Tarts céges rendezvényt a VR Vidámparkban!

A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal nyújthatsz felejthetetlen élményt kollégáidnak az évvégi vagy évközi céges rendezvény során.
Számos igényt ki tudunk elégíteni, például az alábbiakat:
 – karácsonyi céges rendezvény
– céges családi rendezvény
– sajtótájékoztató
– céges csapatépítő
– partner party
Rendelkezésre állnak bevezető szintű szimulátorok, de nemzetközi szinten piacvezető VR-platform is, a Magyarországon csak nálunk elérhető Hologate Aréna. Mindezeken felül vannak olyan sajátfejlesztésű, 4D-s elemekkel dúsított VR-élmények is (Dino Safari, Dark side of Anubis), amelyekhez hasonlóak sincsenek Magyarországon.
Több tucatnyi csapatépítőnek adtunk már helyet szerte az országból, így pontosan tudjuk, hogy olyat tudunk nyújtani, ami valóban emlékezetes lesz, legyen szó akár 10-20 fős csapatról vagy akár 80-100 fős rendezvényről is!
Mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten várunk a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében.
Akár kizárólagos parkhasználat
Kb. 50 fő esetén már kizárólagos parkhasználatot is tudunk biztosítani, így rajtatok kívül más vendég nem lesz az épületben.
Dedikált játékmesterek
Minden játékot és élményt játékmesterek indítanak, ráadásul ők koordinálják a játékosokat/csapatokat is, így szervezőként neked semmire nem lesz gondod.
A hosszabb, sajátfejlesztésű nagy élményeink (a Dino Safari és a Dark side of Anubis), valamint a VR Szabadulószoba kivételével egy játék átlagosan 5-10 percig tart. Vannak játékok, amelyek több platfmonon és játszhatóak és vannak olyanok is, amelyek csak egy platformon, így más-más áteresztőképességgel bírnak. Vannak továbbá egyszemélyes, kétszemélyes és akár négyszemélyes játékaink is.
Mindezek okán nagyobb (20-100 fő közötti) csapatépítők esetén mindig egyedi csomagot szoktunk összeállítani a megismert igények alapján, hiszen a hagyományos jegytípusaink vagy a kisebb csapatépítő ajánlatunk nem nagyobb létszámra lett tervezve.
Egy főre lebontva 5.000 – 20.000 Ft közötti összeg várható a rendezvény esetén a jegyér, attól függően, hogy mennyi a kívánt játékidő és milyen játékok szerepelnek az egyedi csomagban.
Kérjük, az info@vrvidampark.hu címre küldött emailben írd meg az igényeidet az alábbiak szerint, mi pedig 48 órán belül egy komplett ajánlattal jelentkezünk:
 – Hány fővel számoljunk?
– Mi a keretösszeg /fő-re vonatkoztatva?
– Van-e konkrét játék, amit mindenképpen szeretnétek?
– Mennyi időt szeretnétek nálunk tölteni?
– Mi a tervezett dátum?