Lepd meg szeretteidet egy felejthetetlen VR-élménnyel!

Nincs is annál jobb, mint amikor valakinek egy olyan élményt adhatunk ajándékba, amelyre nagyon sokáig emlékezni fog, és amelyről örömmel, lelkesen mesél majd.

A VR Vidámparkban a virtuális valóság segítségével mesés, hihetetlen és semmihez nem fogható élményeket nyújtunk családoknak, baráti társaságoknak, pároknak és gyerekeknek egyaránt!

Akit most meglepsz, annak akár egyetlen egy jeggyel lehetősége nyílhat egy kihagyhatatlan időutazásra a dinoszauroszok korába, belebújni legendás harcosok bőrébe, átélni izgalmas vidámparki élményeket és még sok minden másra. Szinte tényleg csak a képzelet szab határt, hiszen a virtuális valóságban közel bármi megtörténhet…

Image module

Most minden jegyünket időpont nélkül tudod megvásárolni, és a Felhasználási Garanciánk értelmében
több, mint egy évig, 2021.12.31-ig be lehet őket váltani.

Image module

 

Nyerj LEGO-t!

 

Vásárolj legalább 1db-ot az időpont nélküli ajándékjegyeink közül november 24-30 között, hogy te lehess a napi 1 szerencsés, akit meglepünk a 7db 10.000 Ft értékű LEGO egyikével!

 

A napi nyertes nevét mindig másnap 18:00-kor tesszük közzé a Facebook-oldalunkon. A LEGO-kat minden nyertesünknek december 2-án adjuk postára a vásárlás során megadott számlázási címre.
Image module

9.900 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Ha imádjátok a horrorfilmeket, rajongtok a félelmetes játékokért, vagy csak próbára tennétek egymást, akkor ezt a csomagot nektek találtuk ki! A virtuális valóságnál biztonságosabban semmi sem hozhat a lehető legközelebb a horror világához… A csomag része a Dark side of Anubis hyperreality-élményünk is, amelynek egyszerre akár négyen is részesei lehettek.
BŐVEBBEN
Image module

8.900 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Küzdjetek meg a zombikkal, váljatok a legendás Assassin’s Creed főhősévé, vagy csak nézzetek farkasszemet ellenfeleitekkel különböző szituációkban, helyszíneken, változatos fegyverekkel!
BŐVEBBEN
Image module

5.900 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Mit szólnátok egy közös hullámvasutazáshoz, katapulthoz, egy családi versenyhez (Fruit Ninjában vagy Beat Saberben)? Vegyetek részt egy lenyűgöző időutazáson, ami egyenesen a dínók korába repít titeket! A csomag része a Dino Safari hyperreality-élményünk is, amelynek egyszerre akár négyen is részesei lehettek.
BŐVEBBEN
Image module

4.900 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Szálljatok be egy hidraulikus autószimulátorba, ugrassatok át egy őrjítően magas szakadék felett egy motorral, teljesítsétek a Beat Saber vagy a Fruit Ninja kihívásait, kapaszkodjatok erősen a hullámvasúton, és annál is jobban a katapultban…
BŐVEBBEN
Image module

4.000 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Képesek vagytok megtörni az átkokat és kiszabadulni egy csapdákkal teli piramisból? Tegyetek együtt egy valódi sétát, miközben csak egyetlen fáklya világítja meg az utatokat! Ebben a különleges hyperreality-élményben egyszerre négyen is el tudtok indulni, és mindannyian kelletek ahhoz, hogy teljes létszámban jussatok ki…
BŐVEBBEN
Image module

4.000 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Éreztétek már egy T-Rex leheletét a tarkótokon? Tegyetek együtt egy valódi sétát a dínók korában,
és ha meritek, akár érintsétek is meg őket! Ebben a különleges hyperreality-élményben egyszerre négyen is el tudtok indulni, és a küldetésetek sikeréhez mindannyian kelletek…
BŐVEBBEN
Image module

5.900 Ft/fő/óra

JEGYVÁSÁRLÁS
Többször is végigpörgetted Gordon Freeman kalandjait? Szeretnéd megtudni, hogy mi történt a két rész között, vagy csak hiányzik a Half-Life utánozhatatlan atmoszférája? Esetleg nem ismered, de szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen az, amikor egy legendás sorozathoz 4 éven át készítenek egy olyan részt, amely mérföldkövet jelent a VR-játékok világában?
BŐVEBBEN
Image module

2.500 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS
Éld át újra a gyerekkorod a nyolcvanas évek óta megjelent konzolokkal, vagy ismerd meg, hogy mivel játszottak a szüleid, és honnan hova jutott a gaming! Nézd meg Magyarország első játéktörténeti kiállításán a több száz gaming relikviát és figurát, majd próbálj ki kortalan, legendás játékokat valódi, működő retró konzolokon!
BŐVEBBEN

Ajándékutalvány

Nem tudod, hogy melyiket válaszd? Akkor az Ajándékutalvány a tökéletes megoldás, amit az ajándékozott arra vált be, amire csak szeretne! Az 5.000, 10.000 és 20.000 Ft értékű utalványokat az ajándékjegyekhez hasonlóan több, mint egy évig, 2021.12.31-ig lehet felhasználni.
AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁRLÁSA
Image module