HORROR

10.500 Ft

Válassz dátumot

Válassza ki a dátumot az elérhető időpontok megjelenítéséhez!
Kategória:

Leírás

HORROR

jegy

Ha imádjátok a horrorfilmeket, rajongtok a félelmetes játékokért, vagy csak próbára tennétek egymást, akkor ezt a jegyet nektek találtuk ki! A virtuális valóságnál biztonságosabban semmi sem hozhat a lehető legközelebb a horror világához…

10.500 Ft/fő

2 db játékot/élményt tartalmaz
A minimum szükséges magasság: 140 cm
A súlyhatár: max. 130 kg
Zárt cipő és zokni viselése kötelező!
A VR Vidámparki élmény hossza kb.: 65 perc
(60 perc a KAT VR platformon és 5 perc a horror hullámvasúton)
Egy időpontra min. 2 db, max. 4 db jegy érhető el.
Inkább tapasztaltabb VR-osoknak ajánljuk, a KAT VR elsőre okozhat émelygést.
+ Vásárolj bármilyen jegyet a VR Vidámparkba és ingyenes belépést biztosítunk a Gaming History interaktív kiállításunkra!
A jeggyel érkezőt kísérő számára a kísérő jeggyel kapcsolatos információk és a jegyvásárlási lehetőség ide kattintva érhető el.
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!

Az alábbi játékok közül bármelyik választható:

(a rendelkezésre álló összes játékidő: 60 perc)
Image module

Phasmophobia

 

Különböző helyszíneken észlelnek paranormális jelenségeket, nektek pedig csupán annyi a feladatotok, hogy bejussatok a kísértetjárta házba vagy éppen tanyára, elmegyógyintézetbe, majd kiderítsétek, hogy milyen típusú szellemmel van dolgotok. Fegyveretek nem lesz, de hogy milyen eszközt (pl. UV-lámpa, hőmérő) visztek magatokkal a nyomozáshoz, az rajtatok múlik, de ne feledjétek: a kísértetek között egészen agresszívek is lehetnek…

 

Játszható egyedül vagy ketten.

Arizona Sunshine

 

Nem kell hihetetlen összetettségű sztorira készülni: egy játéktermi hangulatot idéző, klasszikus zombilövöldöző játékről van szó. A zombiapkalipszis közepén, egy sivatagban kell túlélni meglehetősen egyszerű mechanikák segítségével. Könnyed, kiegyensúlyozott játékélményt nyújt, ebből is fakad a népszerűsége.

 

Játszható egyedül vagy ketten.

DOOM VFR

 

A legendás játéksorozat VR-ban elérhető része igazi csemege a műfaj kedvelőinek. Egyszerű történet, pörgős harcok, véres kivégzések, elképesztő fegyverarzenál, na meg persze komoly kihívás vár rád, ha a pokol kapuin be mersz lépni.

 

Egyszemélyes játék.

Half Life: Alyx

 

Többször is végigpörgetted Gordon Freeman kalandjait? Szeretnéd megtudni, hogy mi történt a két rész között, vagy csak hiányzik a Half-Life utánozhatatlan atmoszférája? Tapasztald meg, hogy milyen az, amikor egy legendás sorozathoz 4 éven át készítenek egy olyan részt, amely igazi mérföldkő és sokak szerint a valaha készült legjobb VR-játék.

 

Egyszemélyes játék.

Zero Caliber VR

 

Magyar fejlesztők játéka ez a realisztikus katonai shooter. Különlegességét az adja többek közt, hogy tényleg minden fegyvert pont úgy kell újratölteni, kibiztosítani és elsütni, mint a valóságban. Az akciójátékok kedvelőinek egy igazi csemege.

 

Játszható egyedül vagy ketten.

Ezt az élményt még tartalmazza:

Image module

Rettegés a tolószékben

 

Mindannyian egy-egy tolószékben tértek magatokhoz, és pillanatok alatt idegtépő őrület vesz titeket körbe. Egy nyomasztó, helyenként gyomorforgató VR-élmény vár rátok, amely után felüdülés lesz levenni a headsetet, és visszatérni a valóságba…

 

Egyszerre akár 2 fő is felülhet rá.

Image module
Image module
A KAT VR platform kapcsán együttműködő partnerünk a HCGaming. Bátran ajánljuk saját, otthoni VR-eszközök vásárlása esetén!

Jegyvásárlás:

Image module
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!