Különleges VR-ajánlat cégeknek!

Biztosítson egyedülálló kedvezményt kollégáinak a VR Vidámparkba és lepje meg őket egy különleges 21. századi szórakozási formával!

Az elismerés és az odafigyelés mindenki számára fontos. Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy apró gesztus milyen pozitív hatással lehet környezetünkre. Egyedi, céges ajánlatunk lehetőséget kínál arra, hogy kedvezményt biztosítson kollégáinak, akiket a VR Vidámpark látogatása során felejthetelen élmények, fantasztikus kalandok várnak majd. Egy egyedi kód segítségével kedvezőbb áron vehetik igénybe szolgáltatásunkat, mely kiváló szabadidős program családdal, barátokkal, de akár kollégákkal is.
Mi csak annyit kérünk, hogy juttassa el ajánlatunkat a munkatársaik részére a kommunikácós felületeiken keresztül, hogy egészen biztosan tudomást szerezzenek róla! A megjelenéshez szükséges anyagokat természetesen a kért méretben, online, díjmentesen biztosítjuk.
Természetesen ezen felül van lehetőség éves bérlet vásárlására, kedvezményes árú céges csapatépítő szervezésére is, illetve karácsonyi voucherek megvásárlására is. Egyedi ajánlatunkért forduljon hozzánk bizalommal!

Ilyen nálunk egy csapatépítő:

Ha felkeltettük az érdeklődését, írjon nekünk: