Half-Life: Alyx

5.900 Ft

Add ajándékba!

Lepj meg valakit egy (vagy több) jeggyel, amelyet az év végéig (2021.12.31-ig) be tud váltani! Az ajándékjegyet az email-címedre elküldjük, neked pedig már csak nyomtatnod kell. ;)

Kategória:

Leírás

Játszd végig a VR-játékok jelenlegi csúcsát,
a legendás Half-Life széria legfrissebb részét!

 

Többször is végigpörgetted Gordon Freeman kalandjait?
Szeretnéd megtudni, hogy mi történt a két rész között,
vagy csak hiányzik a Half-Life utánozhatatlan atmoszférája?
Esetleg nem ismered, de szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen az,
amikor egy legendás sorozathoz 4 éven át készítenek egy olyan részt,
amely mérföldkövet jelent a VR-játékok világában?
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS!
A VR Vidámparkban egyedülálló módon
a Half-Life: Alyx önállóan is játszható,
minimum 1 órás időtartamban!

NÉZZ BELE!

Image module
“13 évet vártunk arra, hogy a Half-Life széria életjelet adjon magáról. Most egy akkora durranással tért vissza, amekkorát még a legnagyobb rajongók sem vártak.” (GameStar)
“Valószínűleg nem okoz meglepetést, ha azt írjuk, hogy az Alyx nagyban különbözik az eddig bemutatott VR-játékoktól. És az igazság az, hogy a történet előrehaladtával sem fogunk máshogy érezni. Maximum még nagyobbra tátjuk majd a szánkat, vagy sokkal több “hű”-t, és “jézusom”-ot motyogunk magunk elé, mert ez a játék néhol ilyesmiket hoz ki az emberből.” (HVG)
“Ilyen tökéletes formában ezt még egyetlen VR-játék esetében sem tapasztaltam, valahol mindig kilógott a lóláb, így tényleg nem túlzás azt állítani, hogy a Half-Life: Alyx abszolút mérföldkő a maga területén.” (24.hu)
“Soha ilyen aprólékosan kimunkált virtuális világot nem láthattunk, főleg nem ebben a minőségben és színvonalon.” (IGNHungary)

MENNYIBE KERÜL?

Image module

5.900 Ft/fő/óra

HOGYAN LEHET JEGYET VENNI?

Image module
A zárvatartás idejére megnyitottuk az időpont nélküli jegyek értékesítését, amelyek 2021.12.31-ig felhasználhatóak! Az ajándékjegyet az email-címedre elküldjük, neked pedig már csak nyomtatnod kell.

JEGYVÁSÁRLÁS

Image module