HORROR

6.900 Ft

Válassz dátumot

Válassza ki a dátumot az elérhető időpontok megjelenítéséhez!
Kategória:

Leírás

HORROR

jegy

Ha imádjátok a horrorfilmeket, rajongtok a félelmetes játékokért, vagy csak próbára tennétek egymást, akkor ezt a jegyet nektek találtuk ki! A virtuális valóságnál biztonságosabban semmi sem hozhat a lehető legközelebb a horror világához…

6.900 Ft/fő

2 db játékot/élményt tartalmaz
A minimum szükséges magasság: 140 cm
A súlyhatár: max. 130 kg
Zárt cipő és zokni viselése kötelező!
A VR Vidámparki élmény hossza kb.: 35 perc
(30 perc a KAT VR platformon és 5 perc a horror hullámvasúton)
Egy időpontra min. 1 db, max. 2 db jegy érhető el.
+ Vásárolj bármilyen jegyet a VR Vidámparkba és ingyenes belépést biztosítunk a Gaming History interaktív kiállításunkra!
A jeggyel érkezőt kísérő számára elérhető kísérő jeggyel kapcsolatos információk és a jegyvásárlási lehetőség ide kattintva érhető el.
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!
Image module
A KAT VR platform nagyon hasonlít a GAMER jegyünkben található Omnira: cipőre húzható csúszós talp segítségével lehet benne haladni. Egy második generációs VR-futógép, amelyeket kifejezetten arcade játékokhoz és szimulátoros képzésekhez fejlesztettek ki. Szabadon fordulj meg, sétálj, szaladj, sprintelj, mozogj, járkálj hátrafelé, vagy akár guggolj le, hogy fedezékbe vonulhass vagy tárgyakat vehess fel!
A KAT VR platform kapcsán együttműködő partnerünk a HCGaming. Bátran ajánljuk saját, otthoni VR-eszközök vásárlása esetén!

Az alábbi játékok közül bármelyik választható:

(a rendelkezésre álló összes játékidő: 30 perc)
Image module

Phasmophobia

 

Különböző helyszíneken észlelnek paranormális jelenségeket, nektek pedig csupán annyi a feladatotok, hogy bejussatok a kísértetjárta házba vagy éppen tanyára, elmegyógyintézetbe, majd kiderítsétek, hogy milyen típusú szellemmel van dolgotok. Fegyveretek nem lesz, de hogy milyen eszközt (pl. UV-lámpa, hőmérő) visztek magatokkal a nyomozáshoz, az rajtatok múlik, de ne feledjétek: a kísértetek között egészen agresszívek is lehetnek…

 

Játszható egyedül vagy ketten.

The Exorcist: Legion VR

 

Az Ördögűző sorozat megalkotója álmodta meg ezt a játékot – kell ennél többet mondani róla? Aki szereti az ilyen jellegű izgalmakat, annak kihagyhatatlan kaland, hiszen a természetfeletti erők igazán próbára teszik majd a bátorságodat.

 

Egyszemélyes játék.

DOOM VFR

 

A legendás játéksorozat VR-ban elérhető része igazi csemege a műfaj kedvelőinek. Egyszerű történet, pörgős harcok, véres kivégzések, elképesztő fegyverarzenál, na meg persze komoly kihívás vár rád, ha a pokol kapuin be mersz lépni.

 

Egyszemélyes játék.

Arizona Sunshine

 

Nem kell hihetetlen összetettségű sztorira készülni: egy játéktermi hangulatot idéző, klasszikus zombilövöldöző játékről van szó. A zombiapkalipszis közepén, egy sivatagban kell túlélni meglehetősen egyszerű mechanikák segítségével. Könnyed, kiegyensúlyozott játékélményt nyújt, ebből is fakad a népszerűsége.

 

Játszható egyedül vagy ketten.

The Walking Dead: Saints & Sinners

 

Szemben néhány faék egyszerűségű zombilövöldözős játékkal, ebben komolyan meg kell fontolni minden mozdulatot, minden késdöfésnek tökéletesnek kell lennie. Itt átélheted, hogy milyen lehet “valójában” egy zombiapokalipszisben túlélni, ahol nincs szupererőd, nincs végtelen töltényed és a zombik sem papírból vannak.

 

Egyszemélyes játék.

Half Life: Alyx

 

Többször is végigpörgetted Gordon Freeman kalandjait? Szeretnéd megtudni, hogy mi történt a két rész között, vagy csak hiányzik a Half-Life utánozhatatlan atmoszférája? Tapasztald meg, hogy milyen az, amikor egy legendás sorozathoz 4 éven át készítenek egy olyan részt, amely igazi mérföldkő és sokak szerint a valaha készült legjobb VR-játék.

 

Egyszemélyes játék.

Hellspit: Arena

 

Középkori környezetbe repít ez a harcrendszerét tekintve lenyűgöző részletességű VR-játék. Rendkívül véres, olykor brutális jelenetek várnak rád, ha megfelelően forgatod a kezed ügyébe akadó fegyvereket.

 

Egyszemélyes játék.

Ezt az élményt még tartalmazza:

Image module

Rettegés a tolószékben

 

Mindannyian egy-egy tolószékben tértek magatokhoz, és pillanatok alatt idegtépő őrület vesz titeket körbe. Egy nyomasztó, helyenként gyomorforgató VR-élmény vár rátok, amely után felüdülés lesz levenni a headsetet, és visszatérni a valóságba…

 

Egyszerre akár 2 fő is felülhet rá.

Image module

Ha mégsem inkább horrort választanál, de kipróbálnád a KAT VR-t:

(a rendelkezésre álló összes játékidő ugyanúgy: 30 perc)
Image module

Gorn

 

Milyen érzés lehet gladiátornak lenni? Ezt most átélheted ebben a játékban, ahol nincs más dolgod, mint túlélni az újabb és újabb ellenfelek támadását a nézőközönség nagy örömére vagy bánatára. Te hány kört bírsz ki?

 

Egyszemélyes játék.

Primordian

 

Utazz egy távoli bolygóra és küzdj meg az utadba kerülő szörnyekkel! Nem sok támaszod lesz a küldetés során, amelynek a végén egy rettegett főellenség is vár rád…

 

Egyszemélyes játék.

Zero Caliber VR

 

Magyar fejlesztők játéka ez a realisztikus katonai shooter. Különlegességét az adja többek közt, hogy tényleg minden fegyvert pont úgy kell újratölteni, kibiztosítani és elsütni, mint a valóságban. Az akciójátékok kedvelőinek egy igazi csemege.

 

Játszható egyedül vagy ketten.

Jegyvásárlás:

Image module