Most minden jegyünket időpont nélkül tudod megvásárolni, és a Felhasználási Garanciánk értelmében 2021.12.31-ig be lehet őket váltani.

Image module

9.900 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Ha imádjátok a horrorfilmeket, rajongtok a félelmetes játékokért, vagy csak próbára tennétek egymást, akkor ezt a csomagot nektek találtuk ki! A virtuális valóságnál biztonságosabban semmi sem hozhat a lehető legközelebb a horror világához… A csomag része a Dark side of Anubis hyperreality-élményünk is, amelynek egyszerre akár négyen is részesei lehettek.
BŐVEBBEN
Image module

8.900 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Küzdjetek meg a zombikkal, váljatok a legendás Assassin’s Creed főhősévé, vagy csak nézzetek farkasszemet ellenfeleitekkel különböző szituációkban, helyszíneken, változatos fegyverekkel!
BŐVEBBEN
Image module

5.900 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Mit szólnátok egy közös hullámvasutazáshoz, katapulthoz, egy családi versenyhez (Fruit Ninjában vagy Beat Saberben)? Vegyetek részt egy lenyűgöző időutazáson, ami egyenesen a dínók korába repít titeket! A csomag része a Dino Safari hyperreality-élményünk is, amelynek egyszerre akár négyen is részesei lehettek.
BŐVEBBEN
Image module

4.900 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Szálljatok be egy hidraulikus autószimulátorba, ugrassatok át egy őrjítően magas szakadék felett egy motorral, teljesítsétek a Beat Saber vagy a Fruit Ninja kihívásait, kapaszkodjatok erősen a hullámvasúton, és annál is jobban a katapultban…
BŐVEBBEN
Image module

4.000 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Képesek vagytok megtörni az átkokat és kiszabadulni egy csapdákkal teli piramisból? Tegyetek együtt egy valódi sétát, miközben csak egyetlen fáklya világítja meg az utatokat! Ebben a különleges hyperreality-élményben egyszerre négyen is el tudtok indulni, és mindannyian kelletek ahhoz, hogy teljes létszámban jussatok ki…
BŐVEBBEN
Image module

4.000 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Éreztétek már egy T-Rex leheletét a tarkótokon? Tegyetek együtt egy valódi sétát a dínók korában, és ha meritek, akár érintsétek is meg őket! Ebben a különleges hyperreality-élményben egyszerre négyen is el tudtok indulni, és a küldetésetek sikeréhez mindannyian kelletek…
BŐVEBBEN
Image module

5.900 Ft/fő/óra

JEGYVÁSÁRLÁS
Többször is végigpörgetted Gordon Freeman kalandjait? Szeretnéd megtudni, hogy mi történt a két rész között, vagy csak hiányzik a Half-Life utánozhatatlan atmoszférája? Esetleg nem ismered, de szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen az, amikor egy legendás sorozathoz 4 éven át készítenek egy olyan részt, amely mérföldkövet jelent a VR-játékok világában?
BŐVEBBEN
Image module

2.500 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Éld át újra a gyerekkorod a nyolcvanas évek óta megjelent konzolokkal, vagy ismerd meg, hogy mivel játszottak a szüleid, és honnan hova jutott a gaming! Nézd meg Magyarország első játéktörténeti kiállításán a több száz gaming relikviát és figurát, majd próbálj ki kortalan, legendás játékokat valódi, működő retró konzolokon!
BŐVEBBEN

Ajándékutalvány

Nem tudod, hogy melyiket válaszd? Akkor az Ajándékutalvány a tökéletes megoldás, amit az ajándékozott arra vált be, amire csak szeretne! Az 5.000, 10.000 és 20.000 Ft értékű utalványokat az ajándékjegyekhez hasonlóan 2021.12.31-ig lehet felhasználni. 
Image module
Image module
AJÁNDÉKUTALVÁNY
Image module
Image module
Nézd meg a webshopunkat, amelyben az Angry Birds, az Assassin’s Creed, a PlayIT és a Budapest Comic Con ajándéktárgyai mellett izgalmas LEGO-kat és természetesen a VR Vidámparkhoz kötődő ruházati és egyéb termékeket is találsz!
WEBSHOP