VR Szabadulószoba / Escape Room – Cyberpunk

8.250 Ft

Válassz dátumot

Válassza ki a dátumot az elérhető időpontok megjelenítéséhez!
Kategória:

Leírás

CYBERPUNK

JEGY

(VR Szabadulószoba)

A jegy ára: 8.250 Ft/fő
1 db játékot tartalmaz.
A szabadulószobából 60 percetek van kijutni.
Egy időpontra min. 2 db, max. 4 db jegy vásárolható.*
A játék nyelve angol.
A 22. század elejére a társadalom összeomlott a gyors technológiai fejlődésnek köszönhetően. Az emberek többsége nagymértékben módosította, “fejlesztette” saját testét. A vállalatok mindeközben háborúznak egymással az adatok miatt, amelyek a legértékesebb árucikké váltak a piacon.
Ti egy speciális képességekkel bíró, kiborgokból álló csoportként úgy döntöttetek, hogy elloptok néhány ritka adatot egy befolyásos vállalat archívumából. Észrevétlenül beszivárogtok a komplexumba, de a feladatotok messze nem lesz könnyű.
A Cyberpunk tapasztaltabb VR-osoknak vagy igazi kihívást keresőknek ajánlott. Minimum 2-en, maximum 4-en tudtok a kalandban részt venni. A feladat végrehajtásához maximum 1 óra áll a rendelkezésetekre, a fennmaradó időt folyamatosan ellenőrizni tudjátok a játék közben. Van lehetőségetek segítséget is kérni, de a legjobb, ha ti magatok jöttök rá a megoldásokra.
*Javasoljuk, hogy 3 vagy 4 fős csapatként gyertek, mert akkor csak ti lesztek az élményben. Ha 2 jegyet vesztek, és ugyanarra az időpontra egy másik kétfős csapat is vásárol, akkor együtt fogtok részt venni a kalandban. Maximum 4 jegyet adunk el egy időpontra.

Jegyvásárlás:

Ha nem az elérhető időpontok egyikén szeretnél jönni, érdeklődj telefonon (+36704796546)
vagy emailen (info@vrparkbudapest.hu), ugyanis elképzelhető, hogy meg tudjuk oldani neked!
Image module