Felhasználási Garancia

A Felhasználási Garanciánk értelmében minden jegyünk, kuponunk, ajándékutalványunk érvényességét 2021.12.31-ig meghosszabbítottuk. Így minden vásárlónk számára 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy jegyüket, kedvezményüket fel tudják használni nálunk.
A kihirdetett korlátozó intézkedések miatt november 11-étől zárva vagyunk. Mindenkinek nagyon sok erőt kívánunk, vigyázzunk egymásra továbbra is! Kívánjuk, hogy minél előbb legyünk túl ezen az egészen, és újra együtt tudjunk lenni.

Covid-19 tájékoztató nyitvatartás esetén

A nyitás óta kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára és tisztaságra. A koronavírus terjedésével együtt pedig folyamatosan újabb és újabb megoldásokat kerestünk azért, hogy a VR-élményt még biztonságosabbá tehessük vendégeink és munkatársaink számára.

 

A VR-játékok alapvetően előnyösek abból a szempontból, hogy a segítségükkel úgy tudnak együtt játszani többen, hogy bár a játékon belül “érintkeznek”, a valóságban nem érnek egymáshoz. Ráadásul a VR-élményeken belül úgy ismerhetnek meg teljesen új világokat, utazhatnak térben és időben, hogy a valóságban helyben maradnak.

 

Játékterünk több, mint 2000 négyzetméteren, három szinten található, és élményeink/játékaink egymástól biztonságos távolságban vannak, így a külön-külön érkező vendégeinknek nem kell kis helyen találkozniuk.
Image module
Image module
A kiemelt védekezés jegyében egy környezetbarát, nano ezüst és hipoklórsav tartalmú oldattal nanotechnológiás fertőtlenítést is elvégeztettünk.

 

Természetesen továbbra is mindegyik eszközünket antibakteriális törlőkendővel tisztítjuk meg a vendégeink után, játékmestereink pedig maszkban dolgoznak. A maszk viselése a látogatóinknak is kötelező, ahogyan a kihelyezett kézfertőtlenítők használata is.

 

Elővételes jeggyel rendelkező vendégeinktől azt kérjük, hogy már rossz közérzet esetén is telefonon módosítsák a foglalásuk időpontját, amit díjtalanul megteszünk. A pénztárban kontaktusmentes testhőmérséklet-szkennert használunk minden érkezéskor, és ha esetleg mi mérünk akár már hőemelkedést is, akkor megkérjük vendégeinket, hogy másik időpontban jöjjenek vissza hozzánk.
Image module
Vigyázzunk továbbra is egymásra és szeretteinkre!