gyógyszer, kábítószer, kábító hatású vagy más tudatmódosító szer hatása alatt, vagy olyan betegség esetén, amely akadályozhatja a résztvevőt a játékok rendeltetésszerű igénybevételében, vagy amely hatása alatt vagy következtében a betegségben szenvedő önmagára, harmadik személyre veszélyt jelenthet, vagy a berendezésekben és/vagy eszközökben kárt okozhat.

– A játéktér területén kamerarendszert működtetünk a jogos érdekünk, a vagyonbiztonság és a látogatók biztonsága érdekében.

– A játékos köteles a VR Vidámpark munkatársainak utasításait betartani.