Egy felejthetetlen és igazán különleges programot kerestek?

 

 Ünnepeljetek nálunk születésnapot, dobjátok fel a legénybúcsú vagy lánybúcsú programját, szervezzetek ide egy valóban emlékezetes céges csapatépítőt, vagy csak hozzátok össze a rég nem látott barátokat!
Válasszatok minket, és ha legalább 8-an érkeztek, akkor

 

20% kedvezményt

 

adunk minden csomagunk/jegyünk árából.

Legyen szó gyerekcsoportról vagy felnőttekről, mindenki számára tudunk testhezálló csomagot biztosítani.

Nagy örömmel fogadunk gyerekcsoportokat is, legyen szó születésnapi buliról vagy oktatási-ismeretterjesztő foglalkozásról. Alapvetően a parkot 8-10 éves kortól ajánljuk, az Időutazó prémium jegyünk esetében pedig szükséges a minimim 140 cm-es magasság.
Image module
Egyes játékainkkal egyszerre akár 2, 3 vagy 4 fő is játszhat. Érdemes tehát ez alapján összeállítani a csapatokat.
Image module

Ilyen nálunk egy csapatépítő!

Image module

Mit adunk még a kedvezmény mellé?

Image module
Külön játékmester

 

Amikor megérkeztek hozzánk, kaptok magatok mellé egy game mastert, aki csak veletek fog foglalkozni, segíti a tájékozódásotokat, megismerteti veletek a VR Vidámparkot, és mindent megtesz azért, hogy a lehető legtökéletesebb legyen a nálunk töltött időtök.
Saját terem 

 

Egy látogatóktól elzárt külön termet kaptok, ahol a játékok előtt, között vagy után csak magatokban tudtok lenni. Nagy asztalok és székek találhatóak benne, így ideális megbeszéléshez, étkezéshez vagy csak egyéb csapatépítő programokhoz. Ugyanitt elhelyezhetitek a táskáitok, kabátotok, illetve itt tudjátok elfogyasztani a kért vagy hozott cateringet, tortát, italokat (minden esetben ezt előre egyeztetni kell velünk, anélkül nem áll módunkban engedélyezni semmilyen kívülről behozott ételt vagy italt).

Írj nekünk!

Egyedi igények esetén írd meg nekünk a részleteket, és 1-2 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot emailben vagy telefonon!
Image module