VR POP-UP

2.500 Ft

m

Choose a date above to see available times.
Category:

Description

For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Próbáld ki a VR-t a Westend közepén!

Október 1-31. között keresd a VR POP-UP pontunkon 4 játékunkat a Westend Shopping Center közepén, a szökőkút mellett! Tedd próbára reflexeidet a népszerű Fruit Ninjában vagy a ritmusérzékedet a legendás Beat Saberben! Pattanj fel egy futurisztikus motorra, győzd le a versenytársaid és ugrass át szakadékokon! Állj be egy géppuska mögé és nézz farkasszemet mesebeli vagy akár rémisztő ellenségeiddel!
A játékok ára: 1.200 Ft/fő/játék

 

A vásárolt játékok árát 100%-ban levásárolhatod a VR Vidámparkban! (részletek)

 

Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP-kártyával.

 

A játékok hossza kb. 5 perc. Egy játékkal egyszerre 1 fő tud játszani.
Image module

HELL Gamer ajándékok! 

Vásárolj 3 db játékot egyszerre és ajándékba kapsz egy

 

HELL Gamer kulcstartót, karabínert vagy szilikon kulcstartót,

 

ha pedig 2 db játékot választasz egyszerre, akkor egy

 

HELL Gamer energiaital

 

a tiéd a HELL Energy jóvoltából!

 

Az ajánlat a készlet erejéig és csak egy időben, együttesen vásárolt játékok esetén érvényes.

Játékok

Image module

Beat Saber

A világ talán legismertebb és legnépszerűbb VR-játéka, amelyben a reflexedet és a ritmusérzékedet is próbára teheted. Miközben élvezed a zenét, csak vágd el a feléd száguldó dobozokat a színeknek és irányoknak megfelelően!

VR Motor

Pattanj fel egy futurisztikus motorra, csapd fel a VR-szemüveget, majd vegyél részt egy akadályokkal és kemény ellenfelekkel teli versenyben. A szakadék felett majd jobb, ha nem nézel le…

VR Géppuska

Ragadd meg a géppuskát, szórd a lövedékeket a forgó fegyverből az ellenségeidre! Választhatsz, hogy egy sötét hotelszobában a rád támadó zombikkal vagy a tengerparton a mesebeli kalózokkal szeretnél megküzdeni!
Image module

Fruit Ninja

Nem véletlenül az egyik legaddiktívabb telefonos játék, amit most még intenzívebb módon, VR-ban is ki tudsz próbálni! Vágd el a gyümölcsöket mielőtt leesnek és gyűjtsd serényen a pontszámokat!

Helyszín

Image module
Westend Shopping Center 1062 Budapest, Váci út 1-3.

Nyitvatartás

Image module
Hétfőtől csütörtökig:
11:00-20:00

 

Pénteken:
11:00-21:00

 

Szombaton:
10:00-21:00

 

Vasárnap:
10:00-19:00

 

Október 24-31. között hosszabbított nyitvatartás!

 

Csak október 1-31. között! Utána ezek a játékok is visszakerülnek a VR Vidámparkba!

A VR Vidámparkban levásárolhatod a játékok árát!

Image module
Ha tetszettek a játékok és kíváncsi vagy, hogy milyenek a még komolyabb, még izgalmasabb (akár rezgőmellénnyel, 4D-s hatásokkal, csapatban játszható) VR-játékok és élmények, akkor gyere el a Westendtől alig 150 méterre, a Teréz körút 62. szám alatt található VR Vidámparkba!
Ráadásul a VR POP-UP ponton vásárolt játékok árát 100%-ban levásárolhatod!
A beváltás feltételei:

 

 • Minden vásárláskor kapsz egy szórólapot, amelyhez hozzá fogják tűzni a vásárlást bizonyító blokkot – ezt így, összetűzve kell áthoznod hozzánk. Tehát csak helyszíni vásárlás esetén váltható be. Időpont miatt keress minket telefonon (+36704796546)!
 • Egy játék ára (1.200 Ft) egy csomag/jegy vásárlása esetén váltható be. Ha többet vásároltál/vásároltatok, akkor sem vonhatod össze beváltáskor őket. Így pl. ha játszottál egy kör Beat Sabert és kipróbáltad a VR Motort is, akkor 2*1200 Ft-ot tudsz beváltani, azaz 2 csomagot, például a Gamer csomagot és az Időutazó prémium jegyet is meg tudod vásárolni 1.200-1.200 Ft-tal olcsóbban, de arra nincs lehetőség, hogy 1 csomag árából vonjunk le 2.400 Ft-ot. Egyébként az 1.200 Ft például az 5.250 Ft-os Adrenalin csomagunk esetében több, mint 20% kedvezményt jelent!
 •  A beváltási határidő: 2021. november 30.

A VR POP-UP házirendje

Image module
 • A játékokon mindenki saját felelősségére vehet részt, az esetlegesen okozott károkat pedig meg kell téríteni.
 • A játékok előtt a kabátot javasoljuk leadni a Westend ruhatárában, vagy pedig rábízni egy kísérőre, mert ruhatárat mi nem tudunk biztosítani.
 • Az alsó korhatár 8 év, a Géppuska pedig 14 év alatt csak szülői felügyelettel játszható.
 • Természetesen bármikor meg lehet szakítani az élményt, ha valaki esetleg megijedne vagy rosszul lenne (egyik sem jellemző egyébként), amit a headset levételével lehet megtenni.
 • Egyik élményt sem javasoljuk várandós személyeknek. Nem javasolt továbbá tériszonyban, epilepsziában, pánikbetegségben, klausztrofóbiában, magas vérnyomásban, mozgásszervi betegségben vagy szívbetegségben szenvedő személyeknek.
 • Kényelmes ruhát és cipő viselését ajánljuk a játékokhoz.
 • A játéktér területére tilos belépni alkohol, gyógyszer, kábítószer, kábító hatású vagy más tudatmódosító szer hatása alatt, vagy olyan betegség esetén, amely akadályozhatja a résztvevőt a játékok rendeltetésszerű igénybevételében, vagy amely hatása alatt vagy következtében a betegségben szenvedő önmagára, harmadik személyre veszélyt jelenthet, vagy a berendezésekben és/vagy eszközökben kárt okozhat.
 • A játéktér területén kamerarendszert működtetünk a jogos érdekünk, a vagyonbiztonság és a látogatók biztonsága érdekében.
 • A játékos köteles a VR Vidámpark munkatársainak utasításait betartani. Ellenkező esetben megtagadhatjuk a játékok használatát, súlyosabb szituációban pedig kénytelenek vagyunk a Westend biztonsági személyzetét vagy a rendőrséget értesíteni.